- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
ben hastanedeyken gelip herseyi kaldirmislar bebegimin ama bazi esyalarinin yerini bulamamislar onlari gizli gizli cikariyorum gec buldum ama cok cabuk kaybetttim 5 yillbekledim. sehir sehir dolasip dr aradim ameliyatlar oldum sonunda oldu ama beni birakip cennete giti bazen cennet melegim diyip seviyorum... kusura bakma seninde kafani sisirdimHerşey nasip işte üzülme diyeceğim ama faydasız eminim ancak yaşayan bilirkeşke eşyaları kaldırsaydın gördükçe daha çok üzülmüyor musun
Aynen canım ama kendimden korkar oldum evden dışarı çıkmak istemiyorum hicbiseye elimi suresim gelmiyo sürekli bebeği düşünüyorum geçen aylarda bu kadar takmamistim bu ay ne olduysa iyice depresif durumdayımBende aynı şekilde.. çok istediğimiz için sürekli kendimizi dinliyoruz
Saol cnm Allah razi olsun InsaAllah Rabim olmayan herkese sonra bana nasip etsinnn bazen en yakinlarina anlatamadiklarini burdaki insanlarla paylasiyosun yaaa hem cok garip hem cok guzell...Bu ay bi garibim 9 aydır deniyoruz ama daha geçen regl döneminde dedim ben aralıkta hamile kalicam o kadar hazirladimki kendimi sürekli belirti arıyorum lavaboya her gidişimde lekelenme var mı diye bakıyorum söylemesi ayıp kıçım agrisa hamileliğe yoruyorum o kadar çok kızıyorum ki kendime anlatamam biraz önce yorumunu okudum canım her şerde vardır bir hayır Rabbim en güzelini verir yavrun la cennet bahçelerinde bulusursunuz inşallah ve inşallah hamissindir
Ne kusuru canım tabiki sevinçlerimizi olduğu kadar dertlerimizi de paylaşacağız burada.kaderin önüne geçemiyoruz malesef onun bu dünyada nasibi yokmuş ve senin imtihanın belki de bu.. isyan etme hep hayırlısını dile inşallah tez vakitte hamile kalırsın da tüm dertlerini unutursunben hastanedeyken gelip herseyi kaldirmislar bebegimin ama bazi esyalarinin yerini bulamamislar onlari gizli gizli cikariyorum gec buldum ama cok cabuk kaybetttim 5 yillbekledim. sehir sehir dolasip dr aradim ameliyatlar oldum sonunda oldu ama beni birakip cennete giti bazen cennet melegim diyip seviyorum... kusura bakma seninde kafani sisirdim
Amin canim cumlemizden insallah Aslında garip değil aşağı yukarı aynı duyguları paylaşıyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz yada yargılamadan anlamaya çalışıyoruz maalesef.yakinimizdakiler bu kadar anlayışlı olamıyorlar rahatlatmak yerine daha tedirgin ediyorlarSaol cnm Allah razi olsun InsaAllah Rabim olmayan herkese sonra bana nasip etsinnn bazen en yakinlarina anlatamadiklarini burdaki insanlarla paylasiyosun yaaa hem cok garip hem cok guzell...
Zihnini meşgul edecek bişeyler bul bence canım bu böyle çok zor olur senin için eğer bebek varsa o da etkilenir stresten yürüyüş fln yap ben bugün biraz yürüdüm çok iyi geldiAynen canım ama kendimden korkar oldum evden dışarı çıkmak istemiyorum hicbiseye elimi suresim gelmiyo sürekli bebeği düşünüyorum geçen aylarda bu kadar takmamistim bu ay ne olduysa iyice depresif durumdayım
Allah Razi olsun cnm InsaAllah herkesin hayirli haberlerini Alirizz uzintulerimizden cok guzel gunlerimizi anlatiriz insaAllah cnm ALLAH herkesin gonlune gore versin..Ne kusuru canım tabiki sevinçlerimizi olduğu kadar dertlerimizi de paylaşacağız burada.kaderin önüne geçemiyoruz malesef onun bu dünyada nasibi yokmuş ve senin imtihanın belki de bu.. isyan etme hep hayırlısını dile inşallah tez vakitte hamile kalırsın da tüm dertlerini unutursun
Aynen oyle cnnmm ne guzelde acikladin aynen oyle aylenden gormedigimiz yakinligi bazen burdaki insanlardan goruyoruzAmin canim cumlemizden insallah Aslında garip değil aşağı yukarı aynı duyguları paylaşıyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz yada yargılamadan anlamaya çalışıyoruz maalesef.yakinimizdakiler bu kadar anlayışlı olamıyorlar rahatlatmak yerine daha tedirgin ediyorlar
Yürüyemiyorum bile dışarı çıktığımda insanlar üstüme. üstüme geliyor sanki ama ben depresyona girdim sanırım bi psikoloğa gitmem gerekiyo yoksa bu durumun sonu iyi değilZihnini meşgul edecek bişeyler bul bence canım bu böyle çok zor olur senin için eğer bebek varsa o da etkilenir stresten yürüyüş fln yap ben bugün biraz yürüdüm çok iyi geldi
Aynen kuzum kader arkadaşlığı diyelim :)Aynen oyle cnnmm ne guzelde acikladin aynen oyle aylenden gormedigimiz yakinligi bazen burdaki insanlardan goruyoruz
Ben psikoloğum ama uzmanlığım çocuk ergen üzerineYürüyemiyorum bile dışarı çıktığımda insanlar üstüme. üstüme geliyor sanki ama ben depresyona girdim sanırım bi psikoloğa gitmem gerekiyo yoksa bu durumun sonu iyi değil
Ya Yok ben cok kotu deglm ama bazen boyle anlarim oluyo ozelikle bu ay dogumdu diyede cok uzulmus olabilirim Herseyde vardir bi hayr zihniyetindeyim bakma iste bazen boylee dagitiyorum kendimi yinede hamd olsun Ne dertler var insanlar aclik savasi veriyolar namus savasi veriyolar onlarinkinin yaninda benimki dert bile deglZihnini meşgul edecek bişeyler bul bence canım bu böyle çok zor olur senin için eğer bebek varsa o da etkilenir stresten yürüyüş fln yap ben bugün biraz yürüdüm çok iyi geldi
Aynen öyle çok şükür bu halimizeYa Yok ben cok kotu deglm ama bazen boyle anlarim oluyo ozelikle bu ay dogumdu diyede cok uzulmus olabilirim Herseyde vardir bi hayr zihniyetindeyim bakma iste bazen boylee dagitiyorum kendimi yinede hamd olsun Ne dertler var insanlar aclik savasi veriyolar namus savasi veriyolar onlarinkinin yaninda benimki dert bile degl
Diyelim cnm Iyiki varsiniz...Aynen kuzum kader arkadaşlığı diyelim :)
Aslında yapbozlari severim hem keyifli hemde odaklandıgim zaman aklıma birşey gelmez en iyisi yarın ben bi bakim tavsiyen için çok teşekkürler canimBen psikoloğum ama uzmanlığım çocuk ergen üzerineo yüzden dedim zaten yürüyüş evde uğraşacak bi hobi yapboz vs olabilir odaklandığın konudan uzak kalmanın tek yolu bu
İyiki sende varsın canım benimDiyelim cnm Iyiki varsiniz...
bende sanki sizin piskolok oldugunuzu bilir gibi geldim size icimi doktumm ne tesadufBen psikoloğum ama uzmanlığım çocuk ergen üzerineo yüzden dedim zaten yürüyüş evde uğraşacak bi hobi yapboz vs olabilir odaklandığın konudan uzak kalmanın tek yolu bu
Bişey değil canım rica ederim böyle çok parçalı al ki onunla uğraşırken zaman su gibi akar giderAslında yapbozlari severim hem keyifli hemde odaklandıgim zaman aklıma birşey gelmez en iyisi yarın ben bi bakim tavsiyen için çok teşekkürler canim
Olabilir böyle çok denk geliyor özellikle uzun yolculuklardabende sanki sizin piskolok oldugunuzu bilir gibi geldim size icimi doktumm ne tesaduf
Aynen canım çok sevmeme rağmen nasıl aklıma gelmedi bu bebek düşünmekten başka bişey düşünemez oldumBişey değil canım rica ederim böyle çok parçalı al ki onunla uğraşırken zaman su gibi akar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?