- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Amin inşallah canımGelcekten boyle anlayisli insanlarla evli oldugumiz icin cok sansliyiz aksi durumda ben kaldiramazdim insaAllah Allah onlarin bu narin yufka yurklerinin hatiri icin bizlere hayirli evlatlar verir insaAllah
Canım dediği doğru senin üzülmene üzülüyor ama bir o kadar da seni laybetmekte korkuyor eşin ne güzel. çocuk istemez olur mu o sana birşey olacağındansa olmayadabilir demeye getiriyor..Bence sevinmelisin.İnşallah en yakın zamanda Rabbim güzel bir bebiş verir. Allah gönlüne göre versin. Ben de oğluma bi kız kardeş istiyorum ama tabii ama hayırlısı herşeyin..Valla 5 senedir bendeki adamdan tik yok birakmiyo dr bile gideyim gidince bende biraz panikmi desem takintimi desem oyle sorunlarim cikiyi adam ben cocuk falan istemiyorum boylede mutluyuz diyo ilk gebeligimde bebegimn kalbi durdugunda ben cok agladim onunda bi tarafa oturup kafasini iki ellinin arasinda gorunce uzuldu sandim bi araa,iceriye dr gelince hemen ayaga kalkip neden cocugu almiyosunuz, esimi zehirlicek diyince cok sasirmistim.herzamanda derki ben senin uzulmene uzuluyorumm... Bazende diyorumki bu benim icin bi avantaj eger kocam takintili olsaydi ben cok uzulurdum..... uzun oldu cnm ozur dilerim..
bu konuda bende muzdaribim ya su lafla arayi cok aştiniz hani dogursana , beceriksiler, yokmu bi daha senin offfff
Bazen oluyo cnm ne yapalim dusuncesizler isteee Sanki carsidan pazardan satilan biseyy olsaydi coktannn alirdikk...... bazen inslarada uyuz oluyom niye cocuk yapmiyosun daha nezamana kadar beklicenn diyenler varyaa hlgicik aliyorum o insanlardan Onlara vernen Allahsa bizede vermiyen Allah...
Hic sorma gitsin Ama Allah goruyoyaB
bu konuda bende muzdaribim ya su lafla arayi cok aştiniz hani dogursana , beceriksiler, yokmu bi daha senin offfff
Aynen oyle cnm dedigim gibi cok sansliyim bu konuda insaAllah Rabim sanada nasip ederCanım dediği doğru senin üzülmene üzülüyor ama bir o kadar da seni laybetmekte korkuyor eşin ne güzel. çocuk istemez olur mu o sana birşey olacağındansa olmayadabilir demeye getiriyor..Bence sevinmelisin.İnşallah en yakın zamanda Rabbim güzel bir bebiş verir. Allah gönlüne göre versin. Ben de oğluma bi kız kardeş istiyorum ama tabii ama hayırlısı herşeyin..
-3 canım benimde gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve hiçbir belirti yok halsizlik dışındaKizlar Hadi Yazalim ben -7 oldum ya siz Belirtilerimde agzimin icinde farkli bi tat hafif mide bulantisi kasiklarimdan baslayip bacaklarimi vuran agri ara arada goguslerimde hasasiyet insaAllah Yanlimiyorumdur
Vala halsizlikte bence bir belirtidir.-3 canım benimde gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve hiçbir belirti yok halsizlik dışında
Benimde oyle cnm ya sabrizliktan olucemBata 6 gun agzim kuruyo surekli adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyo
dur bakalm kasik agrisi gebwlik belirtisi arasinda yer aliyorrBenimde bata 5 gün var ama ara ara kasık ağrısından başka bir belirti Yok
Kendimi kandırmak istemiyorum ama umut işte Hayırlısıyla güzel haberler veririz inşdur bakalm kasik agrisi gebwlik belirtisi arasinda yer aliyorr
Yarın büyük gün:)) Olacak mıyım yoksa bebiş mi var. Ama bugün olumsuzluk kapladı içimi niyeyse Hasta olucam sanırım. Bi yandan da hala ümidim var.. Karmarışıkduygular.[/QUOT
İnşallah güzel haberini alırız Can'ım güzel düşün güzel olsun
Aynen her ay ayni belirti ama sonun sak diye kirmizilari gryRzKendimi kandırmak istemiyorum ama umut işte Hayırlısıyla güzel haberler veririz inş
InsaAllah olmasin cnmm dualirim seninleeYarın büyük gün:)) Olacak mıyım yoksa bebiş mi var. Ama bugün olumsuzluk kapladı içimi niyeyse Hasta olucam sanırım. Bi yandan da hala ümidim var.. Karmarışıkduygular.
Bata kac gunun var senin cnmbenim de kasık agrım ve dün itibariyle oluşan ateş basmalarım dışında bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?