- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Ne belirtilerin var başka?Evet topalliyorum bildiğin ağrıdan tam basamiyorum
Aslında başka belirtimde yok sadece istahim acildi kaşık bel bacak ağrısı dün de 1 2 defa basim dondu kalkınca ama o normalde olduğu icin emin olamadimNe belirtilerin var başka?
Bı çılgınlık yapıp yarın erken gebelik testi yapalım mıAslında başka belirtimde yok sadece istahim acildi kaşık bel bacak ağrısı dün de 1 2 defa basim dondu kalkınca ama o normalde olduğu icin emin olamadim
Bende kaset test vardı yaptim bugün negatifBı çılgınlık yapıp yarın erken gebelik testi yapalım mı
Hayırlısı olsun daha herşey net değil o yüzden kendi i üzmeBende kaset test vardı yaptim bugün negatif
Yarın alcam test yine mecburHayırlısı olsun daha herşey net değil o yüzden kendi i üzme
Erken gebelik testi al o da kesin sonuç çıkarıyor kuzumYarın alcam test yine mecburcumartesi belki olur eğer yoksa bu ağrı kesinlikle basma sıkıntının habercisi
Kimyasal gebelik geçirdiğimde kaset test pozitif oldu baya belirgin di ama o negatif bilemeidm guvenemedim beta kaç olunca algılıyor testler bilemedimErken gebelik testi al o da kesin sonuç çıkarıyor kuzum
Valla sana şöyle soyleyim benim arkadaş 2 ay günü geçmiş test yapmış çıkmamış düşün gitmiş kan testinde çıkmış herkesin farklı isteKimyasal gebelik geçirdiğimde kaset test pozitif oldu baya belirgin di ama o negatif bilemeidm guvenemedim beta kaç olunca algılıyor testler bilemedim
Bizede umarim supriz olur yarın deniycem yineValla sana şöyle soyleyim benim arkadaş 2 ay günü geçmiş test yapmış çıkmamış düşün gitmiş kan testinde çıkmış herkesin farklı iste
Aynen hayırlısı bakalımBizede umarim supriz olur yarın deniycem yine
Test yaptinizmiAynen hayırlısı bakalım
Test yaptinizmi
YYYokn suan misafirlikteyim eve gecince inşaallahsen yaptin mi
Yaomadim dışarı çıkınca test alicam öyle yaparim
Erken test aldım negatif galiba gerçekten negatif kabullenmem gerekKorkuyorum valla
Kac gunun var adetineErken test aldım negatif galiba gerçekten negatif kabullenmem gerek
Uygulamaya göre ayın 29 u bazen 2 3 gün geç de olabiliyorumKac gunun var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?