Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Bekle bzmlee daha var ckmaz olsada ztn
ya zaten pazartesi gunu yumurtlama gunumdu takvime gore tabi ben belki oncesinde yumurtlamısımdır diye yaptım bide acayip bi karın kısmımda adet olcakmısım gibi agrı var oyuzden yapasım tuttu ama dollenmeden 4 -5 gun sonrada olurmus boyle agrılar her ay boyle dusun dusun zor olcak ya:))

Ya sorma ya ven bu ay heveslenmemeye karaliyom ama burdaki belirtileri okuyunca kafayi yiyor insan. Bendede var kasik agridi kadik batmasi gosum aciyo sadece 10 gun var nerdeyse bata basim agriyo ya isteksuzlik var yatasim var ama genede bu ihtimalleri hamilelige yormicam

Allah kısmet ederse 2. Hamileligim olucak.
kaşık batması
bel ağrısı , üst bacak ağrısı olmuştu bende.
kasiklarimda bıçak gibi ağrılar oluyordu. Sankikasiginb ortasinda bir kazı çalışması vardı.Bel ise belimin tam ortasına ağrı girerdi aniden

benimde 2. hamileligim olcak innsallah

İşte o mümkün olmuyo pek ağırda kaldırıyorum çok deli gibi iş yapıyorum bebiş olsa dayanamazdı heralde değilim gibi hissetmeye başladım
Bence simdi oyle agir isler yapma cnm dusunsene ya varsa yazik degilmiii hisetmekle olmuyoo bence ben ilk hamileligimde 4 aylikti genede hisetmiyodum valla dr hamikesin demese ultrasyonda gormeseydim inaazdimm valla amaa surasi soyle benimde bu aydan umudum sanki gidiyoo bat yaklastikca korkuyorum....

Ayy üzüldüm canım ama verende Allah alanda Allah sıkma canını. Bende kan testinde negatifi gördüğümden beri ümitli değilim ama eşim hamilesin kesin deyip duruyo benide ümitlendiriyo işte

Ayy üzüldüm canım ama verende Allah alanda Allah sıkma canını. Bende kan testinde negatifi gördüğümden beri ümitli değilim ama eşim hamilesin kesin deyip duruyo benide ümitlendiriyo işte
Saol cnmm sen genede gunu bekle cnm gec dolenme falan olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…