- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Benim silik çıksa hastaneye koşmuştum çoktanYazsin tabiki benimki silik çıktı hafta sonu inşallah tam kizarik çizgileri görürüm
Olur yazalımİnşallahpozitif çıkan olursa buraya yazsın
Metal tadını başkalarında da okumuştum. Belirtilerdenbiri bu galiba. Hadi inşallahİnşallah böyle çıktı ama varmi bilmiyorum birde agzimda metal tadi var
Tamamda deger 100 u gecmeyince doktor kolay kolay gebe saymıyor malesefBenim silik çıksa hastaneye koşmuştum çoktan
BendeBenim silik çıksa hastaneye koşmuştum çoktan
Bi gebelik başlangıcı var ama ben sayıyorumTamamda deger 100 u gecmeyince doktor kolay kolay gebe saymıyor malesef
Diğer gebelikte bunu yasamistim agzimda sanki pas yalamisim gibi tad varMetal tadını başkalarında da okumuştum. Belirtilerdenbiri bu galiba. Hadi inşallah
Olsundu ne yapalımdı. Merak çok zor bir şey. Allahım günleri çabucak geçirsin de güzel haber alın inşallahTamamda deger 100 u gecmeyince doktor kolay kolay gebe saymıyor malesef
Amin inşallah sonucu saglikli sıhhatli doğum olur kucagimiza almak nasip olur inşallahBi gebelik başlangıcı var ama ben sayıyorum
Son 6
AminnAmin inşallah sonucu saglikli sıhhatli doğum olur kucagimiza almak nasip olur inşallah
Amin inşallah hafta sonu atarım topige testi umarım gerçekten vardirOlsundu ne yapalımdı. Merak çok zor bir şey. Allahım günleri çabucak geçirsin de güzel haber alın inşallah
Günler geçmiyor değilmi
Senin daha varmış sanki geçmiycek gibi geliyor
Unutmayın ama yazın mutlaka. Ben herkesle birlikte oluyorum kendim hamile kalmışım gibiAmin inşallah hafta sonu atarım topige testi umarım gerçekten vardir
Hepimiz testi atalım belki görmediğimiz çizgileri görürüzAmin inşallah hafta sonu atarım topige testi umarım gerçekten vardir
İnşallah bekliyoruzAmin inşallah hafta sonu atarım topige testi umarım gerçekten vardir
6 yine iyi. Erken test yapmaya başlanabilir en azından. Benimki daha 10. Bekle durSenin daha varmış sanki geçmiycek gibi geliyor
Ne mutlu sana bazi insalarda kıskançlık yapar onun oldu benim olmadi diye işte gerçek arkadaş mutlu olunca sende oluyon üzgün olunca sende üzülüyorsun önemli olan bu umarim hepimiz Haziranda doğuma giderizUnutmayın ama yazın mutlaka. Ben herkesle birlikte oluyorum kendim hamile kalmışım gibi
Bak bakalim varmiHepimiz testi atalım belki görmediğimiz çizgileri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?