- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ay deme ole canim benim hamilelikte kendinede cok dikat et benimki iki bucuk aylikti yani dogum gibi bi sansim yoktu alltan ilac werdiler bebek ellerime geldi minicikti parmak kadar kalanini kurtaj yaptilar cok kotu bende hic unutmuyorum alt ist olmustum uyku uyuyamiyodum okadar cok uzuluyordumki gorsen sukur rabbim weriyo werdi yine insallah sende hamissindirde bebis getirirsin bize bitane uzme skma canini bak hepsi geciyo gidiyo onlar bizi cennete bekliyor olucak unutmaa bi isimde koy[/QUOTE koyduk cnm benim Adi Murat yikadik bi kucuk bez parcasina kefenledik Aile mezarligimizada gomdukkk Bazen seviyorum canim oglum Cennet melegim diyeee Muradim yarim Kaldi ama hayirlisi boylemis en azindan biliyorum ki hamile kalabiliyorum cok sukur
Sende benim gibi şiddetli karın ağrısıyla gitmişsin doktora canım şimdi ne durumdasın. ben geç döllenmeden şüpheleniyorum o yüzden ice beklicem. çıkmayınca moralim bozuluyo napimAdetin geciktiyse test yapsan çıkar bence yap adetten 1 hafta önceki kanda bazen belli olmuyor
olur cnm Yapalim Bende gecenlerde netten bakiyodum siparis vermek icin bidahaki ay icin olur cnm yapalimmAsk-I Zuleyha canım bir önerim var. eğer bu ay ümitlerimiz boşa çıkarsa hepberaber ovülasyon takibi yapalım ne dersiniz. ovülasyon testleriyle hamile kalan bi çok tanıdığım var. burda test sonuçlarını paylaşırdık faydalı olurdu diye düşünmüştümtabi inşallah ümitler boşa çıkmaz
Aynen oyle cnm normelde kim bizi bukadar dinler yoksu belirtim var suyum var buyum var 2 kere soyle 3 de kapa ceneni derlerBurayı gerçekten çok sevdim kimseyle konuşamadıklarımı sormaya çekindiklerimi hep size soruyorumnormal hayatta kim seninle birlikte oturup ovülasyon takibi yapcak kurucudan Allah razı olsun selamlar sevgiler
Aaa test yaptinmi cnmBenim bat aralık 1 di canım geçti ama hala tık yok
Peki duzenli regl oluyomusunHayır korkuyorum
Anaa deli yapsana kiz bizim war daha biz simdiden can atiyoruzzzzHayır korkuyorum
Canim sen en iyisi bi test yap yaaaa28 günle 35 gün arasında olurum hep. bu tarihler arasında ne zaman olacağını bilemiyorum. ama son aylarda hep 31 oldu döngüm o yüzden 1 aralık sat diye hesapladım ama 35 gün olursa bat 5 aralık olur
5 aralığa kadar olmazsam yapcam kendimi tutmam lazımAnaa deli yapsana kiz bizim war daha biz simdiden can atiyoruzzzz
Aslinda haklisin cnm dogru sonucu almak icin sabir gerekir2 gün daha beklicem canlar bunu yapabilirim güveniyorum kendime
Sen benim batımı 5 aralık diye etiketleyebilirsin canımAslinda haklisin cnm dogru sonucu almak icin sabir gerekir
hemen etiketliyorum cnmSen benim batımı 5 aralık diye etiketleyebilirsin canım
Etiketledim cnm InsaAllah hamis olursunda Hamis Olarakta etiketlerizSen benim batımı 5 aralık diye etiketleyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?