Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Ask-I Zuleyha canım bir önerim var. eğer bu ay ümitlerimiz boşa çıkarsa hepberaber ovülasyon takibi yapalım ne dersiniz. ovülasyon testleriyle hamile kalan bi çok tanıdığım var. burda test sonuçlarını paylaşırdık faydalı olurdu diye düşünmüştüm tabi inşallah ümitler boşa çıkmaz

olur cnm Yapalim Bende gecenlerde netten bakiyodum siparis vermek icin bidahaki ay icin olur cnm yapalimm

Burayı gerçekten çok sevdim kimseyle konuşamadıklarımı sormaya çekindiklerimi hep size soruyorum normal hayatta kim seninle birlikte oturup ovülasyon takibi yapcak kurucudan Allah razı olsun selamlar sevgiler

Burayı gerçekten çok sevdim kimseyle konuşamadıklarımı sormaya çekindiklerimi hep size soruyorum normal hayatta kim seninle birlikte oturup ovülasyon takibi yapcak kurucudan Allah razı olsun selamlar sevgiler
Aynen oyle cnm normelde kim bizi bukadar dinler yoksu belirtim var suyum var buyum var 2 kere soyle 3 de kapa ceneni derler

28 günle 35 gün arasında olurum hep. bu tarihler arasında ne zaman olacağını bilemiyorum. ama son aylarda hep 31 oldu döngüm o yüzden 1 aralık sat diye hesapladım ama 35 gün olursa bat 5 aralık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…