- 3 Aralık 2016
- 6
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İnşallah canım hepimiz hamiş oluruz inşallahOlsun cnm cok degil günler cabuk geciyor bi baktin hamilesin :))
Ay Olmaz inşallah yarında gelmezse pazartesi sabahı test yap benceSonunda bat geldi..ama henüz kırmızılar yok kızlar :) ayy bu beklemek ne sıkıcı negatif olsa bile netlik var şu belirsizlik mahvetti beni
Hiç umudum yok canım gerçi umutlu olduğum zaman da olmadı bilmiyorum bakalımAy Olmaz inşallah yarında gelmezse pazartesi sabahı test yap bence
Canim batina daha var az daha sık dişini ne olacağı belli olmazKızlar benimde BAT 10 Aralık bugün yine dayanamayıp kan testi yaptırdım 0,148 çıktı umut yok dimi
İnşallah hamissin dır halay başı ben olcamHiç umudum yok canım gerçi umutlu olduğum zaman da olmadı bilmiyorum bakalım
O durum hepimizde var canım maalesef inşallah hamissin dır değilsen bile umudunu yitirme vardır bi zamaniAh ah sıkabilsemGeçen sene bugün yeni hamile olduğumu öğrenmiştim Ama 4 aylık kaybettim oğlumu 3 4 aydır tekrar denemelere başladık her adet yaklaştığı dönemde psikoloik olarak acaba hamilemiyim durumuna giriyorum herşeyi belirti sanıyorum..Hasta olana kadar 50 kere test yapıyorumdur heralde Umarım Allah geçen sene verdiği canı bu senede verir ve beni birdaha bırakmaz
Allah bidaha yasatmasin cnm sabret veren Allah Alan Allah InsaAllah yine hamile kalirsin bu ay olmadi bidaki ay denersim en azindan hamile kalabiliyoruz bak buna bile sukretmemiz lazimAh ah sıkabilsemGeçen sene bugün yeni hamile olduğumu öğrenmiştim Ama 4 aylık kaybettim oğlumu 3 4 aydır tekrar denemelere başladık her adet yaklaştığı dönemde psikoloik olarak acaba hamilemiyim durumuna giriyorum herşeyi belirti sanıyorum..Hasta olana kadar 50 kere test yapıyorumdur heralde Umarım Allah geçen sene verdiği canı bu senede verir ve beni birdaha bırakmaz
Aminnn insaallahİnşallah canım hepimiz hamiş oluruz inşallah
Belirti kişiden kişiye göre değişiyor canım yani illa sendede olacak diye bi durum yok :))Kızlar bişey sorcam. ben şimdiye kadar hiç bir adet dönemimde göğüs ağrısı yada hassasiyeti hissetmedim. hiç bilmem nasıl bi ağrı olduğunu. her hamile bayanda bu erken belirti olurmu. bende bi bu belirti yok. göğüslerim varmı yokmu hissetmem ben hiç
Bende gogus agrisi hic hisetmiyorum.. yaKızlar bişey sorcam. ben şimdiye kadar hiç bir adet dönemimde göğüs ağrısı yada hassasiyeti hissetmedim. hiç bilmem nasıl bi ağrı olduğunu. her hamile bayanda bu erken belirti olurmu. bende bi bu belirti yok. göğüslerim varmı yokmu hissetmem ben hiç
merhaba o testin adı ne acaba???Ay çok az kalmış yerinde olsam test yapardım ama sen bana bakma batını bekle :))) elimde bi tane ultra erken gebelik testi var zor günler için saklıyorum normalde ilişkiden 6 gün sonra çıkıyormuş ama testlere o kadar para verdimki adamın maaşı testlere gidiyo o yüzden idareli kullanim diye bekliyorum 5 gün kala yapicam inşallah
Canim ovula ultra erken gebelik testi netten almıştım ama dayanamadım yaptım bugünmerhaba o testin adı ne acaba???
Canim ovula ultra erken gebelik testi netten almıştım ama dayanamadım yaptım bugünhaliyle negatif çıktı 9 gün önceden yaptığım icin
Hepimizin inşallah caniminşallh adet gecikir ve bebiş gelirrr:)
Hamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatsalar illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bendeBende gogus agrisi hic hisetmiyorum.. ya
Canim illa olacak diye bir kaide yok o yüzden onlara fazla.takilma kişiden kişiye göre değişiyor oğlumda hiç öyle birşey yaşamadım ben hatta emziren kadınların göğsü buyur benimkiler aynı boyutta duruyo hala ve 22 ay emzirmeme rağmenHamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatabilirmi acaba illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bende
Hamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatsalar illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?