- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Hic belli etmez cnm belki vardir da oyuzden bacaklarin aciyooo...ama orasi oyle hakimiza hayirlisi neyse o olsun....Valla bilmiyorum üst tarafları romatizma gibi agriyo kaç günden beri fena usuttum sanırım ben ama bu aydan umudum yok niyeyse olmayacakmış gibi geliyor hakkımızda hayirlisi
Bacak ağrısı belirtiler arasında varmikiHic belli etmez cnm belki vardir da oyuzden bacaklarin aciyooo...ama orasi oyle hakimiza hayirlisi neyse o olsun....
Valla cnm ben derim yok demek icin cok erkenn akintida gebelik belirtisi amaa....Şimdide peçeteye losyon gibi sarıyla beyaz arası bi akıntı geldi yok yok kesin usuttum ben
Var tabii cnmmm olmazmii bana kalsaaa gelcii oturus bicimimden bile biseyler cikariyomm amaBacak ağrısı belirtiler arasında varmikiay beni bat a kadar uyutsalar ne kadar güzel olur
12 sinde belli olacak ya psikolojim çok bozuldu yada gerçekten var eğer adet olursam jinekolog tan önce psikoloğa gidicemValla cnm ben derim yok demek icin cok erkenn akintida gebelik belirtisi amaa....
HahaVar tabii cnmmm olmazmii bana kalsaaa gelcii oturus bicimimden bile biseyler cikariyomm ama
Bende cinci hocalara falan gidicem12 sinde belli olacak ya psikolojim çok bozuldu yada gerçekten var eğer adet olursam jinekolog tan önce psikoloğa gidicem
İçimize bişey kaçsın ama o cin değil bebek olsun inşallahBende cinci hocalara falan gidicemcin cik cin cik yapssinlar azcikkk
Aminnnmn insaAllahh Sonra zamani gelince cikarsinlar....İçimize bişey kaçsın ama o cin değil bebek olsun inşallah
TabikiiiiAminnnmn insaAllahh Sonra zamani gelince cikarsinlar....
Valla canım. ben yumurtlamadan sonra aynı belirtileri ve daha fazlasını yaşıyorum ama ben kendiminkini psikolojik olarak görüyorum en garantisi bata kadar beklemek benceYa kizlar ben 29unda yumurtladim sanirim yumurta aki kivamindaki akintim o gun gelmisti degerlendirdim o gunden beri sol kasigim batiyor uykulu gibiyim psikolojikmi kendim mi kafamda kuruyorum bilemiyorum
bendede var akıntı senle aynı gu adet olcaz sakin ol canım..umutlanma hayal kırıklıgına ugrama sonra dr akıntın var demıstı bana ilaç verdi hatta adet olursamöbur ay kullancam bu ay yumurtayı gördugu ıcın degerlendır dedı o yuzden kullanmadımŞimdide peçeteye losyon gibi sarıyla beyaz arası bi akıntı geldi yok yok kesin usuttum ben
Canim cikadabilir cikmayadabilir kiminin 5 gün önceden cikiyo kiminin 2 gün önceden yapıp. negatif cikiyo sonra 2 gün geçince yapıp pozitif cikiyo çok karışık işler dayanabildigin kadar dayan benceBiri beni durdursun kizlar sata dortgun war test yapsam cikmaz ama ben,yapmak istiyorum kafam allak bullak yaaaa
Uf ya kadın olmak.ne zor erkekler doğursa keşkebendede var akıntı senle aynı gu adet olcaz sakin ol canım..umutlanma hayal kırıklıgına ugrama sonra dr akıntın var demıstı bana ilaç verdi hatta adet olursamöbur ay kullancam bu ay yumurtayı gördugu ıcın degerlendır dedı o yuzden kullanmadım
Valla canım. ben yumurtlamadan sonra aynı belirtileri ve daha fazlasını yaşıyorum ama ben kendiminkini psikolojik olarak görüyorum en garantisi bata kadar beklemek bence
İnşallah vardir canım bebisin inşallah seninledir ne kadar takmiyoruz desekte bilinçaltına yerleşiyor bi kere sonrada beyin içten içten fethediyo bunyeyiValla bende psikolojik kafanda kurma diye kiziyorum kendime ama oturunca sol kasigimdaki baskiyi hissediyorum bilmiyorum kafam darmadaginik usutmus de olamam disari bile cikmiyorum ayagima dikkat ediyorum kasildi kaldi orasi oyle bugun 5. gun offf ne zormuş
İnşallah vardir canım bebisin inşallah seninledir ne kadar takmiyoruz desekte bilinçaltına yerleşiyor bi kere sonrada beyin içten içten fethediyo bunyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?