Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Özel hastanedemi bu doktor yoksa devlettemi ve hangi ildesin doktoru çok merak ettim
Hatay antakya özel canım müthiş bir doktor çoğu kişi bu sebepten hamile kalamıyor ama her doktor buna inanmıyor rahim dönmesine aslında çok büyük bir sorun ama çözümü basit

Hatay antakya özel canım müthiş bir doktor çoğu kişi bu sebepten hamile kalamıyor ama her doktor buna inanmıyor rahim dönmesine aslında çok büyük bir sorun ama çözümü basit
Ben İstanbuldayım valla İstanbulda olsaydı bi giderdim bende :) var demekki bildiği bişey sen hiç sormadinmi gebelikten mi suphelendiniz vs . diye

Inşallah gulum benim yumurtalar çok yavaş çalışıyor ilerde hiç çalışmaya bilirmiş o risk var

Sordum canım güldü sadece kesin birşey söyleyip beni umutlandırmak istemesi sanirim

Sordum canım güldü sadece kesin birşey söyleyip beni umutlandırmak istemesi sanirim
Valla garip bi doktormus oda :)) böyle daha çok kafaya takip stres oluyorsun neyse sabrın sonu selamet az daha sık dişini bekle bakalım inşallah güzel haberler verirsin :)

Yok gülüm denemedim hic
Ben İstanbuldayım valla İstanbulda olsaydı bi giderdim bende :) var demekki bildiği bişey sen hiç sormadinmi gebelikten mi suphelendiniz vs . diye
Hataya gelebilir Sen bekledim gulum gideriz beraber

Inşallah gulum rabbim cumlemize tüm isteyenlere nasib etsin benim bir kızım var Rabbim benden önce hiç olmayanlara nasib etsin
Amin canım bende öğle dua ediyorum benimde 1 oğlum var çok şükür annelik duygusunu tatdim Rabbim olmayanlara tatdirsin insallah

Banada uyku bastırdı canım bağlantıyı koparma muhakkak gelişmeleri yaz :) iyi geceler Allah yavruna şifalar versin inşallah Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…