- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
Oy canım ne kadar gençsin Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırsınBen 20 yasindayim 5aylik evliyim 1 ay sonra hamile oldum dusuk yaptim 3.cu ayim iste bekliyorum tekrar hamileligi
Kimyasaldan sonra kolay gebe kaliniyormus insallah sende bu ay kalirsinben 6 yıllık evliyim bir oğlum var Allah bağışlasın 11 aydır deniyoruz ama nasip olmadı 3 ay önce kimyasal yaşadık umutla bekliyorum
benimde 5 gün var Bat a ama karnım çok ağrıyoinşallah adet belirtisi değildir
amin amin insallah tum.isteyenlerede insallahOy canım ne kadar gençsin Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırsın
bende öyle duymuştum ama malesef tık yok 3 ay geçti bu 4. ay bakalım nasipKimyasaldan sonra kolay gebe kaliniyormus insallah sende bu ay kalirsin
Banada dusukten sonra kolay olur dedi bu 3.cu ayim ses yok malesfbende öyle duymuştum ama malesef tık yok 3 ay geçti bu 4. ay bakalım nasip
Hayırlısı canım rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşaallahBanada dusukten sonra kolay olur dedi bu 3.cu ayim ses yok malesf
Test ne zaman yapicaksin 5 gun sonramiHayırlısı canım rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşaallah
kararsızım canım erken yapmak istiyorum ama tedirginimdeTest ne zaman yapicaksin 5 gun sonrami
Erken yapma bence adet gunu yapsan daha net sonuc alirsinkararsızım canım erken yapmak istiyorum ama tedirginimde
haklısın kuzum ama bu sefer de kafamda çok büyütüyorum oldu olacak olmadı diyeErken yapma bence adet gunu yapsan daha net sonuc alirsin
Yurt dışında falan mısın canm neden yarına kaldı ki? 1 saat sonra çıkıyor normaldeBende daha âdet olmadım kızlar 13. günüm. Kan testi verdım 1 saat önce, yarın bu saatte sonuçlarımı alacağım. Bekliyorum
Yurt dışında falan mısın canm neden yarına kaldı ki? 1 saat sonra çıkıyor normalde
Keşke barkod alsaydın. Oradaki numaralarla hastanenin sitesinden bakardın. Bir gün beklemek işkence.8 ay önce yurtdışındaydım da şimdi Türkiyedeyim canım, kesin dönüş yaptım. Sağlık ocağında verdim kanı herhalde ondan yarına attılar canım bilmiyorum valla.
Keşke barkod alsaydın. Oradaki numaralarla hastanenin sitesinden bakardın. Bir gün beklemek işkence.
Hadi İnşaallah hayırlı haber alda geç olsun yeter ki..Ne nasıl oluyor daha bilmiyorum canım bilsem alırdım valla13 gün beklemişim, 1 gün daha bekleyelim bakalım ne çıkacak. Yarın saat 10'da öğrenirim.
Hadi İnşaallah hayırlı haber alda geç olsun yeter ki..
tatlım benm de 5 gün var bi belirtin var mıBenimde 5 gunum var bugun test yaptim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?