Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Zaten ben stresim bi de onun stres çekemem gecen ay hormon testleri yaptırdım ondan bile haberi yok fsh biraz yüksek çıkmıştı gebelik olmazsa bu ay fsh yüzünden

Sen yinede bozma moralini kuzum veren Allah o oldedikten sonra olmayacak bişey yok içini rahat tut sabırla bekle ve duanı eksik etme ve moralini iyi tut stres en büyük düşman

Sen yinede bozma moralini kuzum veren Allah o oldedikten sonra olmayacak bişey yok içini rahat tut sabırla bekle ve duanı eksik etme ve moralini iyi tut stres en büyük düşman
Evet stres yüzünden yükselmiş zaten yumurtlamaya kadar hayıt tohumu kullandım bu ay umarım düşürmüştür

Aslinda cook mesgulum aöf okuyorum ve sinavdan yeni ciktim suan bi taraftan ders calisiyorum her gun ders calisiyorum oglum var onla ilgilen ev isi koca ve bebrk sikintisi benim devreleri yakti sanirim

Aslinda cook mesgulum aöf okuyorum ve sinavdan yeni ciktim suan bi taraftan ders calisiyorum her gun ders calisiyorum oglum var onla ilgilen ev isi koca ve bebrk sikintisi benim devreleri yakti sanirim
Abboow maşallah ben senin gibi olsam çoktan beyaz gömleği tersten giydirip kafama hunuyi gecirmislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…