Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Kizlar batlari alalalim tekrar ya duzenleme yapalimii sayfanin ilk basina benim Bata 5 gun Kaldi yada bu ay degilde diger ay mi yapalim bilemedim yardimmmci olun nasil yapalim??

Merhaba kizlar.yumurtlamam olali 10 gun gecti.reglime 4 gun var fakat bugun sabahtan beri cok da. Kahverengi olmayan ama normal akinti olmayan ilk kez karşıladığım bi lekelenme var.koltuk altimdan göğüse kadar yanma ve hafif kasik agrisida buna eslik ediyor.yorumlariniz benim icin onemli ne olabilir gebelik mi

InsaAllah gebeliktendir kahverengi ve pembe akinti gebeliktedir diye biliyorum valla... ama yinede umutlanma istersen gunun gecince test yaparsin...

gecen ay bende lekenme oldum ama adet oldum bekle derim adet suren gecsın yada bır test al yap ıcın rahatlar
Testte bu kadar erken sonuc alamam diye korkuyorum.benim adetim direk gelir kirmizilari hemen gorurum bu lekelenmeyi ilk kez yasadigim icin kafam karisti.ama en iyisi adeti beklemek.cok sag ol canim ilgin icin tesekkur ederim

Hayirli ugurlu Olsun Cnm slikse buyuk ihtimal vardir testinin fotosunu yolabilirmisin bizde bakalim istersenn Ama buyuk ihtimalle hamilesin cnm
Saol cnm Darisi tüm isteyenlerin basina insaAllah. tabi ki cnm sizinde yorumunuz bnm icin önemli üstteki 3.gün figeri 5.gün gecince yaptigim

Eklentiler

• 20161201_113947-580x1031.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…