Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Ben şimdi çıkayım kızlar kocisten fırçayı yedim çok takılıyorsun kk ya oradaki şeyleri okuyup evham yapiyosun diyo haksizda sayılmaz aslında ama bundan sonra daha çok burda olucam pırlanta gibi iki arkadaş tanıdım hakkınızı helal edin kızlar yarın görüşürüz hayırlı geceler

Iyi Geceler cnm helal olsun ne demek sen helal ett.. hadi yat uyu minosunu ruyanda gorursun insaAllah
sonrada ruyan gercek olur insaAllah....

Burda Olan Olmayan Tum Arkadaslarima IyiGecelr Hayirli Bir Sabaha Uyanmaniz Hayirli Haberlerinizin Gelmesi Dilegiyle. Hoscakalin Saglikla Kalin

Canım rabbim yardımcın olsun sebebi neymiş kaybetmenin bide kanama fln mı oldu nasıl anladın bebegi kaybettgni

Canım rabbim yardımcın olsun sebebi neymiş kaybetmenin bide kanama fln mı oldu nasıl anladın bebegi kaybettgni
Saol cnm Allah kimseye gostermesin... yok cnm Kanamam falan yoktu bir hafta oncesinde dr cinsiyeti gel bakalm demisti 1 hafya dolmasan ben nasil sıkıliyorn anlatamam sanki boyle icimden bisey kopariyolar haftasini beklemedn erken gtm kalbinin durdugunu ogrndm cnm Rabim bidaha yasatma insaAllah

Bata 5 gun var vee belirtilerim gidiyo yavas yavas adet olucam herhalde gogusteki agri filan azaldi sadece az az kasigim agriyo o da bende adet olacagimdan hayirlisi

Bata 5 gun var vee belirtilerim gidiyo yavas yavas adet olucam herhalde gogusteki agri filan azaldi sadece az az kasigim agriyo o da bende adet olacagimdan hayirlisi
InsaAllah olmasin cnm ama Olursan da uzulmee Rabim herseyin hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…