bat a 10 gün kalanlar birlikte bekleyelimmmm

Kaç aylık evlisin canım ne kadardır istiyorsun? 14 aylık evliyim ilk kez bu ay başladım istemeye bakalım planlı birşey yapmadım ama denk geldi mi o sorunun cevabını göreceğiz
Bnde 13 aylik evliyim 2.ci ay olucak korunmuyoruz.Ilk denemede olmadi simdide ekimi bekliyrm

12 ekim beklemedeyim kızlar mide bulantısı ve Solda batmalar oluyor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah

İnşAllah öylesinde canım belirtisiz hamile kalanlar var. He bir de bizimkiler psikolojik de olabilir vücudumuzu çok dinliyoruz o yüzden Allah yüzünü güldürsün
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin Çok heyecanliyim ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar test yapan yokmu aranızda son 6 gün... bu ay yapmayacağım diye tutuyorum kendimi
düşüncesi bile içini kıpır kıpır yapıyor. bu arada inanılmaz duygusalım aglamaklı oluyorum akşamları hahhahaha

canım benim sabahları bulantı geliyor ama kusmuyorum gün içerisinde pek olmuyor birde akşam yemeginden sonra sigara içince kusturuyor
Canım bebiş istiyorsun sigarayı bir an önce bırakmalısın hastane stajlarımda kalbinde sorun olan birçok bebeğin anne öyküsünde hamilelikte sigara kullanımı yatıyordu aman diyim dikkat

Canım bebiş istiyorsun sigarayı bir an önce bırakmalısın hastane stajlarımda kalbinde sorun olan birçok bebeğin anne öyküsünde hamilelikte sigara kullanımı yatıyordu aman diyim dikkat

dogru söylüyorsun cnm cok haklısın akşamları içiuorum yemekten sonra azaltmaya çalısıyorum oda midemi bullndırıyor bırakıcagım inşallah

Bata kaldı 4 gün, yarın en yakın arkadaşımın kınası var tereddütlüyüm oynayıp göbek atarsam bebişim varsa ona birşey yapar mıyım diye sizce ne yapmalı kızlarbol bol oynayıp zıplamalı hoplamalımıyım yoksa ay karnım ağrıyor deyip az az gözüküp otursam mı he bir de yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı batı 9 ekim olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyor

meraba kızlaar benmde 4 veya 5 gununm vaar. ama bugun sabah gebelik testı yaptmm silik cıktı ikincii. ama belim cok agryoor. bugun gece mıde bulantsndan hıc uyuyamadm. ama sankı adet olcakmıs gıbıde hıssedıyorum. sureklı tuvalete gıdıyorm

Erken gebelik testi mi yaptın canım foto atabilir misin merak ettim

Benim de 9 ekim canım ben eğer gecikirsem test yapmayı düşünüyorum çünkü bel ağrım dışında farklı olan bi belirtim yok bi göğüslerim şişmemişti yumurtlamadan sonra genelde hemen şişer acırdı o da dün başladı ama aşırı bişi yok pek umudum yok bu aydan benim bi farklılık hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…