- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Hersey yavrularimizin sag salim kucaklarimiza alabilmek icinse herseyi unutup hersee sifirdan baslamaya hazirim ben...Minnaklarimiz sağlıklı bir anneyle buluşmak ister ne yapıyoruz uzulmuyoruz onlar.icin dimdik ayakta duruyoruz :)
Tabikide.oyle kuzum biz sağlam olucazki minnaklarimizda sağ salim kucagimizda olacakHersey yavrularimizin sag salim kucaklarimiza alabilmek icinse herseyi unutup hersee sifirdan baslamaya hazirim ben...
Iyi Geceler cnm helal olsun ne demek sen helal ett.. hadi yat uyu minosunu ruyanda gorursun insaAllahBen şimdi çıkayım kızlar kocisten fırçayı yedim çok takılıyorsun kk ya oradaki şeyleri okuyup evham yapiyosun diyo haksizda sayılmaz aslında ama bundan sonra daha çok burda olucam pırlanta gibi iki arkadaş tanıdım hakkınızı helal edin kızlar yarın görüşürüz hayırlı geceler
Helal olsun canım ayy inşallah sende gör inşallahIyi Geceler cnm helal olsun ne demek sen helal ett.. hadi yat uyu minosunu ruyanda gorursun insaAllah
sonrada ruyan gercek olur insaAllah....
InsaAllahHelal olsun canım ayy inşallah sende gör inşallah
Önümüzdeki ay olur insallaaahBen bugün regl oldum kızlar, bu ay da olmadı
Canım rabbim yardımcın olsun sebebi neymiş kaybetmenin bide kanama fln mı oldu nasıl anladın bebegi kaybettgniYa kizlar bata 13 gunum var bir gebelik gecirdim 4 aylikken kalbi durdugu icin kurtajla sonuclandi. kurtajdan sonra 3 ayimdayim adeten hemen sonra calismalara basladik. Bi gun var bi gun yok iliskiye girdik ama suanda bende bel agrisi ,kasik agrisi ve goguslerimde aci var sizce hamis olsam bile cok erken degilmi belirtiler ya bilemedim ki kafam cok karisti sizlerinde belirtilerini merak ediyorum.
Saol cnm Allah kimseye gostermesin... yok cnm Kanamam falan yoktu bir hafta oncesinde dr cinsiyeti gel bakalm demisti 1 hafya dolmasan ben nasil sıkıliyorn anlatamam sanki boyle icimden bisey kopariyolar haftasini beklemedn erken gtm kalbinin durdugunu ogrndm cnm Rabim bidaha yasatma insaAllahCanım rabbim yardımcın olsun sebebi neymiş kaybetmenin bide kanama fln mı oldu nasıl anladın bebegi kaybettgni
Uzulme cnm vardir bi hayir insaAllah bidahaki aya hamile kalirsin ...Ben bugün regl oldum kızlar, bu ay da olmadı
Gunaydinlarrr.....Günaydın canım ama halen gözlerim yarı açık dalabilirim tekrardan
InsaAllah olmasin cnm ama Olursan da uzulmee Rabim herseyin hayirlisini versinBata 5 gun var vee belirtilerim gidiyo yavas yavas adet olucam herhalde gogusteki agri filan azaldi sadece az az kasigim agriyo o da bende adet olacagimdan hayirlisi
Gunaydin cnm benim....Günaydın hanimlar
Iyiyim cnm sen nasilsinn... Bem -6 dustum Heycanla bekliyorum Bu ay ben belime Hacamat ve yaki yaptirdim bi kur vardi onu denedim umutluyum valla olmasada hayirlisi tabiNasılsın canım kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?