- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
hem
hemserimmm gelmis
İyi yaptin canim ayy cok heyecanli ilk cocuktu dimi burda bulusalim oxaman banda haber ver test yap banada dua etttevet buraya da geldim
İnşallah hamilesindir canım. Biz olamadık bari birileri hamile kaldın da moral bulalım:)Selam kızlar 2 günüm kaldı çok heyecan yaptım halsizlik uyku hali var arada basım dönüyor idrarda iki gün önce çıkmaz herhalde değil mi ? 24 gün döngüm 30 gün dolmasını mı beklemem gerek onun için de kararsızım
InsaAllah olmasin cnm Allahtan umit kesilmez hic belli etmez belki olmasinİNSALLAH HERKES OYLEDİR AMA BENİM İCİNDEN BİR HİS ADET OLCAM GİBİ 12-13 adet gununmm
Ben normaldede uykuya düşkünüm yemek yemeyi seviyorum iştahım her daim açık hamile olsumda anlamam kesin :)
Hosgeldin Sefa Geldin cnmevet buraya da geldim
hoşbulduk cnımHosgeldin Sefa Geldin cnm
Batlarimiz aynı canım yumurtlamadan sonraki 2 günden beri aynı his bendede var ve adet ağrılarım var çok erken başladı inşallah hamisizdir :)İNSALLAH HERKES OYLEDİR AMA BENİM İCİNDEN BİR HİS ADET OLCAM GİBİ 12-13 adet gununmm
26 yumurtam catladi eminim cuma gunu dr gittigimde yumurtan 1-2 gune catlicak cok canli gozukuyor dedi ben pazar gununu degerlendirebildim bilmiyorum 1.5 sene oldu nerdeyse dr cok duzenli masallah yumurtlama gunundesin dedi ama kismetBatlarimiz aynı canım yumurtlamadan sonraki 2 günden beri aynı his bendede var ve adet ağrılarım var çok erken başladı inşallah hamisizdir :)
Benimde yumurtlamam 28 de oldu 9 aydır deniyoruz valla bende hiç doktora gitmedim ama bu ayda olmazsa kesin gidicem inşallah Dr a bebisimizi görmek için gideriz26 yumurtam catladi eminim cuma gunu dr gittigimde yumurtan 1-2 gune catlicak cok canli gozukuyor dedi ben pazar gununu degerlendirebildim bilmiyorum 1.5 sene oldu nerdeyse dr cok duzenli masallah yumurtlama gunundesin dedi ama kismet
Bitecek canım inşallah ve hamileyim diye bize müjde vereceksinAdet olacakmış gibi hissediyorum ödem oldum sanki biraz göğüsler bi gün ağrıyor bi gün hiç ağrı yok şu belirsizlik bi bitse
Keşke canım ama içimden bi ses bebek yok diyor insan hamileyken hissedermiş ben hiç hissedemiyorumBitecek canım inşallah ve hamileyim diye bize müjde vereceksin
Canim benim yengem yeni hamile daha 5 haftalık ona sordum hissettinmi diye "hiç hissetmedim ben hatta adet olacakmışım gibi hissettim dedi" yani illa hissedilecek diye birşey yok herkeste farklı oluyor 6. hisle alakalı sanırım hissedenlerin sezgileri güçlü demekki :)Keşke canım ama içimden bi ses bebek yok diyor insan hamileyken hissedermiş ben hiç hissedemiyorum
İnşallsh öyledir fal baktırmak istiyorumCanim benim yengem yeni hamile daha 5 haftalık ona sordum hissettinmi diye "hiç hissetmedim ben hatta adet olacakmışım gibi hissettim dedi" yani illa hissedilecek diye birşey yok herkeste farklı oluyor 6. hisle alakalı sanırım hissedenlerin sezgileri güçlü demekki :)
Valla ben pek inanmam öyle şeylere ama kızlar fincanın fotosunu bazen falcı bacıya gönderiyo yorumlarıda merakla okuyorumİnşallsh öyledir fal baktırmak istiyorum
Evet zaten inanmamak lazım Allah bilir herşeyin hayırlısıValla ben pek inanmam öyle şeylere ama kızlar fincanın fotosunu bazen falcı bacıya gönderiyo yorumlarıda merakla okuyorumbazen keyifli oluyo
Aynen canım senin bata ne kadar kalmistiEvet zaten inanmamak lazım Allah bilir herşeyin hayırlısı
bendede o his yok adet olcam diye dusuniyorum hayal kirikligina ugramak istemiuorum cunku gecen ay adet oldum cok uzuldum offf sabir diliyorum ve suan resmen neseliyim ve hic bir his yok yani bi tuhafim ya acep kafayimi siyirdimAynen canım senin bata ne kadar kalmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?