benimde bat 4 ama bu sabah benimde negatifBenimde 5 gunum var bugun test yaptim negatif
Rabbim büyük en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallahBenim 3 gün var .dün erken gebelik testi yaptım negatif....7 aydır deniyoruz Rabbim büyük
benimde bat 4 ama bu sabah benimde negatif
Nasip cikmasada hayirlisi
Rabbim büyük en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah
Gebelik belirtim yok malesef adet belirtim vartatlım benm de 5 gün var bi belirtin var mı
Ayy insallahh vardirrrr bebisin :)Bende daha âdet olmadım kızlar 13. günüm. Kan testi verdım 1 saat önce, yarın bu saatte sonuçlarımı alacağım. Bekliyorum
Hayırlısı canım :) yarın haber veririm sizlere.Ayy insallahh vardirrrr bebisin :)
Hic bi fikrim yok bu konuda bende cok merak ediyorum cnku benimde sivilcem cikmis hep diger ayda boleydim adet oldum maleseffHayırlısı canım :) yarın haber veririm sizlere.
Sivilce bir gebelik belirtisi olabilir mi sence? Bazılarında sivilcelenme oluyor diye duymuştum bir zamanlar, merak ettim. Sabah bir kalktım yüzümde baldırlarımda sivilceler çıkmış ve çıkmaya devam ediyor. Tenim de kuru.
Beraberizz takipte kalalim bakalim ne olcakkkBenimde son 5 kızlar :) umarım bu ay herkesin göbişleri bebek dolar
Belirtin varmı cnm :)Beraberizz takipte kalalim bakalim ne olcakkk
MalesefBelirtin varmı cnm :)
Benim 3 gün var .dün erken gebelik testi yaptım negatif....7 aydır deniyoruz Rabbim büyük[/QUOT
Aynen insallah bi gun nasip olur hayirlsi belki erkendir daha
Malesefadet belirtileri var sivilce bel filan ama gebelik yok senin durumlar nasil bu arada nerdensin
Arkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim, adet olmama 6 gün var, yaklaşık 1 haftadır gaz sancım var, karnımın altında agrı oluyor birde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassaslar normalde adet ime bir hafta kala gögüslerimde hassasiyet olurdu ama bu sefer çok erken başladı - piskolojikmibilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli hamilelik ile ilgili rüyalar görüyorumbeklemek ne kadar zormuş
Evet ilk , haziranda 2. Yılımız doluyor bebiş istiyoruz artıkİnşallah hamilesndir cnm :) ilk denememi bu
Insallanh vardir bisi kendini hamile hissediyorsan vardir bisi bence nasip 6 gun cabuk gecerArkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim, adet olmama 6 gün var, yaklaşık 1 haftadır gaz sancım var, karnımın altında agrı oluyor birde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassaslar normalde adet ime bir hafta kala gögüslerimde hassasiyet olurdu ama bu sefer çok erken başladı - piskolojikmibilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli hamilelik ile ilgili rüyalar görüyorumbeklemek ne kadar zormuş
Evet ilk , haziranda 2. Yılımız doluyor bebiş istiyoruz artık
İlk defa böyle birşey hissettim, çevremdeki herkes bebekle ilgili bişiler söylüyor, annem uzakta pazar günü görüntülü konuştuk sen kilomu aldın yüzün değişmiş hamilemisin dedi iyice heyecanlandım ama bu kadar erkende belirti olurmu bilmiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsinInsallanh vardir bisi kendini hamile hissediyorsan vardir bisi bence nasip 6 gun cabuk gecer
Sizce ne zaman yapayim bi dahaki testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?