- 25 Kasım 2016
- 146
- 109
- 23
- 34
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Canim valla anlattıkların hamilelik belirtisi fakat kafaya çok taktıysan bunlar beyim gücüyle bile olabiliyor kendimden biliyorum her ay belirti yaşıyorum çünkü :) adetim geçti diyorsun bence evde bi idrar testi yap istersen belki kan verdiğin zaman daha yerlesmemisti yerine o yüzden çıkmadı herhan herşey olabilir inşallah tutunmustur bebişSelam hanımlar. bende 1 buçuk aylık evliyim. adetime 10 gün kala şiddetli kasık ağrılarım başladı ağrıdan hareket edemez durumdaydım çok fena batıyordu. adetime 1 hafta kala doktora gittik. hcg hormon testi yaptılar sonuç 0.10 negatif. hamilelik belirtileride var aslında batmalar, yoğun akıntı, uyku problemi iştah artışı hafif mide bulantısı ve hafif baş dönmesi, vücüt ısım arttı bacaklarım yanıyo resmen. günde 10 kere çişe gidiyorumadetim 2 gün gecikti ve bel ağrılarımda başladı sanki bilemedim hamiş olabilirmiyim acaba. bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı test yapmak istemiyorum daha
Aynen canım günün geçmeden beta yükselmiyor şanslısın iyi bir doktora denk gelmişsinCanım ben cok sancilandim dahiliye bölümüne gittim adete 11 gün vardı beta yapıldı 1.20 çıktı dahiliye kistten süslendi kadın doğuma sevk etti aletle baktıktan sonra korunmuyorsun degilmi dedi evet dedim ama gebelik yok dedim beta yapıldı dedim güldü progestan verdi dahiliye doktorunada söyle şüphem var ona göre ilaç ver dedi ayın 9 adet olmam lazım dunden beri lekem var bugün tekrar yaptım yine aynı çıktı 1.20 doktor hemen beyaza çıkmaz dedi
Adetin geciktiyse test yapsan çıkar bence yap adetten 1 hafta önceki kanda bazen belli olmuyorSelam hanımlar. bende 1 buçuk aylık evliyim. adetime 10 gün kala şiddetli kasık ağrılarım başladı ağrıdan hareket edemez durumdaydım çok fena batıyordu. adetime 1 hafta kala doktora gittik. hcg hormon testi yaptılar sonuç 0.10 negatif. hamilelik belirtileride var aslında batmalar, yoğun akıntı, uyku problemi iştah artışı hafif mide bulantısı ve hafif baş dönmesi, vücüt ısım arttı bacaklarım yanıyo resmen. günde 10 kere çişe gidiyorumadetim 2 gün gecikti ve bel ağrılarımda başladı sanki bilemedim hamiş olabilirmiyim acaba. bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı test yapmak istemiyorum daha
Hoşgeldin canım maşallah subhanallah o ne güzel bir rüyadır öyle inşallah bebisinin işaretidirKizlar dun gelemedim misafirlerim vardi dun aksamki yazdiklarinizin bazilarini okudumda cok guldum Cok iyi kanastik masaAllah burda:) Ben de dun ruyamda Hz Ibrahim peygamberin cocukla mijdelendigi ayeti gordum hayirlara vesile olsun insaAlllah
H.b cnm Valla gelcekten cok guzel insaAllah Hayirlara vesile olurrHoşgeldin canım maşallah subhanallah o ne güzel bir rüyadır öyle inşallah bebisinin işaretidir
Amin canım inşallah valla ben buraya o kadar Alıştım ki günümün %70 ini burda geçiriyorumH.b cnm Valla gelcekten cok guzel insaAllah Hayirlara vesile olurr
Ne guzel burda bizi daha iyi anlayan inasalarla sohpet ediyoruz konusuyoruz bazen guluyoruz bazen Agliyoruz InsaAllah daha guzel olur burdaki herkes hamile olur burayi kapar.. hamisler konusuna gecis yapariz insaAllahAmin canım inşallah valla ben buraya o kadar Alıştım ki günümün %70 ini burda geçiriyorum
Ayy inşallah çok güzel olur valla sende durumlar nasıl canım varmı bişeylerNe guzel burda bizi daha iyi anlayan inasalarla sohpet ediyoruz konusuyoruz bazen guluyoruz bazen Agliyoruz InsaAllah daha guzel olur burdaki herkes hamile olur burayi kapar.. hamisler konusuna gecis yapariz insaAllah
Valla cnm dun cok yogun bi sekilde akintim basladi adet oldm saniyorum ama hep akinti sIk Idrara cikiyorum ara arada midem hafif hafif bulaniyo artik hayalmi ediyorum yoksa biseyler var diyemi boyle bilememAyy inşallah çok güzel olur valla sende durumlar nasıl canım varmı bişeyler
İnşallah hamileliktendir kuzum sık idrar en belirgini bence bebiş vardır ondandır inşallah yaValla cnm dun cok yogun bi sekilde akintim basladi adet oldm saniyorum ama hep akinti sIk Idrara cikiyorum ara arada midem hafif hafif bulaniyo artik hayalmi ediyorum yoksa biseyler var diyemi boyle bilemem
valla bizde senden geri kalani degilz cnm yaaa haberlere cikarsan bizide anlatİnşallah hamileliktendir kuzum sık idrar en belirgini bence bebiş vardır ondandır inşallah yabenimde bugün öksürürken karnımın altına bişey oluyor ama çözemedim dünyada bir ilki başarıcam bu gidişle şok şok şok düşünce gücüyle hamile kalmayı başaran kadın diye haber görürseniz bilinki o benim
Tabi anlatırım k.k. adı altındavalla bizde senden geri kalani degilz cnm yaaa haberlere cikarsan bizide anlat
Tabi anlatırım k.k. adı altında
Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar.... adli bir örgütüz öncumuzAsk-I Zuleyha bende o örgütün sevdazede kod adlı uyesiyim herşey hamile kalmayı istemekle başladı . .... hahahah yok ben bugün iyi değilim
Aşk olsun öyle şey dermiyim hiçyani diyosun gurup kurucusu onde giden zencirlinin arkasindan gitik bizm bi gunahimiz yok hakimmmm beycimmmmm
Bende yeni uyandm valla Annem kahvaltiya bekliyo oraya gidicemAşk olsun öyle şey dermiyim hiçbütün gün yatıp uyuyasım var valla adam işten gelecek ben hala yataktayım hayatı tesbih yapmış sallıyormuşum modundayim
Oh ne güzel anne diyince akan sular duruyo ben 2 sene önce kaybettim annene bol bol sarıl çok değerli onlar neyse ben şimdi kalkimde işlere koyulim biraz yine uğrarım canım görüşürüzBende yeni uyandm valla Annem kahvaltiya bekliyo oraya gidicem
Allah rahmet etsin cnm Allah mekanini cenet etsin tmm cnm sen git islerine bakk ama yorma kendiniOh ne güzel anne diyince akan sular duruyo ben 2 sene önce kaybettim annene bol bol sarıl çok değerli onlar neyse ben şimdi kalkimde işlere koyulim biraz yine uğrarım canım görüşürüz
Amin Allah razı olsun kuzum aman yorim boşver zaten bişey yok hem sakınan göze çöp batarmış saldım çayıra mevlam kayıra :)))) görüşürüz canım benimAllah rahmet etsin cnm Allah mekanini cenet etsin tmm cnm sen git islerine bakk ama yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?