- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
6 günüm var canım az kaldı inşallahBata kac gunun var senin cnm
InsaAllh olmasin cnm hayirli haberlerini psylsrn bizle6 günüm var canım az kaldı inşallah
Valla cnm onun orasi hic belli etmez belirtiyle olsaydi bu isler ben her ay hamistim ozmnbenim bata 7 gün var ama belirtinin b si bile yok
Allah razı olsun canım hatta hepimiz hamile kalalım.. Birde yılbaşı çekilişi gibi bişey yaparız bebişlerimizin ilk hediyelerini alırız:))InsaAllah olmasin cnmm dualirim seninlee
Ayyy canım inşallah yaaa hepimiz güzel haberleri alırızValla cnm onun orasi hic belli etmez belirtiyle olsaydi bu isler ben her ay hamistim ozmnbelirtisi olmadan cok insan Var... insaAllah hamile olursunda yazarsin bize burdan
benim bata 7 gün var ama belirtinin b si bile yok
Amin cnm amin insaAllahAyyy canım inşallah yaaa hepimiz güzel haberleri alırız
Aaaa ne guzel olur insaAllah cnm Rabim gonlumuze gore verisin insaAllahAllah razı olsun canım hatta hepimiz hamile kalalım.. Birde yılbaşı çekilişi gibi bişey yaparız bebişlerimizin ilk hediyelerini alırız:))
Ben varım tatlım napıosun nasıl gidiyor durumlarKimse yok galiba
Ah cnm valla ne yapim icimi bi karamsarlik sardi atimm kendimi buraya sen nypysn cnmBen varım tatlım napıosun nasıl gidiyor durumlar
Bende öyle beklemek sıkıcı zaten burada bari güzel zaman geçirelim diye bakıyordum uyku tutmuyor kaldı cts en geç Pazar batAh cnm valla ne yapim icimi bi karamsarlik sardi atimm kendimi buraya sen nypysn cnm
insaAllah olmayiz cnm ya cok ihtiyacim var inan bu bebege biliyomusun ben evlatlik alinmisim kanimdan canimdan tanidigm hic kimse yok her gece ALLAHA yalvariyorum rabim canimdan kanimdan bi evlat ver bana diyee bu aralar da cok uzgunun eger bebisim kalsaydibu ay dogummumdu aldigim esyalara bakip bakip agliyorum bazen kaldiramiyorummBende öyle beklemek sıkıcı zaten burada bari güzel zaman geçirelim diye bakıyordum uyku tutmuyor kaldı cts en geç Pazar bat
InsaAllah hamileliktendir cnm benim piskolojo dersen Al bendende okadar bazen cok kotu hisediyorum kendimi....Kizlaaar kafa dağıtmaya ihtiyacım var daha bata 10 gun var ama psikolojim iyice gitti midem yanıyor üst bacaklarım romatizmali gibi agriyo ve aşırı gazim var kafayı yicem
Herşey nasip işte üzülme diyeceğim ama faydasız eminim ancak yaşayan bilirinsaAllah olmayiz cnm ya cok ihtiyacim var inan bu bebege biliyomusun ben evlatlik alinmisim kanimdan canimdan tanidigm hic kimse yok her gece ALLAHA yalvariyorum rabim canimdan kanimdan bi evlat ver bana diyee bu aralar da cok uzgunun eger bebisim kalsaydibu ay dogummumdu aldigim esyalara bakip bakip agliyorum bazen kaldiramiyorumm
Bu ay bi garibim 9 aydır deniyoruz ama daha geçen regl döneminde dedim ben aralıkta hamile kalicam o kadar hazirladimki kendimi sürekli belirti arıyorum lavaboya her gidişimde lekelenme var mı diye bakıyorum söylemesi ayıp kıçım agrisa hamileliğe yoruyorum o kadar çok kızıyorum ki kendime anlatamam biraz önce yorumunu okudum canım her şerde vardır bir hayır Rabbim en güzelini verir yavrun la cennet bahçelerinde bulusursunuz inşallah ve inşallah hamissindirInsaAllah hamileliktendir cnm benim piskolojo dersen Al bendende okadar bazen cok kotu hisediyorum kendimi....
Bende aynı şekilde.. çok istediğimiz için sürekli kendimizi dinliyoruzBu ay bi garibim 9 aydır deniyoruz ama daha geçen regl döneminde dedim ben aralıkta hamile kalicam o kadar hazirladimki kendimi sürekli belirti arıyorum lavaboya her gidişimde lekelenme var mı diye bakıyorum söylemesi ayıp kıçım agrisa hamileliğe yoruyorum o kadar çok kızıyorum ki kendime anlatamam biraz önce yorumunu okudum canım her şerde vardır bir hayır Rabbim en güzelini verir yavrun la cennet bahçelerinde bulusursunuz inşallah ve inşallah hamissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?