Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Benim son zamanlarda aşırı derecede göğüs hassasiyetim var, yürürken bile ufak titreme hareket vs olunca inanılmaz ağrıyor. Bugün de inanılmaz sık tuvalete çıkıyorum

Benim son zamanlarda aşırı derecede göğüs hassasiyetim var, yürürken bile ufak titreme hareket vs olunca inanılmaz ağrıyor. Bugün de inanılmaz sık tuvalete çıkıyorum
Hadi bakalım inşallah ben geç yumurtlamam oldu daha bugün yumurtlama oldu yumurtlamadan galiba göğsüme agri girip çıkıyor.

Bat 15 Eylül ..2. çocuk için uğraşıyorum 2 yıldır bende bakayım burda

Olabilir, bu dönemde akıntı, kasıklarda kramp, göğüs hassasiyeti olur
İlk hamileliğim planlı değildi zaten 2 aylık evliydim bunda planlı ya ister istemez artık bazı şeyler psikolojik diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız

İlk hamileliğim planlı değildi zaten 2 aylık evliydim bunda planlı ya ister istemez artık bazı şeyler psikolojik diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Kesinlikle öyle. Şimdi her şeye hâkimiz. Yumurtlama gününü biliyoruz, çatlama gününü biliyoruz, ne zaman netleşir az çok biliyoruz. Tüm veriler elde olunca geriye bi beklemek kalıyor. O da aslında en zoru

Hiç sorma adet gününü beklemek çok fena biz insan oğlu işte sabırsız varlıklarız

Herhangi bir belirtiniz var mı
Meme uçlarım afedersin dimdik. Sızlıyo geçiyo. Midem bulanıyordu bi iki kere de kustum ama üşütmüş de olabilirim. Koku hassasiyeti oldu. Sigara parfüm plastik karton falan ağır geliyo. Sağımda batmalar var dün akşam da adet sancısı gibi sancım oldu. Ve çok çok çok gazım var onun dışında çok aşırı farkettiğim bişey olmadı. Ha bir de uykulara doyamıyorum

Bir hafta kaldı benim sancım başladı geçen ay da böyle oldu bir hafta sancım başladı hamileyim sandım bu ay da hamile değilim sanırım

Bir hafta kaldı benim sancım başladı geçen ay da böyle oldu bir hafta sancım başladı hamileyim sandım bu ay da hamile değilim sanırım
Benim de aynısı inşallah yanılıyoruzdurrrr hamilyizdirrrrr

Bende sadece kasık ağrısı oldu acaba regl mi olucam sizde baya belirti olmuş

7-8 Eylül'ü bekleyenler için şu anda tam yerleşme haftası. Hafif kramplar, meme hassasiyeti, açık renk lekelenmeler, sık idrar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…