Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Çoğalmadi akinti hatta azaldi cok cok acik pembe ama ya adet olursam yine ya yerlesme kanamasi degilse boyle bisi yasayan var mi
Canim seni unutlandirmak istemem ama yerlesme kanaması gibi seninki ve inşallah da öyledir birkaç gün bekle bakalım hayırlı haberlerini ver bize :)

Meme ucundadamı hiç değişiklik olmadı canım. ben değilimdir diye ice saldım valla

Allah im insallah oyledir dua edin bana nolur haber veririm tabi
İnşallah öyledir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah iyide Allahtan kötüde Allahtan vardır bi bildiği vardır bir hayrı yeterki şükredelim dua edelim sen kendini yorma birkaç gün adetin gecince de direk kan ver :)

kizlar insanin basinda yarim agri niye olur ya benim cook sukur kolay kolay basim agrimaz ama sadece adetten 1-2 gun once yada adetin icinde boyle bas agridi olurduuu adetime daha 9-10 gun var

kizlar insanin basinda yarim agri niye olur ya benim cook sukur kolay kolay basim agrimaz ama sadece adetten 1-2 gun once yada adetin icinde boyle bas agridi olurduuu adetime daha 9-10 gun var
Canim valla ben o yarım ağrıyı çok çektim çalışma döneminde işten ayrıldıktan sonra çok şükür kesildi ben strese bağlıyorum o ağrının sebebini

O kararma gecikmeden sonra oluyormuş . Bence biz çok detaylı inceleme yaptığımızdan bize öyle geliyo
Bu yorumu yapan kişinin 1 çocuğu var zaten canım. bende merak etmiştim sordum göğüslerinde hiçbir değişiklik olmamış. 22 ay emzirmesine rağmen göğüsleri aynı kalmış. herkesde fark ediyo demekki şart değil meme hassasiyeti koyulaşma vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…