Gogus agrisi, kasikta dolasan hafif agri, mide bulantisi, asiri uykuya dusme var bende kizlar bat yanlis hesaplamisim 3 eylul olmasi lazim 5 degil yani regle 2 gun kaldi sabah prodoctor erken gebelik testi yaptim dayanamayip bariz negatif acaba bile diyemedim, cok moralim bozuldu sizce daha erken mi kizlarBenimde bat 10 Eylül. Kasık ağrım var sizin belirtiniz var mı acaba gebe miyim
Adet mi acaba ya bende karın ağrısı vardı şimdi o da yokBir de ben aşırı sivilcelendim
Bilgisi olan yok mu?Kizlarrr progesteron hapı lh hormonunu yükseltir mi
Bence erken adet günü test yap inşallah hamilesindirGogus agrisi, kasikta dolasan hafif agri, mide bulantisi, asiri uykuya dusme var bende kizlar bat yanlis hesaplamisim 3 eylul olmasi lazim 5 degil yani regle 2 gun kaldi sabah prodoctor erken gebelik testi yaptim dayanamayip bariz negatif acaba bile diyemedim, cok moralim bozuldu sizce daha erken mi kizlar
Benim 10 Eylül. Dün kasık ağrılarım vardı bugün hiç bir şey yok. Diğer belirtiler De yok7-8 Eylül'ü bekleyenler için şu anda tam yerleşme haftası. Hafif kramplar, meme hassasiyeti, açık renk lekelenmeler, sık idrar olabilir
Silik çıkması normal yumurtlama olmuş degerlendirdiysen sorun yok sağlıklı döllenme olur inşallahSelam kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız bugün artık negatif olur diyodum ama hala silik çıkıyor :/
Evett değerlendirdim daha yapmasam test olur herhalde amin canım inşallah olurSilik çıkması normal yumurtlama olmuş degerlendirdiysen sorun yok sağlıklı döllenme olur inşallah
Olur canım artık adet gününü bekle bakalımEvett değerlendirdim daha yapmasam test olur herhalde amin canım inşallah olur
Insallah canim ama artik dusuk ihtimal diye dusunuyorum cok moralim bozuldu, varsa erken gebelikte 2 gun kala cikardi diye dusunuyorum ama haklisin regl olmadikca ve gun gelmeden beklemek lazim:/Bence erken adet günü test yap inşallah hamilesindir
Benim de moralim çok bozuk adet sancısına benzettimInsallah canim ama artik dusuk ihtimal diye dusunuyorum cok moralim bozuldu, varsa erken gebelikte 2 gun kala cikardi diye dusunuyorum ama haklisin regl olmadikca ve gun gelmeden beklemek lazim:/
Yok yapma canim 10 eylul ise hic moralini bozma su an daha yerlesme donemi gunu geldiginde bak insallah guzel haberi alirsin bu ayBenim de moralim çok bozuk adet sancısına benzettimtest filan da yapmıyorum negatif çıkar diye
Benim bünyem biraz kırılgandır iğne etkilemiş de olabilir beni. Herkesin farklı oluyor kiminde belirti bile olmuyor. En çok umut vaadeden belirtim kasık sızılarımın geçmemesi. Sağımda batmalarım baya sık. Negatif çıkma korkusuna test de yapamıyorumBende sadece kasık ağrısı oldu acaba regl mi olucamsizde baya belirti olmuş
Sürekli aklımdaYok yapma canim 10 eylul ise hic moralini bozma su an daha yerlesme donemi gunu geldiginde bak insallah guzel haberi alirsin bu ay
Yerleşme dönemi günü ne zaman oluyoSürekli aklımdaİnşallah bekleyen herkes Eylül ayında mucizesi ile buluşur
Aaaaa çok ilginççççBenim de beklenen regl 9 Eylül,hiç bir belirtim yok ,sadece bekliyorum az önce test yaptım silik pozitif ,yarım saat kırk dakka sonra bir daha yaptım negatif şaştım kaldım
Benim de beklenen regl 9 Eylül,hiç bir belirtim yok ,sadece bekliyorum az önce test yaptım silik pozitif ,yarım saat kırk dakka sonra bir daha yaptım negatif şaştım kaldım
Artimed erken gebelik testi yaptım ikisi de aynı marka testlerin ,geçen ayda bir sürü en az 6 7 tane pozitif test kanda negatif çıkardı sevinemiyorum da gene aynisi olcak diyeAaaaa çok ilginççççhangi testten yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?