- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 63
- 43
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İnsallah tabiki oglum 7 yasinda kardes istiyor bizde cocuk istiyoruz artik 1 .5 ay sonra hamileligimde goguslerimdeki damarlar harita gibi belirginlesmisti ve kusmaya baslistim onun disinda hic hissetmedim gunum gecene kadar hamile oldugumu . belirti saymayacagim.Gun asiri obur ay iki gune bir bunlari deniyoruz ama demekki zamani degil Allah' biraktim istedigim biliyor RabbimZaten olmuyosada bunun yuzudunden olmuyodur sıkinti stresss en buyuk etkwn ama biz bunlardan kurtalamiyoruzz insaAllah hamissidir cnmm.....
Aynen canim Allah herseyin hayirlisini versin bende ilk geblgimde 4 aylik olmasina ragmen bel agrim disinda hic bilmedmİnsallah tabiki oglum 7 yasinda kardes istiyor bizde cocuk istiyoruz artik 1 .5 ay sonra hamileligimde goguslerimdeki damarlar harita gibi belirginlesmisti ve kusmaya baslistim onun disinda hic hissetmedim gunum gecene kadar hamile oldugumu . belirti saymayacagim.Gun asiri obur ay iki gune bir bunlari deniyoruz ama demekki zamani degil Allah' biraktim istedigim biliyor Rabbim
İnşallah sen ilk hamişimiz olursun.. Adet olmayan herkesin bebişi olsun:)hayirlisi olsun cnm bidahaki ay denemeye basla adeten hemen sonra bir gun var bir gun yok iliski dene ben bu ay denedim...
Amin cnm amin insaAllah sende onumuzdeki ayin ilk hamisi olursunİnşallah sen ilk hamişimiz olursun.. Adet olmayan herkesin bebişi olsun:)
İnşallah canım senin gunler azalmis test ne zaman yapacaksinHanimlar Benim Bata 6 gun kaldi belirtilerimde hafif hafif mide bulantisi Vajinal akinti sık idrara cikma gogus ucunda hasasiyet var insaAllah yanilmiyorumdur
Valla cnm zor dayaniyorum ama adet gecikmesini beklemk istiyorum...tabi beklersemİnşallah canım senin gunler azalmis test ne zaman yapacaksin
Valla cnm gorumcem adetten 2 gun once yapti cikmadi adetten 1gun gecince hamile oldugu cikti bence adetinin gecikmesini bekle insaAllah hamilesindir cnm halsizlikle uyku hali onemli bi belirti benceSelam kızlar 2 günüm kaldı çok heyecan yaptım halsizlik uyku hali var arada basım dönüyor idrarda iki gün önce çıkmaz herhalde değil mi ? 24 gün döngüm 30 gün dolmasını mı beklemem gerek onun için de kararsızım
Alla Alla o kremsi akinti bildigim kasariyla adet oncesi akinti olmaloydi ama senin daha 10 gun var Acaba hamilemisinKızlar batima 10 gun var biraz önce iç çamaşırım da krem renginde krem gibi bir akıntı gördüm ve adet dönemindeki gibi ağrım var bu ne böyle ya
Ayy olabilirmi canım ya bilmiyorum ki adet ağrısı gibi ağrıda geliyo bacaklarımın üst tarafıda içten içten sızlıyor kendimi yaşlanmış gibi hissediyorumAlla Alla o kremsi akinti bildigim kasariyla adet oncesi akinti olmaloydi ama senin daha 10 gun var Acaba hamilemisin
Valla cnm zor dayaniyorum ama adet gecikmesini beklemk istiyorum...tabi beklersem
Ayy olabilirmi canım ya bilmiyorum ki adet ağrısı gibi ağrıda geliyo bacaklarımın üst tarafıda içten içten sızlıyor kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum
O agrilar bende var cnm yaa dur bakalimm neolcakkkk.. su 6 gun bi gecseydiAyy olabilirmi canım ya bilmiyorum ki adet ağrısı gibi ağrıda geliyo bacaklarımın üst tarafıda içten içten sızlıyor kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum
Valla bu sabirsilik yuzundenn hersey basimiza geliyo..Aslında en saglikli olani o ama. Sabirsizlik ışte sabah ilk idrarla yapasi geliyor insanin.
Ayy cok sevindimm bak ne guzel gunun gecmis Dogum gunummustee insaAllah hamisisindirde dogum gunj hediyesi olur sana keske evde bi test yapsaydinben de bu ay hamile olduğuna çok inananlardanım pazartesi kan tahlili yaptıracağım bugün adet olmam lazımdı ve bugün doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaş oldu 32
evde dün test yaptım canım ama negatifti... eşim de erken üzülüyorsun biraz daha bekle kan tahlilinde gör dedi...Ayy cok sevindimm bak ne guzel gunun gecmis Dogum gunummustee insaAllah hamisisindirde dogum gunj hediyesi olur sana keske evde bi test yapsaydin
valla canım usuttum gibime geliyor kasiklarim bacaklarım belim çok agriyo bide bugün söylemesi ayıp kanlı mukoza gelip duruyo burnumdan anlayamadım stresten hasta ediyorum kendimi sanirimCanim sen yinede her ihtimale karşı kendini yorma cok ayaktaysan biraz uzanmayi dene. Kac yillik adet görüyorum hic kremsi bir sey görmedim. Ya enfeksiyon ya da hamilelik ,usuttun mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?