- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İnşallah hamissindir güzel haberler ver bize bayram yerine dönsün burası umudumuz sen ol :))ben de bu ay hamile olduğuna çok inananlardanım pazartesi kan tahlili yaptıracağım bugün adet olmam lazımdı ve bugün doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaş oldu 32
InsaAllah vardir cnm bazn idrarda cikmayabiliyo helede gec dolenmeyse bu arada Dogum gunun kutlu olsun cnmevde dün test yaptım canım ama negatifti... eşim de erken üzülüyorsun biraz daha bekle kan tahlilinde gör dedi...
kasık ağrım ta 10 gündür var batmalar oluyor uykumda bile batmaları hissediyorum karnımın altında ağrılar batmalar var adet olacağım zaman gögüslerim ağrır büyür ama 10 gündür gögüs uçlarım hassas dokunamıyorum böyle hassas olduklarını hiç bilmem gögüs uçlarımın
ben de bu ay hamile olduğuna çok inananlardanım pazartesi kan tahlili yaptıracağım bugün adet olmam lazımdı ve bugün doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaş oldu 32
Ya acaba grip mi oluyorum diyorum hem umutluyum hem umutsuzum çok karışık bi durumdayımValla cnm gorumcem adetten 2 gun once yapti cikmadi adetten 1gun gecince hamile oldugu cikti bence adetinin gecikmesini bekle insaAllah hamilesindir cnm halsizlikle uyku hali onemli bi belirti bence
Nice senelere yeni yaşın sana bebişini getirir inşallahben de bu ay hamile olduğuna çok inananlardanım pazartesi kan tahlili yaptıracağım bugün adet olmam lazımdı ve bugün doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaş oldu 32
Yok cnm ya iyi dusun iyi olsun grip olsan halsizligi anladimda uyku hali niyeeee olsun demiYa acaba grip mi oluyorum diyorum hem umutluyum hem umutsuzum çok karışık bi durumdayım
ay hayırlarla inşallah canım benim ALLAH RAZI OLSUNNice senelere yeni yaşın sana bebişini getirir inşallah
ay hayırlısıyla inşallah canım adetimde gecikmeler oluyor canımBebis en guzel hediye Insallah Allah sana bu ay o guzel haberi almayi nasip eder canim. Hep gunu gunune oluyorsan sansin yuksek gibi
hayırlarla inşallah gülüm dua edin lütfenİnşallah hamissindir güzel haberler ver bize bayram yerine dönsün burası umudumuz sen ol :))
Rabbim herseyin hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım ama hissetmek en büyük belirtiymis bebeğin inşallah seninledir :)hayırlarla inşallah gülüm dua edin lütfen
ilk defa bu kadar hissediyorum içimden hamileyim ben diyorumRabbim herseyin hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım ama hissetmek en büyük belirtiymis bebeğin inşallah seninledir :)
Ay ne kadar güzel bir his ya evde test yapmadın mı hicilk defa bu kadar hissediyorum içimden hamileyim ben diyorum
yaptım canım dün ama çıkmadıAy ne kadar güzel bir his ya evde test yapmadın mı hic
ay hayırlısıyla inşallah hamileysem tüm konulara yazacağımİnşallah kanda çıkar minnakin ay ben bile heycanlandim
Yaz yaz toplu halay cekelimay hayırlısıyla inşallah hamileysem tüm konulara yazacağım
hemserimmm gelmisben de bu ay hamile olduğuna çok inananlardanım pazartesi kan tahlili yaptıracağım bugün adet olmam lazımdı ve bugün doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaş oldu 32
Amin inşallah canımInsaAllah burdaki herkesle hamisler konusi adi altinda konusuruz kac haftaliik, kalbi attimi ilk tekmesi derken doguma kadar beraber oluruz Rabim bugun cumaydi cumanin hurmetine kabul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?