Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

B

bendede o his yok adet olcam diye dusuniyorum hayal kirikligina ugramak istemiuorum cunku gecen ay adet oldum cok uzuldum offf sabir diliyorum ve suan resmen neseliyim ve hic bir his yok yani bi tuhafim ya acep kafayimi siyirdim
Allah iyiliğini versin güldürdün beni o durum bendede var kafayı yemiş durumdayım ama gunesmk den Allah razı olsun dün gece tavsiyeler verdi kitap aldım bugün onu okuyorum çok iyi geliyor okurken hicbisey düşünmüyorsun hatta romanın ana karakteri olduğunu bile hayal ediyorsun ara ara zevkli bir durum tavsiye ederim ben en son adetimde demeye başladım kesin aralıkta hamile olucam diye ama gün geçtikçe umut tükeniyor umut tukendikcede belirsizlikler ortaya çıkıyor maalesef ondan dolayıda kafayı sıyırma noktasına geliyoruz

Allah senden de razı olsun ah terzi kendi söküğünü dilebilse keşke

4 aralık az kaldı
Ay çok az kalmış yerinde olsam test yapardım ama sen bana bakma batını bekle :))) elimde bi tane ultra erken gebelik testi var zor günler için saklıyorum normalde ilişkiden 6 gün sonra çıkıyormuş ama testlere o kadar para verdimki adamın maaşı testlere gidiyo o yüzden idareli kullanim diye bekliyorum 5 gün kala yapicam inşallah

Adamlarda kafayı yedi valla benimkide bana olmayan sesiyle şarkı söyleyen söyleye uyudu garibim

Ayy seninkindede mi var o huy yazık yaaa sıyırdılar iyice malesef ben hala çekiyorum olmayan sesini ahahaha polis çağıracam şimdi alın bunu başımdan diye adet gününe kadar da getirmeyin derim 11 gün sonra getirin derim

Sabahtan beri düşünüyorum erken gebelik testi mi yapsam normal gebelik testi mi kan testi mi diye sonuç hiç test yapmadım

Haha ben deli benimki benden deli evde karı koca değil iki yaramaz çocuk yaşıyo sanki böyle olmasa zamanda geçmez iyiki varlar ya yine aşka geldim

Sabahtan beri düşünüyorum erken gebelik testi mi yapsam normal gebelik testi mi kan testi mi diye sonuç hiç test yapmadım
oda güzelmiş bence sen bekle 1 gün geçince evde normal test yap çıkarsa koş kan ver he cikmadimi bekle iki gün daha geçsin evde yapmadan koş yine kan testi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…