- 3 Aralık 2016
- 7
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Meraba cnm galiba bozuk sanirim yeniden denesene cnmEki Görüntüle 1920436 Merhabalar bu benim testim adetime 1 gün kala yaptım.Fakat bozuk mu anlayamadım.Yorumlayabilir misiniz lütfen
Ah cnm Slikligi kalmismi bununn Anne ben burdayim diye bas bas bagiriyoo Allah tamamina erdirsin hemen dr git benceee[/QUOTE
Ayy cok güzel yorum yaptin kuzum ya cok sevindim simdi cok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinhaftaya cuma randevum var cnm insallah hersey cok güzel olur
Bozuk gibi cnmBozuk mu yoksa negatif mi Tam anlayamadım ama çok teşekkürler
Bencede bozuk cnmBozuk mu yoksa negatif mi Tam anlayamadım ama çok teşekkürler
Insaallah cnm dua edin bnm icin. haber veririm tabi kuzum cook cook saolunAllahin izniyle bebisin seninledir insaAllah cnm bize haber ver tmm mi listenin basinada hamisimiz diye seni ekliyelim...
Sende bize dua et cnmm insaAllah bebisin seninledir...Insaallah cnm dua edin bnm icin. haber veririm tabi kuzum cook cook saolun
Allah razi olsun cnm. Allah hepinizin gönlüne göre versin inssaallh sizinde hamile haberlerinizi duyariz burda Rabbim isteyen herkese versin insaAllah.Sende bize dua et cnmm insaAllah bebisin seninledir...dualarimiz seninle
Amin amin cnm Sende saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllahAllah razi olsun cnm. Allah hepinizin gönlüne göre versin inssaallh sizinde hamile haberlerinizi duyariz burda Rabbim isteyen herkese versin insaAllah.
Insaallah cnmAmin amin cnm Sende saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllah
Canim benim bat 12 AralıkKizlar batlari alalalim tekrar ya duzenleme yapalimii sayfanin ilk basina benim Bata 5 gun Kaldi yada bu ay degilde diger ay mi yapalim bilemedim yardimmmci olun nasil yapalim??
Canim tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinSaol cnm Darisi tüm isteyenlerin basina insaAllah.tabi ki cnm sizinde yorumunuz bnm icin önemli üstteki 3.gün figeri 5.gün gecince yaptigim
Canim ya bozuk yada idrari çok damlatmissin testi tekrarla istersen :)Eki Görüntüle 1920436 Merhabalar bu benim testim adetime 1 gün kala yaptım.Fakat bozuk mu anlayamadım.Yorumlayabilir misiniz lütfen
Ah cnm ah isim var dedin gitiin test yapmayami tabi cikmaz 9 gun once hic cikarmi benim gorumcem hamisti adetten 2 gun once yapti tek cizgi adeti 1 gun gecti cift cizgi ona aldanma yaniCanim benim bat 12 Aralıkay dayanamadım testi kullandım. manyak gibi e haliyle negatif çıktı varsa bile çıkmaz 9 gün önceden heralde neyse artık beni gidiklayan bi testim yok elimde bata kadar beklicem
Ama test durdukça gidikliyodu napimAh cnm ah isim var dedin gitiin test yapmayami tabi cikmaz 9 gun once hic cikarmi benim gorumcem hamisti adetten 2 gun once yapti tek cizgi adeti 1 gun gecti cift cizgi ona aldanma yani
Neyse testen kurtuldun en azindann adet gunene kadar daha yapmasin insaAllah bacaklarin niye agriyoki acabaAma test durdukça gidikliyodu napimvalla az iş yaptım yoruldum kitap okuyorum şimdi iyice yaşlı gibi hissetmeye başladım kendimi bacaklarım da çok agriyo bide adet ağrısı çekiyorum
Valla bilmiyorum üst tarafları romatizma gibi agriyo kaç günden beri fena usuttum sanırım ben ama bu aydan umudum yok niyeyse olmayacakmış gibi geliyor hakkımızda hayirlisiNeyse testen kurtuldun en azindann adet gunene kadar daha yapmasin insaAllah bacaklarin niye agriyoki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?