Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Heralde sizde boyle insanlari bi cekicilik var ama yemin ederim kendimi suan cok hafif hisediyorumm..

Sizi biraz rahatlatmak bile bana şimdi çok iyi hissettirdi kendime faydam Yok bari başkalarına olsun dimi

Cok iyi yaptin iyikide geldinn ne hos sohpet etik iste kafini mesgul etmnde cok iyi benim ilk gebeligimde artik umudu kesmistim Asilama yapicaktik son care bide o aralar ev ariyoduk almk icin eve verdim kendimi hergun emlak emlk gezip aksamlari yorgun argn eve glydk adet takvimini bile tutmuyodum artik ki gunum gectigini bille hisetmdm annemin zoruyla test yapmistim ve hamile cikmistm insaAllah Allah bidaha saglikla nasip eder sizede banada..

Bak işte başka şeylerle zaman geçirip düşünmeyince hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar ya sende bir örneksin inşallah bu ay hamile kalırız kalmazsak önümüzdeki ay umursamama yöntemi deneyelim

Bak işte başka şeylerle zaman geçirip düşünmeyince hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar ya sende bir örneksin inşallah bu ay hamile kalırız kalmazsak önümüzdeki ay umursamama yöntemi deneyelim
Aynen valla deneyin bakin ama gelcekten unutmak lazimm Bide Nasip isi heralde

Aynen canım benim Allah razı olsun valla sizinle sohbet iyi geldi ve kanım çok ısındı ikinizede çok sağolun ya
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aynen canım benim Allah razı olsun valla sizinle sohbet iyi geldi ve kanım çok ısındı ikinizede çok sağolun ya
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bende size cok isindim Bu Aksam siz olmasaydiniz sabaha kadar aglayip durcaktimm insaAllah sende bize hayirli haberlerini verirsin cnm benim

Bir çok kişiden duydum bunu gerçekten öyle sanırım Ocak ayında umursamaz bir insan moduna giricem becerebilirsem tabi

bende size cok isindim Bu Aksam siz olmasaydiniz sabaha kadar aglayip durcaktimm insaAllah sende bize hayirli haberlerini verirsin cnm benim
Amin canım inşallah üzme sende kendini bizim için ne hayırlı ne değil bilemeyiz ki vardır yaratanın bir bildiği için ferah olsun sıkma sen canını dediğin gibi neleri var Rabbim beterinden korusun hepimizi, dermansiz dert vermesin inşallah

Amin amin cnm uzmemeye gayret gostericem insaAllah beni bekleyen bi hayatim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…