- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Allaha emanet cnmm kolay gelsin ozmnAmin Allah razı olsun kuzum aman yorim boşver zaten bişey yok hem sakınan göze çöp batarmış saldım çayıra mevlam kayıra :)))) görüşürüz canım benim
InsaAllah olmasin cnmmmbenım sanırım 12-13 adet olcam 10 gun var daha
InsaAllah gebeliktendir kahverengi ve pembe akinti gebeliktedir diye biliyorum valla... ama yinede umutlanma istersen gunun gecince test yaparsin...Merhaba kizlar.yumurtlamam olali 10 gun gecti.reglime 4 gun var fakat bugun sabahtan beri cok da. Kahverengi olmayan ama normal akinti olmayan ilk kez karşıladığım bi lekelenme var.koltuk altimdan göğüse kadar yanma ve hafif kasik agrisida buna eslik ediyor.yorumlariniz benim icin onemli ne olabilir gebelik mi
Testte bu kadar erken sonuc alamam diye korkuyorum.benim adetim direk gelir kirmizilari hemen gorurum bu lekelenmeyi ilk kez yasadigim icin kafam karisti.ama en iyisi adeti beklemek.cok sag ol canim ilgin icin tesekkur ederimgecen ay bende lekenme oldum ama adet oldum bekle derim adet suren gecsın yada bır test al yap ıcın rahatlar
İns oyledir.adetim gecsin test yapayim bi.cok sag ol canimInsaAllah gebeliktendir kahverengi ve pembe akinti gebeliktedir diye biliyorum valla... ama yinede umutlanma istersen gunun gecince test yaparsin...
Ayyy dikat et cnmm sicak tut kendinikızlar basım agrıyacak gıbı sabkı grıp olcam yaa yarın sınavım var .
InsaAllah olmasin cnm dikat et kendine..ya oluyor ıste ev sıcak ama usuttummu bılmıyorum aslında bakalım hasta olmam ınsallah
Mrb cnm adeten once demissin addet gordunmu peki gununmu geciyo yoksa eger gunu geciyosa..test yap derimMerhaba kizlar bende adetten iki gün önce kasik bel agrisi yasadim birde bas agrisi asiri halsizlik ve uyku hali
Gecti cnm bugün 7. gün 3. ve 5. günde test yaptm ilkinde silik 5. günde yaptigim biraz daha belirgindiMrb cnm adeten once demissin addet gordunmu peki gununmu geciyo yoksa eger gunu geciyosa..test yap derim
Hayirli ugurlu Olsun Cnm slikse buyuk ihtimal vardir testinin fotosunu yolabilirmisin bizde bakalim istersenn Ama buyuk ihtimalle hamilesin cnmGecti cnm bugün 7. gün 3. ve 5. günde test yaptm ilkinde silik 5. günde yaptigim biraz daha belirgindi
Saol cnm Darisi tüm isteyenlerin basina insaAllah.Hayirli ugurlu Olsun Cnm slikse buyuk ihtimal vardir testinin fotosunu yolabilirmisin bizde bakalim istersenn Ama buyuk ihtimalle hamilesin cnm
Ah cnm Slikligi kalmismi bununn Anne ben burdayim diye bas bas bagiriyoo Allah tamamina erdirsin hemen dr git benceeeSaol cnm Darisi tüm isteyenlerin basina insaAllah.tabi ki cnm sizinde yorumunuz bnm icin önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?