- 25 Kasım 2016
- 146
- 109
- 23
- 34
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
InsaAllah cnm Ben simdilkk cikiyorum cnm malum Hep kk olmuyo camasir bulasik bizi bekliyo sonra yine grsrz cnmmAyy inşallah birbirimizin güzel haberlerini alalım burda
Masallah sabirlisinEtiketledim cnm InsaAllah hamis olursunda Hamis Olarakta etiketleriz
Niye oyle dedin kizzzzMasallah sabirlisin
Olsun olsun yaş geçince zor olur çocuk tek olmuyo kardeş şart canımWalla benimde olee ya dogumda zorluk falan baya cektim ikinci bana cokk uzak derken istemiyorum derkn simdide gelsin diyorum kardes olsun oynasinlar falan kafam yine karisti
Evet canım üstüne görmeye benziyo. inplantasyon kanamasıda olabilir yani tutunma kanaması sanırla bekle hemen test yapma. en doğru sonuçlar adet geciktikten sonra çıkıyorKizlar 4 gunum var bata ve cok cok acik pembemsi az bi akinti gelmis eger cogalmassa ustune gorme midir acaba lutfen cevap verin
Canim lekelenme seklindeyse ve rengi açıksa yerlesme kanaması dır büyük ihtimal inşallah tutunmustur bebişKizlar 4 gunum var bata ve cok cok acik pembemsi az bi akinti gelmis eger cogalmassa ustune gorme midir acaba lutfen cevap verin
İnşallah çoğalmaz canım kendini fazla yorma dinlen istirahat etmeye çalış :)Cogalmassa boyle devam ederse dimi cok acik rengi insallah cogalmaz Allah im
İnşallah çoğalmaz canım kendini fazla yorma dinlen istirahat etmeye çalış :)
Insallah rabbim kucaklarinizo bos birakmasin :)İnşallah çoğalmaz canım kendini fazla yorma dinlen istirahat etmeye çalış :)
Amin canım inşallahInsallah rabbim kucaklarinizo bos birakmasin :)
Ewet bizim gibiii bekle yahuadete 5-6 gun var gebelist testi yaptım negatif tabikine bekliyorsam hafif sarı akıntılarım oldu acaba gebeliktenmi ama erken yaptım sanırım
aslında bekliycektim de ne biliyim bi bakıyım dedim simdi umutsuzluk coktu icime beklemek gerekiyor bencedeEwet bizim gibiii bekle yahu
Bekle bzmlee daha var ckmaz olsada ztnaslında bekliycektim de ne biliyim bi bakıyım dedim simdi umutsuzluk coktu icime beklemek gerekiyor bencede
Olsun cnm cok degil günler cabuk geciyor bi baktin hamilesin :))Ohooo daha 9 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?