- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Hahaben deli benimki benden deli evde karı koca değil iki yaramaz çocuk yaşıyo sanki böyle olmasa zamanda geçmez iyiki varlar ya yine aşka geldim
Zaten ben stresim bi de onun stres çekemem gecen ay hormon testleri yaptırdım ondan bile haberi yok fsh biraz yüksek çıkmıştı gebelik olmazsa bu ay fsh yüzünden
Olumsuz düşünme canım benim ne demişler çıkmayan candan umut kesilmez o yüzden bizde bunu kendimize göre yorumlayıp olmayan adetten umut kesilmez diyoruz :)))Belkide kan testine koşamadan adet olcam of of
Evet stres yüzünden yükselmiş zaten yumurtlamaya kadar hayıt tohumu kullandım bu ay umarım düşürmüştürSen yinede bozma moralini kuzum veren Allah o oldedikten sonra olmayacak bişey yok içini rahat tut sabırla bekle ve duanı eksik etme ve moralini iyi tut stres en büyük düşman
Enişte ne kullanıyo acaba bizede söylesinAhahaben hayattan soğudum şuan ağlayacam vala bak mola verdi acaba bebek varmıdır dedi koptum koptum ahahaha
İyi ki sende varsın canım benim ben bugün boyleysem senin sayende Allah razı olsun senden bugün çıktım gezdim dolaştım hava aldım kitap aldım okudum kendime geldim valla
Enişte ne kullanıyo acaba bizede söylesin
Kolayı bi kontrol et benceSigara ve kola içiyor onlar yan etki yapıyor galibauykusuda var gözleri gitmiş hale söylüyor bişeyler Allahım sen görüyon halimi
Kolayı bi kontrol et bence
Düşünsenize kocama benzer bi çocuğum olduğunuahaha kafayı yerim heralde
Benimkide uyudu benimde uykum yok disardada lodos var ufak ufak tırsıyorum valla
Aynı koladan bende içiyom Allahtan yoksa kontrol ederdim
Aslinda cook mesgulum aöf okuyorum ve sinavdan yeni ciktim suan bi taraftan ders calisiyorum her gun ders calisiyorum oglum var onla ilgilen ev isi koca ve bebrk sikintisi benim devreleri yakti sanirimAllah iyiliğini versin güldürdün beni o durum bendede var kafayı yemiş durumdayım ama gunesmk den Allah razı olsun dün gece tavsiyeler verdi kitap aldım bugün onu okuyorum çok iyi geliyor okurken hicbisey düşünmüyorsun hatta romanın ana karakteri olduğunu bile hayal ediyorsun ara ara zevkli bir durum tavsiye ederim ben en son adetimde demeye başladım kesin aralıkta hamile olucam diye ama gün geçtikçe umut tükeniyor umut tukendikcede belirsizlikler ortaya çıkıyor maalesef ondan dolayıda kafayı sıyırma noktasına geliyoruz
Ah bi uyuyabilsem keşke alıştım geç yatmalara uyku düzenim bozuldu ama sen kaç kurtar kendiniSende uyu kuzum geç oldu bende yavaştan kaçar :) yoksa kafayı yicem yazık gençliğime
<= temsili böyle olursun heralde yok yok düşünme sen böyle seyler
Abboow maşallah ben senin gibi olsam çoktan beyaz gömleği tersten giydirip kafama hunuyi gecirmislerdi
Aslinda cook mesgulum aöf okuyorum ve sinavdan yeni ciktim suan bi taraftan ders calisiyorum her gun ders calisiyorum oglum var onla ilgilen ev isi koca ve bebrk sikintisi benim devreleri yakti sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?