Ama bir yandan da olsa bugünRegl belirtisi var mı
Hayırlısı bakalım ama ümitde edemiyorum çünkü test yaptım ve güvenilir bir test onda olsa çıkardı diye düşünüyorum bir olsam rahatlicak kafam böyle beklemek yoruyor beniHayırlısı olsun inşallah yarın haberleşelim yine
Hayırlısı olsun inşallah yarın haberleşelim yine
Sürecin bayağı içindeymişsin o yüzden akıl vermek gibi olmasın ama Instagramda üreme sağlığı ile ilgili diyetisyenler görmüştüm bu tür sorunlarla ilgileniyor var olan yumurta kalitesini artırmak için özellikle tüp bebek tedavi öncesinde uygulanıyor inşallah hiç gerek kalmadan o güzel haberi alırsan da ama istersen bir araştır.Canım ben aslında bebek için değil çikolata kistlerim olduğu için bekarlıktan beri doktora gidiyorum kontrole. Bebek düşüncemiz başta yoktu ama amh düşük çıkınca elimizi çabuk tutalım dedik. Daha 9 ay oldu bebek düşüncesi bizde ama ben doktorların ısrarıyla tüp bebekte geçirdim negatif oldu. Şimdi kendi halimde takılıyorum
İlk idrarla yapmak gerek erken olduğu için diyorlar bende ilk idrarla yapmadım ama test güvenilir dediğiniz gibiAma ilk idrar ile yapmadım bu etkilermi
Evet bende adet günüm diye çıkar düşündüm o yüzden yapmıştım sanırım stresden gecikiyorİlk idrarla yapmak gerek erken olduğu için diyorlar bende ilk idrarla yapmadım ama test güvenilir dediğiniz gibi
Aynı bende öyle iki ay önce 5 gün geç geldi geçen ay 3 gün erken. Bu seferde bir gün geçti hala yok test de yaptım negatif çocuk istemeye basladikdan sonra adet düzenim bozulduAma eğerki adet olursam ovulasyon kitlerinden alıp denicem bu ay . Çünkü bundan önceki ay 35 günde bir oldum adet . Bu ay 29 günde bir . Bu şimdiki adetimi kestiremiyorum ondan geç olmuş olabilir
Günaydın kuzum üzme kendini olacak elbet doğru zamanda inşallahGünaydın bat 14 eylüldü, test negatif. Önümüzdeki ay inşallah diyelim
Ve artık bir topu gibi bir kistim var pcos ve polikistik över dedi ve yumurtaliklarim küçükmus kan sonuçlarını beklicemGünaydın kuzum üzme kendini olacak elbet doğru zamanda inşallah
Canım moral bozma pcos olup hamile kalan çok varmışVe artık bir topu gibi bir kistim var pcos ve polikistik över dedi ve yumurtaliklarim küçükmus kan sonuçlarını beklicem
Engel değil Allah'ın izniyle olur sen tedavi ne ise uygula rabbim tez zamanda nasıl etsinVe artık bir topu gibi bir kistim var pcos ve polikistik över dedi ve yumurtaliklarim küçükmus kan sonuçlarını beklicem
Benimde 14 eyluldu ama hala oldim testte yaptım negatifGünaydın bat 14 eylüldü, test negatif. Önümüzdeki ay inşallah diyelim
Cafede oturdum dayanamadım ağlıyorum eşim sperm testine gitti dio sorun sendeymis ben artık test vermiyim ölmek istedimCanım moral bozma pcos olup hamile kalan çok varmış
Belki geç döllenme olduBenimde 14 eyluldu ama hala oldim testte yaptım negatif
Canım hemen moral bozma kısır değilsin sen bu tedavisi olan birşey ve bir sürü insan var hamile kalan hatta bazıları hemen kalan bile olmuş ilk çocuk denemelerinde videolarda görmüştüm yaşayan insalar anlatıyor sen kısır değilsin çocuğun olacak sadece sabret vakti var doktorun ne derse onları uygulaCafede oturdum dayanamadım ağlıyorum eşim sperm testine gitti dio sorun sendeymis ben artık test vermiyim ölmek istedim
Yine oda yaptırsin her ihtimali degerlendirinCafede oturdum dayanamadım ağlıyorum eşim sperm testine gitti dio sorun sendeymis ben artık test vermiyim ölmek istedim
Bilmiyorum valla bir belli oldaydiBelki geç döllenme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?