- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İyi geceler canim sende Allaha emanet ol tatlı uykular hayırlı bir güne uyanırsın insallahahaha doğru tespit düşünmemeye çalışıp ben uyumaya gidiyorum hayırlı geceler kızlar Allaha emanetsiniz
Ya iste boyle bende hormon testi yaptircam bakalim kismetİyi geceler canim sende Allaha emanet ol tatlı uykular hayırlı bir güne uyanırsın insallah
Belkide bebisin tutunmustur canım gerçi tutunsada yapabilirler hormon testi inşallah bebiş vardır ve onun için yaparlarYa iste boyle bende hormon testi yaptircam bakalim kismet
insallah hepimiz gizel haber alirizBelkide bebisin tutunmustur canım gerçi tutunsada yapabilirler hormon testi inşallah bebiş vardır ve onun için yaparlar
İnşallah canıminsallah hepimiz gizel haber aliriz
Bende de ne ararsan var kafayı ne kadar doldurduysam artık beyin iyice hamilesin diye dalga geçiyor benimleArada bir kasik agrisi cokda siddetli degil ve kasik batmalar akinti gogsum aciyorsma bu hep olurbaskada yok yani daha dogrusudegisik bisey yok sadece neseliyim bilmiyorum gecen ay cok gergindim
Herkeste ayni belirti olcak diye bisey yok oglumda hic bir belirtim yoktu ohh bir guzel temizlik yaptim kanepe falan ittim enerjiktim yani ne uykuya duskunluk ne bulanti ne gogus agrisi hatta cok iyi hatirliyorum dr dedimki hocam ohh cok iyiyim hic bir belirtim yom dedim oda sonraki aylarda baslayabilir dedi ve ole oldu uyku tansiyonum dusuyktu kusmaa bazi yiyeceklere hassaslik gogsumun damarlaru cok brlliydi ama bu 2 aydan sonra olan seyler cok zayiglamistim surundem resmen oglumdaBende de ne ararsan var kafayı ne kadar doldurduysam artık beyin iyice hamilesin diye dalga geçiyor benimleyumurtalama döneminden iki gün sonra başladı kasık, bel, sırt, bacak ağrılarım sonrasında goguslerde hafif büyüme ama ağrı yok bugün gelen kremsi akıntı ve birkaç gündür midede yanma tarzı anlamsız bişey çoğul gebelik olsa bu kadar belirti olmaz belkide ne kadar taktiysam kafama artık
Herkeste ayni belirti olcak diye bisey yok oglumda hic bir belirtim yoktu ohh bir guzel temizlik yaptim kanepe falan ittim enerjiktim yani ne uykuya duskunluk ne bulanti ne gogus agrisi hatta cok iyi hatirliyorum dr dedimki hocam ohh cok iyiyim hic bir belirtim yom dedim oda sonraki aylarda baslayabilir dedi ve ole oldu uyku tansiyonum dusuyktu kusmaa bazi yiyeceklere hassaslik gogsumun damarlaru cok brlliydi ama bu 2 aydan sonra olan seyler cok zayiglamistim surundem resmen oglumdaBende de ne ararsan var kafayı ne kadar doldurduysam artık beyin iyice hamilesin diye dalga geçiyor benimleyumurtalama döneminden iki gün sonra başladı kasık, bel, sırt, bacak ağrılarım sonrasında goguslerde hafif büyüme ama ağrı yok bugün gelen kremsi akıntı ve birkaç gündür midede yanma tarzı anlamsız bişey çoğul gebelik olsa bu kadar belirti olmaz belkide ne kadar taktiysam kafama artık
Benim ilk evliligimden 1 oğlum var ben ona hamileyken 18 yaşındaydım ama inanki aynı bende senin gibiydim hiç bi belirttim yoktu yada planlamadigim için kendimi dinlemiyodum bilmiyorum dişim agrimisti baya doktora gidecektim günümde geçti bi test yapım dedim bi yaptım hamileyim gerçi sonraki aylarda da pek hamile gibi değildim sadece babasından tiksinip istifra ediyodumHerkeste ayni belirti olcak diye bisey yok oglumda hic bir belirtim yoktu ohh bir guzel temizlik yaptim kanepe falan ittim enerjiktim yani ne uykuya duskunluk ne bulanti ne gogus agrisi hatta cok iyi hatirliyorum dr dedimki hocam ohh cok iyiyim hic bir belirtim yom dedim oda sonraki aylarda baslayabilir dedi ve ole oldu uyku tansiyonum dusuyktu kusmaa bazi yiyeceklere hassaslik gogsumun damarlaru cok brlliydi ama bu 2 aydan sonra olan seyler cok zayiglamistim surundem resmen oglumda
Ben ilk defa bu ay test kullandım canım ama kullanmasaymisimda olurmuş takvime göre yumurtladim çünküOvulasyon testi kullandınız mı takvim hesabına göre mi planlıyorsunuz
Gece gece kendi kendime keşke her gün ovulasyon testi yapsaydım daha garanti dedim sonra kendi kendime güldüm
Gerçekten mucize Allah ol dediğinde oluyor işte zaten eskiden ne test varmış ne doktor kontrolleri sanki o zamanlar hayat daha güzelmişBen ilk defa bu ay test kullandım canım ama kullanmasaymisimda olurmuş takvime göre yumurtladim çünkütabi herkeste aynı olacak diye birşey yok ya bişey soylim mi valla olacak olan her türlü oluyo biz kendimizi boşuna kasıyoruz rahmetli annem hem 40 yaşındaydı hem kiloluydu hemde şeker kolesterol vs. rahatsızlıkları vardı onun üstüne spiral de vardı o halde bile kardeşime hamile kalmıştı
Düzenli adet gören biri takvime göre yumurtlar zaten demi düzensiz olsa belli olmaz günüBen ilk defa bu ay test kullandım canım ama kullanmasaymisimda olurmuş takvime göre yumurtladim çünkütabi herkeste aynı olacak diye birşey yok ya bişey soylim mi valla olacak olan her türlü oluyo biz kendimizi boşuna kasıyoruz rahmetli annem hem 40 yaşındaydı hem kiloluydu hemde şeker kolesterol vs. rahatsızlıkları vardı onun üstüne spiral de vardı o halde bile kardeşime hamile kalmıştı
Aynen canım katılıyorum ya düşünsene kadınlar sabah ezanıyla kalkıp tarlada filan çalışıp sırtlarında yük taşıyarak en zor şartlarda evde yada tarlada doğum yaparlarmis bu kadınlar ne bilir o zamanlarda testi ne bilir doktoru ama fıkır fıkır doguruyolarmis işte :))))Gerçekten mucize Allah ol dediğinde oluyor işte zaten eskiden ne test varmış ne doktor kontrolleri sanki o zamanlar hayat daha güzelmiş
Aynen canım düzenli adet olunca yumurtlamada düzenli oluyo ama yumurtlama gününden 3 gün önce veya 2 gün sonrada ilişki yeterli olabiliyorDüzenli adet gören biri takvime göre yumurtlar zaten demi düzensiz olsa belli olmaz günü
Benimde her ay değerlendirme şansım olmuyor eşim memur ilçede cuma cts pazar yanımda oluyor çoğu zaman yumurtlama denk gelmiyor
3 aydır istiyoruz zaten ama ilk kez bu ay denk geldi daha önce adetten 1-2 gün önce yada 1-2 gün sonraydı tutmadıAynen canım düzenli adet olunca yumurtlamada düzenli oluyo ama yumurtlama gününden 3 gün önce veya 2 gün sonrada ilişki yeterli olabiliyor
Aynen canım 4 -5 aylık hamile olup anlamayanlar var ya en çok onlara şaşıyorumE yani kismet millet hic bilmiyor hamile kaliyo bu yuzden belirtide olsa adetim gecmedikten sonra test falan yapmicam oglun kac yasinda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?