- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Iyiyim cnm sen nasilsinn... Bem -6 dustum Heycanla bekliyorum Bu ay ben belime Hacamat ve yaki yaptirdim bi kur vardi onu denedim umutluyum valla olmasada hayirlisi tabi
hani beline kupa cekiyolar ya bizim orda hacamat deniliyo bende gecen ay adetliyken esim yapti arkasindanda yaki yapistirdimm.... bilen biri varsa kupayida dene derimBende belimden çok rahatsızım bu ayda tutmazsa ondan tutmaz heralde bu ay adet olursam adetten hemen sonra yakı yapcam annem dedi banada hacamat nedir hiç duymadım
InsaAllah olmasin cnm ilk hamisimiz sen olursunmm yorma kendi dinlenmeye calis olursanda sıkma canini bidahaki ay denersinGünaydınn kızlar. Ben de dün gece çok kötü oldum halsizleştim ve onun yanında kasık ağrısı 11 gibi yattım biraz dinlendim. Dedim adet oluyorum kesin. Ama bişi gelmedi henüz ama geledebilir. Hayırlısı ne diyelim..
Gelcekten boyle anlayisli insanlarla evli oldugumiz icin cok sansliyiz aksi durumda ben kaldiramazdim insaAllah Allah onlarin bu narin yufka yurklerinin hatiri icin bizlere hayirli evlatlar verir insaAllah
hani beline kupa cekiyolar ya bizim orda hacamat deniliyo bende gecen ay adetliyken esim yapti arkasindanda yaki yapistirdimm.... bilen biri varsa kupayida dene derim
InsaAllah hamisliktendir cnmmmm....Anladım bebeğim şimdi yataktan kalkayım dedim az eğilmek istedim belim sanki bıçak saplandı bekarken bu kadar kötü değildi şu son günlerde ne oldu incittim mi anlamadım sanki bıçak saplanıyo ya
Amin herzaman diyorum Allahim ben bu Konuda sabir gostermedinm ama esim cok itatkarlikta bulunuyo onun icin ver diyorum.....Aminnn benim kocamda çok çok değişik ve iyi biri inşaALLAH bizim olmada Rabbim onların mutluluğu için bize bebek verir.
InsaAllah hamisliktendir cnmmmm....
[/QUOTE]Benim o hamisligimde agriyodu vallaa cnm
Hadi bakalim Belki dolenmeden sonra hemen belirtileri hisetmissindir cnm insaAllah hamissindir cnm Haberlerini bekliyoruzBenimde 12 gun kaldi feci hissesiyorum bi belirtileri
hayirlisi olsun cnm bidahaki ay denemeye basla adeten hemen sonra bir gun var bir gun yok iliski dene ben bu ay denedim...Kızlarr bende bugün hasta oldumNeyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
Zaten olmuyosada bunun yuzudunden olmuyodur sıkinti stresss en buyuk etkwn ama biz bunlardan kurtalamiyoruzz insaAllah hamissidir cnmm.....Ben bu ay hic umursamayacagim artik ne zaman olursa sıkıntısı berbat bisey.Belirtiye gelince sık idrar gecen ayda oldu memede siskinlik acima kahverengi lekem bile geldii aa dedim sonra husran.Oglumda hissettigin tek sey gunum gecti ve cikolatayi cok istersi canim o ay istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?