Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Zaten olmuyosada bunun yuzudunden olmuyodur sıkinti stresss en buyuk etkwn ama biz bunlardan kurtalamiyoruzz insaAllah hamissidir cnmm.....
İnsallah tabiki oglum 7 yasinda kardes istiyor bizde cocuk istiyoruz artik 1 .5 ay sonra hamileligimde goguslerimdeki damarlar harita gibi belirginlesmisti ve kusmaya baslistim onun disinda hic hissetmedim gunum gecene kadar hamile oldugumu . belirti saymayacagim.Gun asiri obur ay iki gune bir bunlari deniyoruz ama demekki zamani degil Allah' biraktim istedigim biliyor Rabbim

A
Aynen canim Allah herseyin hayirlisini versin bende ilk geblgimde 4 aylik olmasina ragmen bel agrim disinda hic bilmedm

Kızlar batima 10 gun var biraz önce iç çamaşırım da krem renginde krem gibi bir akıntı gördüm ve adet dönemindeki gibi ağrım var bu ne böyle ya

Valla cnm gorumcem adetten 2 gun once yapti cikmadi adetten 1gun gecince hamile oldugu cikti bence adetinin gecikmesini bekle insaAllah hamilesindir cnm halsizlikle uyku hali onemli bi belirti bence

Kızlar batima 10 gun var biraz önce iç çamaşırım da krem renginde krem gibi bir akıntı gördüm ve adet dönemindeki gibi ağrım var bu ne böyle ya
Alla Alla o kremsi akinti bildigim kasariyla adet oncesi akinti olmaloydi ama senin daha 10 gun var Acaba hamilemisin

Alla Alla o kremsi akinti bildigim kasariyla adet oncesi akinti olmaloydi ama senin daha 10 gun var Acaba hamilemisin
Ayy olabilirmi canım ya bilmiyorum ki adet ağrısı gibi ağrıda geliyo bacaklarımın üst tarafıda içten içten sızlıyor kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum

Ayy olabilirmi canım ya bilmiyorum ki adet ağrısı gibi ağrıda geliyo bacaklarımın üst tarafıda içten içten sızlıyor kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum

Canim sen yinede her ihtimale karşı kendini yorma cok ayaktaysan biraz uzanmayi dene. Kac yillik adet görüyorum hic kremsi bir sey görmedim. Ya enfeksiyon ya da hamilelik ,usuttun mu hic

ben de bu ay hamile olduğuna çok inananlardanım pazartesi kan tahlili yaptıracağım bugün adet olmam lazımdı ve bugün doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaş oldu 32
Ayy cok sevindimm bak ne guzel gunun gecmis Dogum gunummustee insaAllah hamisisindirde dogum gunj hediyesi olur sana keske evde bi test yapsaydin

Ayy cok sevindimm bak ne guzel gunun gecmis Dogum gunummustee insaAllah hamisisindirde dogum gunj hediyesi olur sana keske evde bi test yapsaydin
evde dün test yaptım canım ama negatifti... eşim de erken üzülüyorsun biraz daha bekle kan tahlilinde gör dedi...
kasık ağrım ta 10 gündür var batmalar oluyor uykumda bile batmaları hissediyorum karnımın altında ağrılar batmalar var adet olacağım zaman gögüslerim ağrır büyür ama 10 gündür gögüs uçlarım hassas dokunamıyorum böyle hassas olduklarını hiç bilmem gögüs uçlarımın

Canim sen yinede her ihtimale karşı kendini yorma cok ayaktaysan biraz uzanmayi dene. Kac yillik adet görüyorum hic kremsi bir sey görmedim. Ya enfeksiyon ya da hamilelik ,usuttun mu hic
valla canım usuttum gibime geliyor kasiklarim bacaklarım belim çok agriyo bide bugün söylemesi ayıp kanlı mukoza gelip duruyo burnumdan anlayamadım stresten hasta ediyorum kendimi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…