Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Valla bilmiyorum üst tarafları romatizma gibi agriyo kaç günden beri fena usuttum sanırım ben ama bu aydan umudum yok niyeyse olmayacakmış gibi geliyor hakkımızda hayirlisi
Hic belli etmez cnm belki vardir da oyuzden bacaklarin aciyooo...ama orasi oyle hakimiza hayirlisi neyse o olsun....

Ya kizlar ben 29unda yumurtladim sanirim yumurta aki kivamindaki akintim o gun gelmisti degerlendirdim o gunden beri sol kasigim batiyor uykulu gibiyim psikolojikmi kendim mi kafamda kuruyorum bilemiyorum

Ya kizlar ben 29unda yumurtladim sanirim yumurta aki kivamindaki akintim o gun gelmisti degerlendirdim o gunden beri sol kasigim batiyor uykulu gibiyim psikolojikmi kendim mi kafamda kuruyorum bilemiyorum
Valla canım. ben yumurtlamadan sonra aynı belirtileri ve daha fazlasını yaşıyorum ama ben kendiminkini psikolojik olarak görüyorum en garantisi bata kadar beklemek bence

Şimdide peçeteye losyon gibi sarıyla beyaz arası bi akıntı geldi yok yok kesin usuttum ben
bendede var akıntı senle aynı gu adet olcaz sakin ol canım..umutlanma hayal kırıklıgına ugrama sonra dr akıntın var demıstı bana ilaç verdi hatta adet olursamöbur ay kullancam bu ay yumurtayı gördugu ıcın degerlendır dedı o yuzden kullanmadım

Biri beni durdursun kizlar sata dortgun war test yapsam cikmaz ama ben,yapmak istiyorum kafam allak bullak yaaaa
Canim cikadabilir cikmayadabilir kiminin 5 gün önceden cikiyo kiminin 2 gün önceden yapıp. negatif cikiyo sonra 2 gün geçince yapıp pozitif cikiyo çok karışık işler dayanabildigin kadar dayan bence

Uf ya kadın olmak.ne zor erkekler doğursa keşke

Valla canım. ben yumurtlamadan sonra aynı belirtileri ve daha fazlasını yaşıyorum ama ben kendiminkini psikolojik olarak görüyorum en garantisi bata kadar beklemek bence

Valla bende psikolojik kafanda kurma diye kiziyorum kendime ama oturunca sol kasigimdaki baskiyi hissediyorum bilmiyorum kafam darmadaginik usutmus de olamam disari bile cikmiyorum ayagima dikkat ediyorum kasildi kaldi orasi oyle bugun 5. gun offf ne zormuş

İnşallah vardir canım bebisin inşallah seninledir ne kadar takmiyoruz desekte bilinçaltına yerleşiyor bi kere sonrada beyin içten içten fethediyo bunyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…