- 24 Haziran 2022
- 298
- 134
- 18
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İnşallah Allah'ın izniyle daha cok yeni belkide ondan silik çıkmış olabilir degerlerim yukselmesini bekleyecegim o yüzden hafta sonu tekrarliycam testi ve sonra kan vercemİnşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız
Bide duygusallık oluyo bende psikolojik mi nedir ağlayasım geliyorBenim canim ilk önce balik çekti ve adetten sonra canim acayip çikolata çekmişti heralde kansiz kaldim diye düşünmüştümdaha sonra bel agrisi ve sol kasık ağrısı olustu ara ara da sag kasık ağrısı oluştu birde yumurtlamadan sonra iliski esnasında göğüs ucunu eşim ısırdı sandim göğüs ucu sizlamasi var birde akinti baskada belirti yok
İnşallah böyle çıktı ama varmi bilmiyorum birde agzimda metal tadi varBaşın sağolsun inşallah olur bu sefer
Açıkçası benimde iki üç gündür kasıklarım ağrıyor regl olacakmisim gibi iştahsızlık ve mide bulantısı War geçen hafta da anı ateş basmaları iştah artışı wardi2 gün önce adet olmuş gibi ağrım oldu geçti arada hafif kasık batması oluyo gögüslerim hassas ama adetim yaklaştı ondan da olabilir tabi senin var mı belirti
Bence psikolojik oBide duygusallık oluyo bende psikolojik mi nedir ağlayasım geliyor
Ates basmasi bendedde var fakat akşamları yüzüm yanıyor sadeceAçıkçası benimde iki üç gündür kasıklarım ağrıyor regl olacakmisim gibi iştahsızlık ve mide bulantısı War geçen hafta da anı ateş basmaları iştah artışı wardi
Ay ben geçen hafta full yeşil elma çekti canım tutturdum eşime ekşi olsun tuzla yiyecem diyeBenim canim ilk önce balik çekti ve adetten sonra canim acayip çikolata çekmişti heralde kansiz kaldim diye düşünmüştümdaha sonra bel agrisi ve sol kasık ağrısı olustu ara ara da sag kasık ağrısı oluştu birde yumurtlamadan sonra iliski esnasında göğüs ucunu eşim ısırdı sandim göğüs ucu sizlamasi var birde akinti baskada belirti yok
Bunu ne zaman yaptın 36 saatte 2 kat artıyormuş tekrar yap belki tam çıkarİnşallah böyle çıktı ama varmi bilmiyorum birde agzimda metal tadi var
Hadi inşallahAy ben geçen hafta full yeşil elma çekti canım tutturdum eşime ekşi olsun tuzla yiyecem diyealdıkları kızın hiçbirinde o eksikliği bulamadım sagolsun kayınvalidem almış o tam istediğim gibiydi hatta eşim aseriyon diye dalga geçiyordu benimle
İnşallah ekim ayinin şanslı anneleri diye topik açarız hepimiz hamileyizdir umarimAy ben geçen hafta full yeşil elma çekti canım tutturdum eşime ekşi olsun tuzla yiyecem diyealdıkları kızın hiçbirinde o eksikliği bulamadım sagolsun kayınvalidem almış o tam istediğim gibiydi hatta eşim aseriyon diye dalga geçiyordu benimle
Ben kullandığım klomene bağladım galiba hormonlarım değiştiği için böyle dedim sonradan geçti amaAtes basmasi bendedde var fakat akşamları yüzüm yanıyor sadece
Bugün yaptım o yüzden hafta sonu tekrarliycamBunu ne zaman yaptın 36 saatte 2 kat artıyormuş tekrar yap belki tam çıkar
İnşallahİnşallah ekim ayinin şanslı anneleri diye topik açarız hepimiz hamileyizdir umarim
İnşallahhhh rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhHadi inşallah
Hayırlısı olsun dogacagi varsa doğuyor zaten olacağı varsada oluyorBen kullandığım klomene bağladım galiba hormonlarım değiştiği için böyle dedim sonradan geçti ama
İnşallah inşallahhhhİnşallah ekim ayinin şanslı anneleri diye topik açarız hepimiz hamileyizdir umarim
Yazsin tabiki benimki silik çıktı hafta sonu inşallah tam kizarik çizgileri görürümİnşallahpozitif çıkan olursa buraya yazsın
Öyle tabi rabbim hakkımizds hayırlısı neyse onu nasip etsinnHayırlısı olsun dogacagi varsa doğuyor zaten olacağı varsada oluyor
Amin inşallahÖyle tabi rabbim hakkımizds hayırlısı neyse onu nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?