- 5 Mayıs 2014
- 219
- 90
- 73
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Hatay antakya özel canım müthiş bir doktor çoğu kişi bu sebepten hamile kalamıyor ama her doktor buna inanmıyor rahim dönmesine aslında çok büyük bir sorun ama çözümü basitÖzel hastanedemi bu doktor yoksa devlettemi ve hangi ildesin doktoru çok merak ettim
Ben İstanbuldayım valla İstanbulda olsaydı bi giderdim bende :) var demekki bildiği bişey sen hiç sormadinmi gebelikten mi suphelendiniz vs . diyeHatay antakya özel canım müthiş bir doktor çoğu kişi bu sebepten hamile kalamıyor ama her doktor buna inanmıyor rahim dönmesine aslında çok büyük bir sorun ama çözümü basit
Oy yavrum benim Rabbim şifa versin hicbiseycigi kalmasın insallahBronşit canım daha önce zarure olduk
Anladım canım ama bi tedavisi yokmu onun incir kuru soğan kürü filan denk geldi sitede gözüme onlardan denedinmi hicInşallah gulum benim yumurtalar çok yavaş çalışıyor ilerde hiç çalışmaya bilirmiş o risk var
Insallahhh gulumOy yavrum benim Rabbim şifa versin hicbiseycigi kalmasın insallah
Valla garip bi doktormus oda :)) böyle daha çok kafaya takip stres oluyorsun neyse sabrın sonu selamet az daha sık dişini bekle bakalım inşallah güzel haberler verirsin :)Sordum canım güldü sadece kesin birşey söyleyip beni umutlandırmak istemesi sanirim
Hataya gelebilir Sen bekledim gulum gideriz beraberBen İstanbuldayım valla İstanbulda olsaydı bi giderdim bende :) var demekki bildiği bişey sen hiç sormadinmi gebelikten mi suphelendiniz vs . diye
Valla canım gelirim dersem yalan olur ben burnumun dibindeki yerlere zor gidiyorumYok gülüm denemedim hic
Hataya gelebilir Sen bekledim gulum gideriz beraber
Olsun yolun düşerse haberim olsun misafir ederim seni gulumValla canım gelirim dersem yalan olur ben burnumun dibindeki yerlere zor gidiyorum
Amin canım bende öğle dua ediyorum benimde 1 oğlum var çok şükür annelik duygusunu tatdim Rabbim olmayanlara tatdirsin insallahInşallah gulum rabbim cumlemize tüm isteyenlere nasib etsin benim bir kızım var Rabbim benden önce hiç olmayanlara nasib etsin
Allah razı olsun canım düşünmen yeter çok sağol :))Olsun yolun düşerse haberim olsun misafir ederim seni gulum
Olsun aklında bulunsunAllah razı olsun canım düşünmen yeter çok sağol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?