BAT a son 7 gün

Ayy insallahh vardirrrr bebisin :)
Hayırlısı canım :) yarın haber veririm sizlere.

Sivilce bir gebelik belirtisi olabilir mi sence? Bazılarında sivilcelenme oluyor diye duymuştum bir zamanlar, merak ettim. Sabah bir kalktım yüzümde baldırlarımda sivilceler çıkmış ve çıkmaya devam ediyor. Tenim de kuru.

Hic bi fikrim yok bu konuda bende cok merak ediyorum cnku benimde sivilcem cikmis hep diger ayda boleydim adet oldum maleseff

Malesef adet belirtileri var sivilce bel filan ama gebelik yok senin durumlar nasil bu arada nerdensin

Benim kasıklarımda ara ara böyle iğne batması oluyor cnm tatlı tatlı gögüslerimde hafif yanma var böyle ama bilemedim izmirdenim cnm sen :)

Arkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim, adet olmama 6 gün var, yaklaşık 1 haftadır gaz sancım var, karnımın altında agrı oluyor birde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassaslar normalde adet ime bir hafta kala gögüslerimde hassasiyet olurdu ama bu sefer çok erken başladı - piskolojikmibilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli hamilelik ile ilgili rüyalar görüyorum beklemek ne kadar zormuş

İnşallah hamilesndir cnm :) ilk denememi bu

Insallanh vardir bisi kendini hamile hissediyorsan vardir bisi bence nasip 6 gun cabuk gecer

Insallanh vardir bisi kendini hamile hissediyorsan vardir bisi bence nasip 6 gun cabuk gecer
İlk defa böyle birşey hissettim, çevremdeki herkes bebekle ilgili bişiler söylüyor, annem uzakta pazar günü görüntülü konuştuk sen kilomu aldın yüzün değişmiş hamilemisin dedi iyice heyecanlandım ama bu kadar erkende belirti olurmu bilmiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…