- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
ya zaten pazartesi gunu yumurtlama gunumdu takvime gore tabi ben belki oncesinde yumurtlamısımdır diye yaptım bide acayip bi karın kısmımda adet olcakmısım gibi agrı var oyuzden yapasım tuttu ama dollenmeden 4 -5 gun sonrada olurmus boyle agrılar her ay boyle dusun dusun zor olcak ya:))Bekle bzmlee daha var ckmaz olsada ztn
Evet cnm belirtidir insaAllah hamissimdirrBoğaz kuruluğunu bilmiyorum ama benimde midem yanıyo bayadır bu belirti olabilirmi acaba
Cok yormasaydin kendini cnmEv temizliği yaptım midem alev alev belimde ağrıdı kafamda deli sorular
benimde 2. hamileligim olcak innsallahAllah kısmet ederse 2. Hamileligim olucak.
kaşık batması
bel ağrısı , üst bacak ağrısı olmuştu bende.
kasiklarimda bıçak gibi ağrılar oluyordu. Sankikasiginb ortasinda bir kazı çalışması vardı.Bel ise belimin tam ortasına ağrı girerdi aniden
Bence simdi oyle agir isler yapma cnm dusunsene ya varsa yazik degilmiii hisetmekle olmuyoo bence ben ilk hamileligimde 4 aylikti genede hisetmiyodum valla dr hamikesin demese ultrasyonda gormeseydim inaazdimm valla amaa surasi soyle benimde bu aydan umudum sanki gidiyoo bat yaklastikca korkuyorum....İşte o mümkün olmuyo pek ağırda kaldırıyorum çok deli gibi iş yapıyorum bebiş olsa dayanamazdı heralde değilim gibi hissetmeye başladım
Saol cnmm sen genede gunu bekle cnm gec dolenme falan olabilirrrAyy üzüldüm canım ama verende Allah alanda Allah sıkma canını. Bende kan testinde negatifi gördüğümden beri ümitli değilim ama eşim hamilesin kesin deyip duruyo benide ümitlendiriyo işte
Benmde 8 aralik cnm bende bekliyorum sanmiyorum ciksin istersen birazdaha bekleSelam kızlar benim bat 8 aralık evde bi tane test var yapsam cıkarmı sizce
Bugün yarın olması lazım aşırı bi bas ağrısı var bi de akıntım var sanırım adet olacağımgunesmk senin bat bugunmuydu cnm
InsaAllah olmasinn cnmmmmBugün yarın olması lazım aşırı bi bas ağrısı var bi de akıntım var sanırım adet olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?