BAT a son 7 gün

Ben 20 yasindayim 5aylik evliyim 1 ay sonra hamile oldum dusuk yaptim 3.cu ayim iste bekliyorum tekrar hamileligi
Oy canım ne kadar gençsin Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırsın

Kimyasaldan sonra kolay gebe kaliniyormus insallah sende bu ay kalirsin

Bende daha âdet olmadım kızlar 13. günüm. Kan testi verdım 1 saat önce, yarın bu saatte sonuçlarımı alacağım. Bekliyorum

Yurt dışında falan mısın canm neden yarına kaldı ki? 1 saat sonra çıkıyor normalde

8 ay önce yurtdışındaydım da şimdi Türkiyedeyim canım, kesin dönüş yaptım. Sağlık ocağında verdim kanı herhalde ondan yarına attılar canım bilmiyorum valla.

8 ay önce yurtdışındaydım da şimdi Türkiyedeyim canım, kesin dönüş yaptım. Sağlık ocağında verdim kanı herhalde ondan yarına attılar canım bilmiyorum valla.
Keşke barkod alsaydın. Oradaki numaralarla hastanenin sitesinden bakardın. Bir gün beklemek işkence.

Keşke barkod alsaydın. Oradaki numaralarla hastanenin sitesinden bakardın. Bir gün beklemek işkence.

Ne nasıl oluyor daha bilmiyorum canım bilsem alırdım valla 13 gün beklemişim, 1 gün daha bekleyelim bakalım ne çıkacak. Yarın saat 10'da öğrenirim.

Benim 3 gün var .dün erken gebelik testi yaptım negatif....7 aydır deniyoruz Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…