- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Dimi esimide zorluyoeum,al diye yok bekle diyo bencede beklemeliyim ama kendimi tutamiyorumm her firsatta kosa kosa test alip yapim diyorumCanim cikadabilir cikmayadabilir kiminin 5 gün önceden cikiyo kiminin 2 gün önceden yapıp. negatif cikiyo sonra 2 gün geçince yapıp pozitif cikiyo çok karışık işler dayanabildigin kadar dayan bence
Amin canım vardır bir zamanı beklemekten başka çaremiz yokValla yaa dokunsalar aglicam bu konu aklima geldikce burnumun diregi sizliyor Allah yardimcimiz olsun
Biraz daha dayan derim cnm ya cikmayabilirBiri beni durdursun kizlar sata dortgun war test yapsam cikmaz ama ben,yapmak istiyorum kafam allak bullak yaaaa
Eşine şöyle seni eve kitlesin senin anahtarinida yanına alsın sen bu gidişle yaparsın testiDimi esimide zorluyoeum,al diye yok bekle diyo bencede beklemeliyim ama kendimi tutamiyorumm her firsatta kosa kosa test alip yapim diyorum
Walla kitliyip anahtarlari asagi aticam yaEşine şöyle seni eve kitlesin senin anahtarinida yanına alsın sen bu gidişle yaparsın testi
Amin canım vardır bir zamanı beklemekten başka çaremiz yok
Senin kac gun warrAyy benimdee adet olcakmis gibi kasilarim aciyoooo
Walla kitliyip anahtarlari asagi aticam ya
5 gunum var cnmmm dahaSenin kac gun warr
Sende benim gibi ckmaz die yapmiyon dimi burda beraber bekliyip gorcez5 gunum var cnmmm daha
Ah ah valla canim sahsi ihyaclarim icin disariya cikmiyorum dayanamayip test alirim diyeeee biliyorumki yaparsam cikmaz ama cikarsamda dayanamayip alcam senin bat ayin kacinda etiketlim cnm senideSende benim gibi ckmaz die yapmiyon dimi burda beraber bekliyip gorcez
6 kuzum walla bekliyoruz bakalimAh ah valla canim sahsi ihyaclarim icin disariya cikmiyorum dayanamayip test alirim diyeeee biliyorumki yaparsam cikmaz ama cikarsamda dayanamayip alcam senin bat ayin kacinda etiketlim cnm senide
Aynen beklicez cnmmm.....6 kuzum walla bekliyoruz bakalim
Belkide bebiş tir ay inşallah öyledir :))Ayy benimdee adet olcakmis gibi kasilarim aciyoooo
Ay canim benim anlattin ilk gebeligim geldi aklima ilk 10haftalikti okadar mutluydum sevincli falan kalbi durdu kurtaj oldum derken 3 ay sonra korunurken ilac kulanirken bi anda dustu rahmime simdi ise kolarimda misil misil uyuyor rabbim isteyen herkeze versin insallah smdi bnde supeleniyorum ikinciye bakalim hayirlisi :)Merhabalar, ben 16.haftanın içindeyim. Benim adetim hep düzensiz olduğu için (genelde 30-35 gün arasında değişir ama hiç sabit değil), ben de emin değildim hamile olduğumu keşfettiğimde ama daha önce hiç yaşamadığım belirtiler oldu 30.günde başlayan, şüphelendim ve gidip evde gebelik testi aldım, 2.çizgi silik çıkınca ertesi gün soluğu doktorda aldım, minik kesemiz göründü ve kan testi sonucu da pozitif çıktı :) Belirtiler şöyleydi: göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk, kasıkta batmalar böyle sanki birşey orayı kemiriyormuş gibi (ki o rahmime tutunmaya çalışan bebeğimmiş :)), yemek sonrası sancılar. Umarım sizler de güzel haberler alırısınız :)
Allah kuzunu sana bagislasin cnm saglikla kucagina aldigin gunleride gor insaAlllahMerhabalar, ben 16.haftanın içindeyim. Benim adetim hep düzensiz olduğu için (genelde 30-35 gün arasında değişir ama hiç sabit değil), ben de emin değildim hamile olduğumu keşfettiğimde ama daha önce hiç yaşamadığım belirtiler oldu 30.günde başlayan, şüphelendim ve gidip evde gebelik testi aldım, 2.çizgi silik çıkınca ertesi gün soluğu doktorda aldım, minik kesemiz göründü ve kan testi sonucu da pozitif çıktı :) Belirtiler şöyleydi: göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk, kasıkta batmalar böyle sanki birşey orayı kemiriyormuş gibi (ki o rahmime tutunmaya çalışan bebeğimmiş :)), yemek sonrası sancılar. Umarım sizler de güzel haberler alırısınız :)
Warmi belirti pekiAynen beklicez cnmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?