Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Kizlar 4 gunum var bata ve cok cok acik pembemsi az bi akinti gelmis eger cogalmassa ustune gorme midir acaba lutfen cevap verin

Walla benimde olee ya dogumda zorluk falan baya cektim ikinci bana cokk uzak derken istemiyorum derkn simdide gelsin diyorum kardes olsun oynasinlar falan kafam yine karisti
Olsun olsun yaş geçince zor olur çocuk tek olmuyo kardeş şart canım

Kizlar 4 gunum var bata ve cok cok acik pembemsi az bi akinti gelmis eger cogalmassa ustune gorme midir acaba lutfen cevap verin
Evet canım üstüne görmeye benziyo. inplantasyon kanamasıda olabilir yani tutunma kanaması sanırla bekle hemen test yapma. en doğru sonuçlar adet geciktikten sonra çıkıyor

Canim lekelenme seklindeyse ve rengi açıksa yerlesme kanaması dır büyük ihtimal inşallah tutunmustur bebiş

adete 5-6 gun var gebelist testi yaptım negatif tabiki ne bekliyorsam hafif sarı akıntılarım oldu acaba gebeliktenmi ama erken yaptım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…