Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

İnşallah hamilesindir canım. Biz olamadık bari birileri hamile kaldın da moral bulalım:)

Batlarimiz aynı canım yumurtlamadan sonraki 2 günden beri aynı his bendede var ve adet ağrılarım var çok erken başladı inşallah hamisizdir :)
26 yumurtam catladi eminim cuma gunu dr gittigimde yumurtan 1-2 gune catlicak cok canli gozukuyor dedi ben pazar gununu degerlendirebildim bilmiyorum 1.5 sene oldu nerdeyse dr cok duzenli masallah yumurtlama gunundesin dedi ama kismet

26 yumurtam catladi eminim cuma gunu dr gittigimde yumurtan 1-2 gune catlicak cok canli gozukuyor dedi ben pazar gununu degerlendirebildim bilmiyorum 1.5 sene oldu nerdeyse dr cok duzenli masallah yumurtlama gunundesin dedi ama kismet
Benimde yumurtlamam 28 de oldu 9 aydır deniyoruz valla bende hiç doktora gitmedim ama bu ayda olmazsa kesin gidicem inşallah Dr a bebisimizi görmek için gideriz

Keşke canım ama içimden bi ses bebek yok diyor insan hamileyken hissedermiş ben hiç hissedemiyorum
Canim benim yengem yeni hamile daha 5 haftalık ona sordum hissettinmi diye "hiç hissetmedim ben hatta adet olacakmışım gibi hissettim dedi" yani illa hissedilecek diye birşey yok herkeste farklı oluyor 6. hisle alakalı sanırım hissedenlerin sezgileri güçlü demekki :)

İnşallsh öyledir fal baktırmak istiyorum

B
Aynen canım senin bata ne kadar kalmisti
bendede o his yok adet olcam diye dusuniyorum hayal kirikligina ugramak istemiuorum cunku gecen ay adet oldum cok uzuldum offf sabir diliyorum ve suan resmen neseliyim ve hic bir his yok yani bi tuhafim ya acep kafayimi siyirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…