- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Heralde sizde boyle insanlari bi cekicilik var ama yemin ederim kendimi suan cok hafif hisediyorumm..Olabilir böyle çok denk geliyor özellikle uzun yolculuklardabide ben seviyorum böyle dinlemeyi insanların dertlerine ortak olmayı
Benimde çocukken hayalimdi psikolog olmak ama nasip değilmiş muhasebeci oldum sonrada erken emeklilik ev hanımı oldumOlabilir böyle çok denk geliyor özellikle uzun yolculuklardabide ben seviyorum böyle dinlemeyi insanların dertlerine ortak olmayı
Aynen canım çok sevmeme rağmen nasıl aklıma gelmedi bu bebek düşünmekten başka bişey düşünemez oldumbir iki kitapta alırım yapboz biterse onları okurum zamanda şu gibi akıp gider akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler sizinle konuşmakta çok iyi geldi valla muhabbetinizin arasına daldım ama kusuruma bakmayın
Heralde sizde boyle insanlari bi cekicilik var ama yemin ederim kendimi suan cok hafif hisediyorumm..
Cok iyi yaptin iyikide geldinn ne hos sohpet etik iste kafini mesgul etmnde cok iyi benim ilk gebeligimde artik umudu kesmistim Asilama yapicaktik son care bide o aralar ev ariyoduk almk icin eve verdim kendimi hergun emlak emlk gezip aksamlari yorgun argn eve glydk adet takvimini bile tutmuyodum artik ki gunum gectigini bille hisetmdm annemin zoruyla test yapmistim ve hamile cikmistm insaAllah Allah bidaha saglikla nasip eder sizede banada..Aynen canım çok sevmeme rağmen nasıl aklıma gelmedi bu bebek düşünmekten başka bişey düşünemez oldumbir iki kitapta alırım yapboz biterse onları okurum zamanda şu gibi akıp gider akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler sizinle konuşmakta çok iyi geldi valla muhabbetinizin arasına daldım ama kusuruma bakmayın
InsaAllah kendinizede faydaniz olur Tum duskun insanlarada Allah gonlunuze gore versin insaAllahSizi biraz rahatlatmak bile bana şimdi çok iyi hissettirdi kendime faydam Yok bari başkalarına olsun dimi
Bak işte başka şeylerle zaman geçirip düşünmeyince hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar ya sende bir örneksin inşallah bu ay hamile kalırız kalmazsak önümüzdeki ay umursamama yöntemi deneyelimCok iyi yaptin iyikide geldinn ne hos sohpet etik iste kafini mesgul etmnde cok iyi benim ilk gebeligimde artik umudu kesmistim Asilama yapicaktik son care bide o aralar ev ariyoduk almk icin eve verdim kendimi hergun emlak emlk gezip aksamlari yorgun argn eve glydk adet takvimini bile tutmuyodum artik ki gunum gectigini bille hisetmdm annemin zoruyla test yapmistim ve hamile cikmistm insaAllah Allah bidaha saglikla nasip eder sizede banada..
Terzi kendi söküğünü dikemez misaliSizi biraz rahatlatmak bile bana şimdi çok iyi hissettirdi kendime faydam Yok bari başkalarına olsun dimi
Aynen valla deneyin bakin ama gelcekten unutmak lazimm Bide Nasip isi heraldeBak işte başka şeylerle zaman geçirip düşünmeyince hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar ya sende bir örneksin inşallah bu ay hamile kalırız kalmazsak önümüzdeki ay umursamama yöntemi deneyelim
Aynen canım benim Allah razı olsun valla sizinle sohbet iyi geldi ve kanım çok ısındı ikinizede çok sağolun yaCok iyi yaptin iyikide geldinn ne hos sohpet etik iste kafini mesgul etmnde cok iyi benim ilk gebeligimde artik umudu kesmistim Asilama yapicaktik son care bide o aralar ev ariyoduk almk icin eve verdim kendimi hergun emlak emlk gezip aksamlari yorgun argn eve glydk adet takvimini bile tutmuyodum artik ki gunum gectigini bille hisetmdm annemin zoruyla test yapmistim ve hamile cikmistm insaAllah Allah bidaha saglikla nasip eder sizede banada..
bende size cok isindim Bu Aksam siz olmasaydiniz sabaha kadar aglayip durcaktimm insaAllah sende bize hayirli haberlerini verirsin cnm benimAynen canım benim Allah razı olsun valla sizinle sohbet iyi geldi ve kanım çok ısındı ikinizede çok sağolun ya
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bir çok kişiden duydum bunu gerçekten öyle sanırım Ocak ayında umursamaz bir insan moduna giricem becerebilirsem tabiBak işte başka şeylerle zaman geçirip düşünmeyince hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar ya sende bir örneksin inşallah bu ay hamile kalırız kalmazsak önümüzdeki ay umursamama yöntemi deneyelim
InsaAllah ocak ayina yetismez hamis kalirsin...Bir çok kişiden duydum bunu gerçekten öyle sanırım Ocak ayında umursamaz bir insan moduna giricem becerebilirsem tabi
Amin canım inşallah üzme sende kendini bizim için ne hayırlı ne değil bilemeyiz ki vardır yaratanın bir bildiği için ferah olsun sıkma sen canını dediğin gibi neleri var Rabbim beterinden korusun hepimizi, dermansiz dert vermesin inşallahbende size cok isindim Bu Aksam siz olmasaydiniz sabaha kadar aglayip durcaktimm insaAllah sende bize hayirli haberlerini verirsin cnm benim
Ayy inşallah hepimiz kalırız hepimizde aynı ay dogururuzInsaAllah ocak ayina yetismez hamis kalirsin...
Amin amin cnm uzmemeye gayret gostericem insaAllah beni bekleyen bi hayatim varAmin canım inşallah üzme sende kendini bizim için ne hayırlı ne değil bilemeyiz ki vardır yaratanın bir bildiği için ferah olsun sıkma sen canını dediğin gibi neleri var Rabbim beterinden korusun hepimizi, dermansiz dert vermesin inşallah
InsaAllhAyy inşallah hepimiz kalırız hepimizde aynı ay dogururuz
Tabikide öyle nefes aldıkça hayat devam ediyo yaşadığımız iyi kötü şeylerde tecrubelerimiz olarak kaliyoAmin amin cnm uzmemeye gayret gostericem insaAllah beni bekleyen bi hayatim var
Aynen oyle oluyo cnm Hayat buuu Iste.Tabikide öyle nefes aldıkça hayat devam ediyo yaşadığımız iyi kötü şeylerde tecrubelerimiz olarak kaliyo
Minnaklarimiz sağlıklı bir anneyle buluşmak ister ne yapıyoruz uzulmuyoruz onlar.icin dimdik ayakta duruyoruz :)Aynen oyle oluyo cnm Hayat buuu Iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?