Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Canım dediği doğru senin üzülmene üzülüyor ama bir o kadar da seni laybetmekte korkuyor eşin ne güzel. çocuk istemez olur mu o sana birşey olacağındansa olmayadabilir demeye getiriyor..Bence sevinmelisin.İnşallah en yakın zamanda Rabbim güzel bir bebiş verir. Allah gönlüne göre versin. Ben de oğluma bi kız kardeş istiyorum ama tabii ama hayırlısı herşeyin..

B
bu konuda bende muzdaribim ya su lafla arayi cok aştiniz hani dogursana , beceriksiler, yokmu bi daha senin offfff

Aynen oyle cnm dedigim gibi cok sansliyim bu konuda insaAllah Rabim sanada nasip eder

Kizlar Hadi Yazalim ben -7 oldum ya siz Belirtilerimde agzimin icinde farkli bi tat hafif mide bulantisi kasiklarimdan baslayip bacaklarimi vuran agri ara arada goguslerimde hasasiyet insaAllah Yanlimiyorumdur

Kizlar Hadi Yazalim ben -7 oldum ya siz Belirtilerimde agzimin icinde farkli bi tat hafif mide bulantisi kasiklarimdan baslayip bacaklarimi vuran agri ara arada goguslerimde hasasiyet insaAllah Yanlimiyorumdur
-3 canım benimde gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve hiçbir belirti yok halsizlik dışında

Yarın büyük gün:)) Olacak mıyım yoksa bebiş mi var. Ama bugün olumsuzluk kapladı içimi niyeyse Hasta olucam sanırım. Bi yandan da hala ümidim var.. Karmarışıkduygular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…