- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
B
bendede o his yok adet olcam diye dusuniyorum hayal kirikligina ugramak istemiuorum cunku gecen ay adet oldum cok uzuldum offf sabir diliyorum ve suan resmen neseliyim ve hic bir his yok yani bi tuhafim ya acep kafayimi siyirdim
Aleykümselam hosgeldinSelam kızlar
Aleykümselam hosgeldin
Şükürler olsun iyiyim canim şafak sayıyorumHoşbulduk tatlım nasılsın iyisindir inşallah
Şükürler olsun iyiyim canim şafak sayıyorumsen nasilsin
4 aralık az kaldıAynen canım senin bata ne kadar kalmisti
Adamlarda kafayı yedi vallaBende iyiyim çok şükür kocamın şebekliklerini çekiyorum burda gülsem mi ağlasam mı bilemedimşiir okuyup atıyor erkek arkadaşlarına kafayı yedi adam
Allah senden de razı olsun ah terzi kendi söküğünü dilebilse keşkeAllah iyiliğini versin güldürdün beni o durum bendede var kafayı yemiş durumdayım ama gunesmk den Allah razı olsun dün gece tavsiyeler verdi kitap aldım bugün onu okuyorum çok iyi geliyor okurken hicbisey düşünmüyorsun hatta romanın ana karakteri olduğunu bile hayal ediyorsun ara ara zevkli bir durum tavsiye ederim ben en son adetimde demeye başladım kesin aralıkta hamile olucam diye ama gün geçtikçe umut tükeniyor umut tukendikcede belirsizlikler ortaya çıkıyor maalesef ondan dolayıda kafayı sıyırma noktasına geliyoruz
Ay çok az kalmış yerinde olsam test yapardım ama sen bana bakma batını bekle :))) elimde bi tane ultra erken gebelik testi var zor günler için saklıyorum normalde ilişkiden 6 gün sonra çıkıyormuş ama testlere o kadar para verdimki adamın maaşı testlere gidiyo o yüzden idareli kullanim diye bekliyorum 5 gün kala yapicam inşallah4 aralık az kaldı
Adamlarda kafayı yedi vallabenimkide bana olmayan sesiyle şarkı söyleyen söyleye uyudu garibim
He ya olmuyo ama işte azcık ucundan dikiş tutturmaya çalış bosverAllah senden de razı olsun ah terzi kendi söküğünü dilebilse keşke
Sabahtan beri düşünüyorum erken gebelik testi mi yapsam normal gebelik testi mi kan testi mi diye sonuç hiç test yapmadımAy çok az kalmış yerinde olsam test yapardım ama sen bana bakma batını bekle :))) elimde bi tane ultra erken gebelik testi var zor günler için saklıyorum normalde ilişkiden 6 gün sonra çıkıyormuş ama testlere o kadar para verdimki adamın maaşı testlere gidiyo o yüzden idareli kullanim diye bekliyorum 5 gün kala yapicam inşallah
Ben eşime hamilelik ihtimalimden hiç bahsetmediğim için o rahat standart adam ya
HahaAyy seninkindede mi var o huy yazık yaaa sıyırdılar iyicemalesef ben hala çekiyorum olmayan sesini ahahaha polis çağıracam şimdi alın bunu başımdan diye adet gününe kadar da getirmeyin derim 11 gün sonra getirin derim
Zaten ben stresim bi de onun stres çekemem gecen ay hormon testleri yaptırdım ondan bile haberi yok fsh biraz yüksek çıkmıştı gebelik olmazsa bu ay fsh yüzündenBence bahsetme canım kafayı yiyorlarbenden demesi
Sabahtan beri düşünüyorum erken gebelik testi mi yapsam normal gebelik testi mi kan testi mi diye sonuç hiç test yapmadım
Belkide kan testine koşamadan adet olcam of ofoda güzelmiş bence sen bekle 1 gün geçince evde normal test yap çıkarsa koş kan ver he cikmadimi bekle iki gün daha geçsin evde yapmadan koş yine kan testi ver
Ben eşime hamilelik ihtimalimden hiç bahsetmediğim için o rahat standart adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?