- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İkizler burcu olurNe mutlu sana bazi insalarda kıskançlık yapar onun oldu benim olmadi diye işte gerçek arkadaş mutlu olunca sende oluyon üzgün olunca sende üzülüyorsun önemli olan bu umarim hepimiz Haziranda doğuma gideriz
6 yine iyi. Erken test yapmaya başlanabilir en azından. Benimki daha 10. Bekle dur
Eşimde ikizlerİkizler burcu olur
İkizler burcu zor bi burc ayarlarımızı bozmasınEşimde ikizler
Çok ince bir çizgi War gibi kasetin içindeki çubuğu alıp üzerine flaş tutarsan da belli olurBak bakalim varmi
Deneyim bakalim telefonda öyle çıkmış ama egip bukmeden direk bakıldığında görünüyorÇok ince bir çizgi War gibi kasetin içindeki çubuğu alıp üzerine flaş tutarsan da belli olur
Vallaha benim eşim ikizler burcu aksam diyoki hadi sabah kahvaltiya gidelim hazirlan sabah hazirlanirim nereye gidiyon derİkizler burcu zor bi burc ayarlarımızı bozmasınneyse olsun da
Anladım rabbim inşallah çok aratmadan evlatlarımızı verir kucaklarımizaDeneyim bakalim telefonda öyle çıkmış ama egip bukmeden direk bakıldığında görünüyor
Amin inşallah atıyorum şimdiAnladım rabbim inşallah çok aratmadan evlatlarımızı verir kucaklarımiza
Vallaha benim eşim ikizler burcu aksam diyoki hadi sabah kahvaltiya gidelim hazirlan sabah hazirlanirim nereye gidiyon der
Yok gibi ama erken bence 12-13 gün sonra çıkıyormus senin daha varAmin inşallah atıyorum şimdi
parlakligimi Sona kadar açıp baktığımda görüyorum gibi hafif bı çizgi ama bilemedimAmin inşallah atıyorum şimdi
Kiz ben telefon ozurlusuyum foto cekmeyi beceremiyorum ama normal baktiginda silik çizgi var
Yok gibi ama erken bence 12-13 gün sonra çıkıyormus senin daha var
Amin inşallah atıyorum şimdi
İnşallah bardır hari bakalm bende 2 gün sonra yapıcam tekrarKiz ben telefon ozurlusuyum foto cekmeyi beceremiyorum ama normal baktiginda silik çizgi varesimede gosterdim oda gördü direk diyom ya iste hafta sonu tekrarliycam diye
Yok ben adetten 2 gun sonra yumurtladim ve eşimle hemen degerlendirdik bat 25 silik çıktı test hafta sonu tekrarliycam Allah'ın izniyleCanım bat ne zamandı senin geçti mi benim dün olmam gerekiyordu daha olmadım şimdi test aldım eczaneden yapacam bakalım
Yilmak yok yola devamİnşallah bardır hari bakalm bende 2 gün sonra yapıcam tekrar
Sonucu bize de atCanım bat ne zamandı senin geçti mi benim dün olmam gerekiyordu daha olmadım şimdi test aldım eczaneden yapacam bakalım
Sonucu bize de at
Aynen hayırlı olsunKızlar ilk foto flaşsız ikinci foto flaşla çektim silik çizgi var galiba hamileyim
Teşekkürler adet tarihim 17 ekimdi bir gün gecikmeyle testte bu şekilde biraz daha bekleyip kan testi de vereceğimAynen hayırlı olsunbat a ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?