- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 63
- 43
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Canim olma ihtimali yüksek ama 24 26 ve 28 inci günlerde olsaydın ihtimal daha yüksek olurdu ama bu takdiri ilahi ilk günden hamile kalanlar çok 1 ay boyuncada yapsan olmayınca olmuyor vallaBen 26 yumurtladim tavuk gibibir gun sonra birlikte olduk simdi benimki olmadimi
Sen yumurta takibimi yaptırdın canimhemde sag yumurtaligimdan
C.tesi gunu sag kasigimda agri ve vucudumda sicaklik oldu bu yumurtlama oncesi sivimda geldi..Cuma gunundr gittim alttan bakti dediki yumurtan catlamak uzere yani 1-2 gune yumurtlarsin dedi ve ctesi gunu belirti verdiSen yumurta takibimi yaptırdın canim
Olursa yine olur canım tam gününde girmişsiniz ilişkiye ben ovulasyon testi yaptım ama takvim hesabıyla aynı güne denk geldi yani geçen aylarda aynı günlerde gün aşırı birlikte olmuştuk tutmadı maalesef o yüzden bu ayda nda pek umutlu değilim doktora gitmek farz olduC.tesi gunu sag kasigimda agri ve vucudumda sicaklik oldu bu yumurtlama oncesi sivimda geldi..Cuma gunundr gittim alttan bakti dediki yumurtan catlamak uzere yani 1-2 gune yumurtlarsin dedi ve ctesi gunu belirti verdi
Anlama ihtimali yüksek çünkü eskiden ebeler o yöntemle anliyodu ama hangi doktor teknoloji varken öyle bişey yapsın ki canimArkadaşlar konuyla alakalimi bilmiyorum birşey sormak istiyorum doktor elle muayenede gebelik olup olmadığını anlarmi
Bu arada canım alet ten sonra elle muayene ettiAnlama ihtimali yüksek çünkü eskiden ebeler o yöntemle anliyodu ama hangi doktor teknoloji varken öyle bişey yapsın ki canim
Aynen birbirimizi anladığımız için rahatlıkla konusabiliyoruz binevi terapi diyelim esimlede fazla konuşamıyorum onu sıkmamak içinYa bilmiyorum daha 10 gun var.Burasi iyi oluyor insanin yalniz olmadigini anliyorsun
Canim onlar değerden suphelenmis olabilir verdikleri ilaç bebeğin tutunmasina yardımcı olur lekelerde muhtemelen yerlesme kanaması olabilir ama sen bidaha test yaptırmıssin değer aynı çıkmış valla kafam karıştı eğer ilaç filan kullanmıyorsan normal bir bayanda bhcg hormonu 0.100 çıkar sende 1.20 çıkmış sen ilacı kullan bakalım döllenme sağlamsa o ilaçla tutunur zaten değilse yine o ilaçla atılır ama adetine daha 11 gün varken o ilacı vermeleri çok saçma geldi ki zaten yumurtlama doneminde hesaba göre doktora gitmeden 3 gün önce olmus ve daha yeni döllenme olmuştur rahime doğru yeni yol.almistir yumurta rahime yerlesme den bhcg artmazki ay yemin ederim beynim yandıCanım ben cok sancilandim dahiliye bölümüne gittim adete 11 gün vardı beta yapıldı 1.20 çıktı dahiliye kistten süslendi kadın doğuma sevk etti aletle baktıktan sonra korunmuyorsun degilmi dedi evet dedim ama gebelik yok dedim beta yapıldı dedim güldü progestan verdi dahiliye doktorunada söyle şüphem var ona göre ilaç ver dedi ayın 9 adet olmam lazım dunden beri lekem var bugün tekrar yaptım yine aynı çıktı 1.20 doktor hemen beyaza çıkmaz dedi
Muhakkak yazarım gulum tek belirti bu arada baş donmesiCanim onlar değerden suphelenmis olabilir verdikleri ilaç bebeğin tutunmasina yardımcı olur lekelerde muhtemelen yerlesme kanaması olabilir ama sen bidaha test yaptırmıssin değer aynı çıkmış valla kafam karıştı eğer ilaç filan kullanmıyorsan normal bir bayanda bhcg hormonu 0.100 çıkar sende 1.20 çıkmış sen ilacı kullan bakalım döllenme sağlamsa o ilaçla tutunur zaten değilse yine o ilaçla atılır ama adetine daha 11 gün varken o ilacı vermeleri çok saçma geldi ki zaten yumurtlama doneminde hesaba göre doktora gitmeden 3 gün önce olmus ve daha yeni döllenme olmuştur rahime doğru yeni yol.almistir yumurta rahime yerlesme den bhcg artmazki ay yemin ederim beynim yandısen en garanti batina kadar bekle bidaha öyle kan ver bakalım ne çıkacak ve sonucu mutlaka buraya yaz olur mu meraktan catlarim
Bu arada benim doktorum eski kafa ilk bebeğin de rahim filmi çekerken tahminin ters olduğunu fark etmisetmiş çevirmiş o ay hamile kaldimCanim onlar değerden suphelenmis olabilir verdikleri ilaç bebeğin tutunmasina yardımcı olur lekelerde muhtemelen yerlesme kanaması olabilir ama sen bidaha test yaptırmıssin değer aynı çıkmış valla kafam karıştı eğer ilaç filan kullanmıyorsan normal bir bayanda bhcg hormonu 0.100 çıkar sende 1.20 çıkmış sen ilacı kullan bakalım döllenme sağlamsa o ilaçla tutunur zaten değilse yine o ilaçla atılır ama adetine daha 11 gün varken o ilacı vermeleri çok saçma geldi ki zaten yumurtlama doneminde hesaba göre doktora gitmeden 3 gün önce olmus ve daha yeni döllenme olmuştur rahime doğru yeni yol.almistir yumurta rahime yerlesme den bhcg artmazki ay yemin ederim beynim yandısen en garanti batina kadar bekle bidaha öyle kan ver bakalım ne çıkacak ve sonucu mutlaka buraya yaz olur mu meraktan catlarim
Bak şimdi sen herşeyi sil at kafandan ve stres yapmadan batını bekle bu arada leken varsa her ihtimale karşı kendini de yorma fazla 1 hafta kendine izin ver istirahat et sonra baktinki kırmızılar gelmiyo öyle gidip kan testi ver en garantisi öyle olur bende çorba ettim kafanı kusuruma bakma hakkını helal et canimBenimde kafam karisti gulum elle muayene ettigi gibi gebelikten suphelendi simdi kahve rengi leke geliyor adete bir hafta var kafamda deli sorular hic birsey anlamadim
Özel hastanedemi bu doktor yoksa devlettemi ve hangi ildesin doktoru çok merak ettimBu arada benim doktorum eski kafa ilk bebeğin de rahim filmi çekerken tahminin ters olduğunu fark etmisetmiş çevirmiş o ay hamile kaldim
Oy çok geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah Rabbim şifa versin bebisinde varsa sağlıklı bir şekilde tutunsun insallahSen hakkını helal et gulum nasıl istirahat edeyim gulum kızı hastaneye yatırdık hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?