Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Canim cikadabilir cikmayadabilir kiminin 5 gün önceden cikiyo kiminin 2 gün önceden yapıp. negatif cikiyo sonra 2 gün geçince yapıp pozitif cikiyo çok karışık işler dayanabildigin kadar dayan bence
Dimi esimide zorluyoeum,al diye yok bekle diyo bencede beklemeliyim ama kendimi tutamiyorumm her firsatta kosa kosa test alip yapim diyorum

Yahu benim bi bebegim var bir bucuk yasinda teyzeleri emziriyorum bebek dusunmuyordumda bu ay yumurtlamadan beri cok fena kasiklarim agriyo midem bulaniyo falan bi hamilemiyim acaba die dusunuyorum cocuklarida cok sewiyorum yani bi tane daha olursa basim gozum ustune yani hayatta aldiramam kiyamam yani

Sende benim gibi ckmaz die yapmiyon dimi burda beraber bekliyip gorcez
Ah ah valla canim sahsi ihyaclarim icin disariya cikmiyorum dayanamayip test alirim diyeeee biliyorumki yaparsam cikmaz ama cikarsamda dayanamayip alcam senin bat ayin kacinda etiketlim cnm senide

Merhabalar, ben 16.haftanın içindeyim. Benim adetim hep düzensiz olduğu için (genelde 30-35 gün arasında değişir ama hiç sabit değil), ben de emin değildim hamile olduğumu keşfettiğimde ama daha önce hiç yaşamadığım belirtiler oldu 30.günde başlayan, şüphelendim ve gidip evde gebelik testi aldım, 2.çizgi silik çıkınca ertesi gün soluğu doktorda aldım, minik kesemiz göründü ve kan testi sonucu da pozitif çıktı :) Belirtiler şöyleydi: göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk, kasıkta batmalar böyle sanki birşey orayı kemiriyormuş gibi (ki o rahmime tutunmaya çalışan bebeğimmiş :)), yemek sonrası sancılar. Umarım sizler de güzel haberler alırısınız :)

Ay canim benim anlattin ilk gebeligim geldi aklima ilk 10haftalikti okadar mutluydum sevincli falan kalbi durdu kurtaj oldum derken 3 ay sonra korunurken ilac kulanirken bi anda dustu rahmime simdi ise kolarimda misil misil uyuyor rabbim isteyen herkeze versin insallah smdi bnde supeleniyorum ikinciye bakalim hayirlisi :)

A
Allah kuzunu sana bagislasin cnm saglikla kucagina aldigin gunleride gor insaAlllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…