Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

ALLAH sana bagislasin kuzuni cnmm Rabim saglik versin insaAllah Annesi ona bi kardes getirmistir

Valla cnm kasiklarim sis adet agrisi gibi agri var,idrara Sık cikiyorum bunlar hafifte mide bulantisi daha ne olsun iste
Benim ilk gebeligim 10.haftada bebegin kalbi durdu kurtaj oldum eve gittim sancilarla hastaneye tekrar meger parca kalmis tekrar kurtaj derken uc ay sonra ilac kulanip korunurken gebe kalmisim yani umudunu hic kaybetme veren rabbim alanda o engelli olabilirdiki dustu bize veda etti sukredelim tekrar olur yani insallah hamissindirde

Hayirlisi neyse o olsun hakimiza cnmm Zor oldu biraz benim icin ama alistim biraz burda kafami dagittim iyi varsiniz

Valla bilmiyorum üst tarafları romatizma gibi agriyo kaç günden beri fena usuttum sanırım ben ama bu aydan umudum yok niyeyse olmayacakmış gibi geliyor hakkımızda hayirlisi
Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepinize canlarm olacak mi olmayacak mi diye düsünmeyin kesinlikle stres yapmayin 2 seneden sonra ilk defa bu ay hic düsünmeyip istemedm Rabbim bu ay nasip etti sükürler olsun

Hayirlisi neyse o olsun hakimiza cnmm Zor oldu bira benim icin ama alistim biraz burda kafami dagittim iyi varsiniz
Canim benim nekadar cok istiyip hic dusuk bile yapmayan var sen bak dusuk olmus yani netice gebe kalabiliyorsun rahmin toparlandigi gibi olucak merak etme hem zaten belirtiler hamissin diyoda bakalim

Valla bilmiyorum üst tarafları romatizma gibi agriyo kaç günden beri fena usuttum sanırım ben ama bu aydan umudum yok niyeyse olmayacakmış gibi geliyor hakkımızda hayirlisi
Benimde üst bacaklarda ara sira agri giriyo canm adetteki gibi. insallah hamissindir

Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepinize canlarm olacak mi olmayacak mi diye düsünmeyin kesinlikle stres yapmayin 2 seneden sonra ilk defa bu ay hic düsünmeyip istemedm Rabbim bu ay nasip etti sükürler olsun
Canim benim zaten dusunmediginde sitres olmuyo kaliyosun sitres cok buyuk etken iliskiye bebekte bebek die girersen kalmiyosun hamile

Canim benim nekadar cok istiyip hic dusuk bile yapmayan var sen bak dusuk olmus yani netice gebe kalabiliyorsun rahmin toparlandigi gibi olucak merak etme hem zaten belirtiler hamissin diyoda bakalim
InsaAllah cnmm insaAllah Unutamdigim ne biliyomusun dr gitiim cinseti icin boynu bukulmus bi sekilde gorunce bi terslik oldugunu anladim zaten kalbi durmustu bide suni sanciyla dogumu yaptim parcalatmadim vijdanim kaldirmadi olude olsaa orda gordum o yuzden aklimdan hic cikmiyooo.....

Oy maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Ay deme ole canim benim hamilelikte kendinede cok dikat et benimki iki bucuk aylikti yani dogum gibi bi sansim yoktu alltan ilac werdiler bebek ellerime geldi minicikti parmak kadar kalanini kurtaj yaptilar cok kotu bende hic unutmuyorum alt ist olmustum uyku uyuyamiyodum okadar cok uzuluyordumki gorsen sukur rabbim weriyo werdi yine insallah sende hamissindirde bebis getirirsin bize bitane uzme skma canini bak hepsi geciyo gidiyo onlar bizi cennete bekliyor olucak unutmaa bi isimde koy

İnşallah canım benim valla dengem şaştı bi ara gaza gelip hamile. gibi hissediyorum kendimi bazen de umudum sıfıra iniyor geçsin şu günler
Walla benimde olee ya dogumda zorluk falan baya cektim ikinci bana cokk uzak derken istemiyorum derkn simdide gelsin diyorum kardes olsun oynasinlar falan kafam yine karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…