- 24 Ağustos 2025
- 95
- 57
- 3
- 25
Hadi bakalım inşallah ben geç yumurtlamam oldu daha bugün yumurtlama oldu yumurtlamadan galiba göğsüme agri girip çıkıyor.Benim son zamanlarda aşırı derecede göğüs hassasiyetim var, yürürken bile ufak titreme hareket vs olunca inanılmaz ağrıyor. Bugün de inanılmaz sık tuvalete çıkıyorum
Bat 15 Eylül ..2. çocuk için uğraşıyorum 2 yıldır bende bakayım burdaMerhaba kızlar Mart ayında düşük yaptım 4 aydır da deniyorum olmuyor 34 yaşındayım Eylül ayı mucize ayı olsun bekleyen isteyen herkese ovulasyon testi ile devam edeceğim 32 günde bir adet oluyorum bugün teste başladım benimle aynı veya benzer bir şekilde bekleyen varsa hadi birlikte bekleyelim belki birbirimize güç destek oluruz dua ederiz..
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun yormadan amin..
Olabilir, bu dönemde akıntı, kasıklarda kramp, göğüs hassasiyeti olurHadi bakalım inşallah ben geç yumurtlamam oldu daha bugün yumurtlama oldu yumurtlamadan galiba göğsüme agri girip çıkıyor.
İlk hamileliğim planlı değildi zaten 2 aylık evliydim bunda planlı ya ister istemez artık bazı şeyler psikolojik diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırızOlabilir, bu dönemde akıntı, kasıklarda kramp, göğüs hassasiyeti olur
Kesinlikle öyle. Şimdi her şeye hâkimiz. Yumurtlama gününü biliyoruz, çatlama gününü biliyoruz, ne zaman netleşir az çok biliyoruz. Tüm veriler elde olunca geriye bi beklemek kalıyor. O da aslında en zoruİlk hamileliğim planlı değildi zaten 2 aylık evliydim bunda planlı ya ister istemez artık bazı şeyler psikolojik diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Hiç sorma adet gününü beklemek çok fena biz insan oğlu işte sabırsız varlıklarızKesinlikle öyle. Şimdi her şeye hâkimiz. Yumurtlama gününü biliyoruz, çatlama gününü biliyoruz, ne zaman netleşir az çok biliyoruz. Tüm veriler elde olunca geriye bi beklemek kalıyor. O da aslında en zoru
Herhangi bir belirtiniz var mıMerhaba benim de bat 10 eylül. Klomen kullandım 25 ağustosta ovitrelle vuruldum. İnşallah güzel haberler alırız
Herhangi bir belirtiniz var mı benim de bat 10 Eylül kasık ağrım varMerhaba kızlar bende letu tedavısının ıkıncı ayındayım 24 agustos yumurtlama 25 agustos çatmalama gördüm bat 8 eylül
Benimde bat 10 Eylül. Kasık ağrım var sizin belirtiniz var mı acaba gebe miyimBenim de yas 32 ilk bebis olacak 2 aydir deniyorum, elanatal basladi doktorum bat 5 eylul valla merak ediyorum ne zaman test yapsam?
Benim de bat 10 eylül kasık ağrısı meme sızlamadı ve meme büyümesi varHerhangi bir belirtiniz var mı benim de bat 10 Eylül kasık ağrım var
Meme uçlarım afedersin dimdik. Sızlıyo geçiyo. Midem bulanıyordu bi iki kere de kustum ama üşütmüş de olabilirim. Koku hassasiyeti oldu. Sigara parfüm plastik karton falan ağır geliyo. Sağımda batmalar var dün akşam da adet sancısı gibi sancım oldu. Ve çok çok çok gazım varHerhangi bir belirtiniz var mı
Meme uçlarım afedersin dimdik. Sızlıyo geçiyo. Midem bulanıyordu bi iki kere de kustum ama üşütmüş de olabilirim. Koku hassasiyeti oldu. Sigara parfüm plastik karton falan ağır geliyo. Sağımda batmalar var dün akşam da adet sancısı gibi sancım oldu. Ve çok çok çok gazım varonun dışında çok aşırı farkettiğim bişey olmadı. Ha bir de uykulara doyamıyoru
Benim de aynısıBir hafta kaldı benim sancım başladı geçen ay da böyle oldu bir hafta sancım başladı hamileyim sandımbu ay da hamile değilim sanırım
Bende sadece kasık ağrısı oldu acaba regl mi olucamMeme uçlarım afedersin dimdik. Sızlıyo geçiyo. Midem bulanıyordu bi iki kere de kustum ama üşütmüş de olabilirim. Koku hassasiyeti oldu. Sigara parfüm plastik karton falan ağır geliyo. Sağımda batmalar var dün akşam da adet sancısı gibi sancım oldu. Ve çok çok çok gazım varonun dışında çok aşırı farkettiğim bişey olmadı. Ha bir de uykulara doyamıyorum
Anladım bende de sadece kaşık ağrısı vardıBenim de bat 10 eylül kasık ağrısı meme sızlamadı ve meme büyümesi var
İnşaallah canım inşaallahBenim de aynısıinşallah yanılıyoruzdurrrr hamilyizdirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?