- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Benimde 6 gun var. Yuzumu ates basip vucudum donuyor :) birde midem eksiyor. Ayrica saga sola donunce kasiklarim batiyor.ani hareketlerde falanda batiyor :) hakkimizda hayirlisi olsunnKızçelerim anne adyalarım 10 ekim bat yumurtlama günü degerlendirdim ilkkez o yuzden buyuk heyecan yaşıyorum.
belirtilerim
sarımsııı byaz akıntı
inanılmaz bel agrısı
mide bulantısı (sabahları )
gögüzslerime dokununca sızlıyor sadece
meraklardayım açıkçası
Bekle bence daha erken. Ben adetten 1 hafta once verdim negatif cikti adet gunu kan verdim 58 ciktikan testini ne zaman verebiliyoruz acaba bilen var mı
Bekle bence daha erken. Ben adetten 1 hafta once verdim negatif cikti adet gunu kan verdim 58 cikti
selam canım adetten 1 hafta önce ben de test yaptım negatif çıktı. sıfır çıktı yani. şimdi bata 1 gün var. ve hiçbir belirti yok. yalnızca belki de on günü aşan bir sol kasık ağrım var. ara ara yükseliyor bazen azalyor. onun dışında ne meme hassasiyeti ne de akıntı var hiçbişey yok.Bekle bence daha erken. Ben adetten 1 hafta once verdim negatif cikti adet gunu kan verdim 58 cikti
Benim belirtim cok fazlaydi neydeyse tum belitiler vardi. Ben hatta negatif cikinca sasirmistim. Yarinda test yaptirabilirsin ama adetinde sapma oluyorsa adetinin gecmesini bekle cnnselam canım adetten 1 hafta önce ben de test yaptım negatif çıktı. sıfır çıktı yani. şimdi bata 1 gün var. ve hiçbir belirti yok. yalnızca belki de on günü aşan bir sol kasık ağrım var. ara ara yükseliyor bazen azalyor. onun dışında ne meme hassasiyeti ne de akıntı var hiçbişey yok.
Acaba bende de hamilelik olabilir mi? yarın adet olmazsam yaptırsam mı kan testi?
senin belirtin var mıydı canım
benim de 9 ekim bel ağrım var çok ama kuruyum akıntı yok denecek kadar az ovulasyondan sonra hemen şişip ağrıyan göğüslerim daha yeni yeni şişip acımaya başladı tek farklılık bu ve bel ağrısı hayırlısı inşallah hakkımızdaBenimde bat 9 ekimmide bulantisi ve bel agrim var.İns hepimiz hamisiz bu ay
Aminbenim de 9 ekim bel ağrım var çok ama kuruyum akıntı yok denecek kadar az ovulasyondan sonra hemen şişip ağrıyan göğüslerim daha yeni yeni şişip acımaya başladı tek farklılık bu ve bel ağrısı hayırlısı inşallah hakkımızda
H.g cnm bnmde bat 9 ekim bel agrisi ve mide bulantilarim var ins hamisiz hepimizBen de geleyimbat 9 ekim sol kasık ağrısı,bel ağrısı ve ilk defa yaşadığım göğüs acısı hadi hayırlısı hepimizin yüzünü güldürsün Allah
Hoşbulduk inşallah:) hayırlısı bakalım ne zaman nasip olursaH.g cnm bnmde bat 9 ekim bel agrisi ve mide bulantilarim var ins hamisiz hepimiz
Aynen bu ay hic takmadim kafama stres de ypmadim.Hade hayirlisiHoşbulduk inşallah:) hayırlısı bakalım ne zaman nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?