- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Kaç aylık evlisin canım ne kadardır istiyorsun? 14 aylık evliyim ilk kez bu ay başladım istemeye bakalım planlı birşey yapmadım ama denk geldi mi o sorunun cevabını göreceğizAynen bu ay hic takmadim kafama stres de ypmadim.Hade hayirlisi
Bnde 13 aylik evliyim 2.ci ay olucak korunmuyoruz.Ilk denemede olmadi simdide ekimi bekliyrmKaç aylık evlisin canım ne kadardır istiyorsun? 14 aylık evliyim ilk kez bu ay başladım istemeye bakalım planlı birşey yapmadım ama denk geldi mi o sorunun cevabını göreceğiz
İnşAllah öylesinde canım belirtisiz hamile kalanlar var. He bir de bizimkiler psikolojik de olabilir vücudumuzu çok dinliyoruz o yüzden Allah yüzünü güldürsünAy kızlar bu belirtilerin hiç biri yok bende ama kendimi halime hissediyorum
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşAllah öylesinde canım belirtisiz hamile kalanlar var. He bir de bizimkiler psikolojik de olabilir vücudumuzu çok dinliyoruz o yüzden Allah yüzünü güldürsün
Ya benim niye midem bulanmıyorkızlar tüm gün mü bu ? Sadece sabah mı bulanıyor mideniz
Canım bebiş istiyorsun sigarayı bir an önce bırakmalısın hastane stajlarımda kalbinde sorun olan birçok bebeğin anne öyküsünde hamilelikte sigara kullanımı yatıyordu aman diyim dikkatcanım benim sabahları bulantı geliyor ama kusmuyorum gün içerisinde pek olmuyor birde akşam yemeginden sonra sigara içince kusturuyor
Canım bebiş istiyorsun sigarayı bir an önce bırakmalısın hastane stajlarımda kalbinde sorun olan birçok bebeğin anne öyküsünde hamilelikte sigara kullanımı yatıyordu aman diyim dikkat
benim bat a3 gün kaldı pek umutlu değilim ins hamileyimdir yinede bana dua edin
Erken gebelik testi mi yaptın canım foto atabilir misin merak ettimmeraba kızlaar benmde 4 veya 5 gununm vaar. ama bugun sabah gebelik testı yaptmm silik cıktı ikincii. ama belim cok agryoor. bugun gece mıde bulantsndan hıc uyuyamadm. ama sankı adet olcakmıs gıbıde hıssedıyorum. sureklı tuvalete gıdıyorm
ya foto yuklemeye calıstm ama yukleyemedm. fotonun mb sı fazla dıyo. telefndan cektm aslnda ama nıe oyle uyarı veryo anlamdmErken gebelik testi mi yaptın canım foto atabilir misin merak ettim
Kırp fotoyu belki değişir o zmn mb sıya foto yuklemeye calıstm ama yukleyemedm. fotonun mb sı fazla dıyo. telefndan cektm aslnda ama nıe oyle uyarı veryo anlamdm
Benim de 9 ekim canım ben eğer gecikirsem test yapmayı düşünüyorum çünkü bel ağrım dışında farklı olan bi belirtim yok bi göğüslerim şişmemişti yumurtlamadan sonra genelde hemen şişer acırdı o da dün başladı ama aşırı bişi yok pek umudum yok bu aydan benim bi farklılık hissetmiyorumBata kaldı 4 gün, yarın en yakın arkadaşımın kınası var tereddütlüyüm oynayıp göbek atarsam bebişim varsa ona birşey yapar mıyım diye sizce ne yapmalı kızlarbol bol oynayıp zıplamalı hoplamalımıyım yoksa ay karnım ağrıyor deyip az az gözüküp otursam mı he bir de yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı batı 9 ekim olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?