Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Arada bir kasik agrisi cokda siddetli degil ve kasik batmalar akinti gogsum aciyorsma bu hep olurbaskada yok yani daha dogrusudegisik bisey yok sadece neseliyim bilmiyorum gecen ay cok gergindim

Arada bir kasik agrisi cokda siddetli degil ve kasik batmalar akinti gogsum aciyorsma bu hep olurbaskada yok yani daha dogrusudegisik bisey yok sadece neseliyim bilmiyorum gecen ay cok gergindim
Bende de ne ararsan var kafayı ne kadar doldurduysam artık beyin iyice hamilesin diye dalga geçiyor benimle yumurtalama döneminden iki gün sonra başladı kasık, bel, sırt, bacak ağrılarım sonrasında goguslerde hafif büyüme ama ağrı yok bugün gelen kremsi akıntı ve birkaç gündür midede yanma tarzı anlamsız bişey çoğul gebelik olsa bu kadar belirti olmaz belkide ne kadar taktiysam kafama artık

Herkeste ayni belirti olcak diye bisey yok oglumda hic bir belirtim yoktu ohh bir guzel temizlik yaptim kanepe falan ittim enerjiktim yani ne uykuya duskunluk ne bulanti ne gogus agrisi hatta cok iyi hatirliyorum dr dedimki hocam ohh cok iyiyim hic bir belirtim yom dedim oda sonraki aylarda baslayabilir dedi ve ole oldu uyku tansiyonum dusuyktu kusmaa bazi yiyeceklere hassaslik gogsumun damarlaru cok brlliydi ama bu 2 aydan sonra olan seyler cok zayiglamistim surundem resmen oglumda

Herkeste ayni belirti olcak diye bisey yok oglumda hic bir belirtim yoktu ohh bir guzel temizlik yaptim kanepe falan ittim enerjiktim yani ne uykuya duskunluk ne bulanti ne gogus agrisi hatta cok iyi hatirliyorum dr dedimki hocam ohh cok iyiyim hic bir belirtim yom dedim oda sonraki aylarda baslayabilir dedi ve ole oldu uyku tansiyonum dusuyktu kusmaa bazi yiyeceklere hassaslik gogsumun damarlaru cok brlliydi ama bu 2 aydan sonra olan seyler cok zayiglamistim surundem resmen oglumda

Benim ilk evliligimden 1 oğlum var ben ona hamileyken 18 yaşındaydım ama inanki aynı bende senin gibiydim hiç bi belirttim yoktu yada planlamadigim için kendimi dinlemiyodum bilmiyorum dişim agrimisti baya doktora gidecektim günümde geçti bi test yapım dedim bi yaptım hamileyim gerçi sonraki aylarda da pek hamile gibi değildim sadece babasından tiksinip istifra ediyodum doğuma yakın bile sancim olmadı suyum geldi bastılar suni sancıyı 3,5 saatte kucagimdaydi ne garip bi insanmışım ben yazarken anladim

Ovulasyon testi kullandınız mı takvim hesabına göre mi planlıyorsunuz
Gece gece kendi kendime keşke her gün ovulasyon testi yapsaydım daha garanti dedim sonra kendi kendime güldüm

Ovulasyon testi kullandınız mı takvim hesabına göre mi planlıyorsunuz
Gece gece kendi kendime keşke her gün ovulasyon testi yapsaydım daha garanti dedim sonra kendi kendime güldüm
Ben ilk defa bu ay test kullandım canım ama kullanmasaymisimda olurmuş takvime göre yumurtladim çünkü tabi herkeste aynı olacak diye birşey yok ya bişey soylim mi valla olacak olan her türlü oluyo biz kendimizi boşuna kasıyoruz rahmetli annem hem 40 yaşındaydı hem kiloluydu hemde şeker kolesterol vs. rahatsızlıkları vardı onun üstüne spiral de vardı o halde bile kardeşime hamile kalmıştı

Gerçekten mucize Allah ol dediğinde oluyor işte zaten eskiden ne test varmış ne doktor kontrolleri sanki o zamanlar hayat daha güzelmiş

Düzenli adet gören biri takvime göre yumurtlar zaten demi düzensiz olsa belli olmaz günü
Benimde her ay değerlendirme şansım olmuyor eşim memur ilçede cuma cts pazar yanımda oluyor çoğu zaman yumurtlama denk gelmiyor

Gerçekten mucize Allah ol dediğinde oluyor işte zaten eskiden ne test varmış ne doktor kontrolleri sanki o zamanlar hayat daha güzelmiş
Aynen canım katılıyorum ya düşünsene kadınlar sabah ezanıyla kalkıp tarlada filan çalışıp sırtlarında yük taşıyarak en zor şartlarda evde yada tarlada doğum yaparlarmis bu kadınlar ne bilir o zamanlarda testi ne bilir doktoru ama fıkır fıkır doguruyolarmis işte :))))

Aynen canım düzenli adet olunca yumurtlamada düzenli oluyo ama yumurtlama gününden 3 gün önce veya 2 gün sonrada ilişki yeterli olabiliyor

Aynen canım düzenli adet olunca yumurtlamada düzenli oluyo ama yumurtlama gününden 3 gün önce veya 2 gün sonrada ilişki yeterli olabiliyor
3 aydır istiyoruz zaten ama ilk kez bu ay denk geldi daha önce adetten 1-2 gün önce yada 1-2 gün sonraydı tutmadı

E yani kismet millet hic bilmiyor hamile kaliyo bu yuzden belirtide olsa adetim gecmedikten sonra test falan yapmicam oglun kac yasinda canim

Kuzum zaten o günlerde yumurtlama ya denk gelmemiş zaten tutmaması normal ama inanıyorum senden güzel haberler alıcaz biz insallah

E yani kismet millet hic bilmiyor hamile kaliyo bu yuzden belirtide olsa adetim gecmedikten sonra test falan yapmicam oglun kac yasinda canim
Aynen canım 4 -5 aylık hamile olup anlamayanlar var ya en çok onlara şaşıyorum oglusum 7 yaşında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…