Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Selam hanımlar. bende 1 buçuk aylık evliyim. adetime 10 gün kala şiddetli kasık ağrılarım başladı ağrıdan hareket edemez durumdaydım çok fena batıyordu. adetime 1 hafta kala doktora gittik. hcg hormon testi yaptılar sonuç 0.10 negatif. hamilelik belirtileride var aslında batmalar, yoğun akıntı, uyku problemi iştah artışı hafif mide bulantısı ve hafif baş dönmesi, vücüt ısım arttı bacaklarım yanıyo resmen. günde 10 kere çişe gidiyorum adetim 2 gün gecikti ve bel ağrılarımda başladı sanki bilemedim hamiş olabilirmiyim acaba. bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı test yapmak istemiyorum daha

Canim valla anlattıkların hamilelik belirtisi fakat kafaya çok taktıysan bunlar beyim gücüyle bile olabiliyor kendimden biliyorum her ay belirti yaşıyorum çünkü :) adetim geçti diyorsun bence evde bi idrar testi yap istersen belki kan verdiğin zaman daha yerlesmemisti yerine o yüzden çıkmadı herhan herşey olabilir inşallah tutunmustur bebiş

Aynen canım günün geçmeden beta yükselmiyor şanslısın iyi bir doktora denk gelmişsin

Adetin geciktiyse test yapsan çıkar bence yap adetten 1 hafta önceki kanda bazen belli olmuyor

Kizlar dun gelemedim misafirlerim vardi dun aksamki yazdiklarinizin bazilarini okudumda cok guldum Cok iyi kanastik masaAllah burda:) Ben de dun ruyamda Hz Ibrahim peygamberin cocukla mijdelendigi ayeti gordum hayirlara vesile olsun insaAlllah

Kizlar dun gelemedim misafirlerim vardi dun aksamki yazdiklarinizin bazilarini okudumda cok guldum Cok iyi kanastik masaAllah burda:) Ben de dun ruyamda Hz Ibrahim peygamberin cocukla mijdelendigi ayeti gordum hayirlara vesile olsun insaAlllah
Hoşgeldin canım maşallah subhanallah o ne güzel bir rüyadır öyle inşallah bebisinin işaretidir

Amin canım inşallah valla ben buraya o kadar Alıştım ki günümün %70 ini burda geçiriyorum
Ne guzel burda bizi daha iyi anlayan inasalarla sohpet ediyoruz konusuyoruz bazen guluyoruz bazen Agliyoruz InsaAllah daha guzel olur burdaki herkes hamile olur burayi kapar.. hamisler konusuna gecis yapariz insaAllah

Ne guzel burda bizi daha iyi anlayan inasalarla sohpet ediyoruz konusuyoruz bazen guluyoruz bazen Agliyoruz InsaAllah daha guzel olur burdaki herkes hamile olur burayi kapar.. hamisler konusuna gecis yapariz insaAllah
Ayy inşallah çok güzel olur valla sende durumlar nasıl canım varmı bişeyler

Ayy inşallah çok güzel olur valla sende durumlar nasıl canım varmı bişeyler
Valla cnm dun cok yogun bi sekilde akintim basladi adet oldm saniyorum ama hep akinti sIk Idrara cikiyorum ara arada midem hafif hafif bulaniyo artik hayalmi ediyorum yoksa biseyler var diyemi boyle bilemem

Valla cnm dun cok yogun bi sekilde akintim basladi adet oldm saniyorum ama hep akinti sIk Idrara cikiyorum ara arada midem hafif hafif bulaniyo artik hayalmi ediyorum yoksa biseyler var diyemi boyle bilemem
İnşallah hamileliktendir kuzum sık idrar en belirgini bence bebiş vardır ondandır inşallah ya benimde bugün öksürürken karnımın altına bişey oluyor ama çözemedim dünyada bir ilki başarıcam bu gidişle şok şok şok düşünce gücüyle hamile kalmayı başaran kadın diye haber görürseniz bilinki o benim

valla bizde senden geri kalani degilz cnm yaaa haberlere cikarsan bizide anlat

valla bizde senden geri kalani degilz cnm yaaa haberlere cikarsan bizide anlat
Tabi anlatırım k.k. adı altında
Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar.... adli bir örgütüz öncumuz Ask-I Zuleyha bende o örgütün sevdazede kod adlı uyesiyim herşey hamile kalmayı istemekle başladı . .... hahahah yok ben bugün iyi değilim

yani diyosun gurup kurucusu onde giden zencirlinin arkasindan gitik bizm bi gunahimiz yok hakimmmm beycimmmmm

Oh ne güzel anne diyince akan sular duruyo ben 2 sene önce kaybettim annene bol bol sarıl çok değerli onlar neyse ben şimdi kalkimde işlere koyulim biraz yine uğrarım canım görüşürüz
Allah rahmet etsin cnm Allah mekanini cenet etsin tmm cnm sen git islerine bakk ama yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…