Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Ah ah sıkabilsemGeçen sene bugün yeni hamile olduğumu öğrenmiştimAma 4 aylık kaybettim oğlumu 3 4 aydır tekrar denemelere başladık her adet yaklaştığı dönemde psikoloik olarak acaba hamilemiyim durumuna giriyorumherşeyi belirti sanıyorum..Hasta olana kadar 50 kere test yapıyorumdur heraldeUmarım Allah geçen sene verdiği canı bu senede verir ve beni birdaha bırakmaz

O durum hepimizde var canım maalesef inşallah hamissin dır değilsen bile umudunu yitirme vardır bi zamani

Kızlar bişey sorcam. ben şimdiye kadar hiç bir adet dönemimde göğüs ağrısı yada hassasiyeti hissetmedim. hiç bilmem nasıl bi ağrı olduğunu. her hamile bayanda bu erken belirti olurmu. bende bi bu belirti yok. göğüslerim varmı yokmu hissetmem ben hiç

Allah bidaha yasatmasin cnm sabret veren Allah Alan Allah InsaAllah yine hamile kalirsin bu ay olmadi bidaki ay denersim en azindan hamile kalabiliyoruz bak buna bile sukretmemiz lazim

Belirti kişiden kişiye göre değişiyor canım yani illa sendede olacak diye bi durum yok :))

Bende gogus agrisi hic hisetmiyorum.. ya

merhaba o testin adı ne acaba???

Hamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatabilirmi acaba illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bende
Bende gogus agrisi hic hisetmiyorum.. ya
Hamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatsalar illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bende

Canim illa olacak diye bir kaide yok o yüzden onlara fazla.takilma kişiden kişiye göre değişiyor oğlumda hiç öyle birşey yaşamadım ben hatta emziren kadınların göğsü buyur benimkiler aynı boyutta duruyo hala ve 22 ay emzirmeme rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…