- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Canim seni unutlandirmak istemem ama yerlesme kanaması gibi seninki ve inşallah da öyledir birkaç gün bekle bakalım hayırlı haberlerini ver bize :)Çoğalmadi akinti hatta azaldi cok cok acik pembe ama ya adet olursam yine ya yerlesme kanamasi degilse boyle bisi yasayan var mi
Meme ucundadamı hiç değişiklik olmadı canım. ben değilimdir diye ice saldım vallaCanim illa olacak diye bir kaide yok o yüzden onlara fazla.takilma kişiden kişiye göre değişiyor oğlumda hiç öyle birşey yaşamadım ben hatta emziren kadınların göğsü buyur benimkiler aynı boyutta duruyo hala ve 22 ay emzirmeme rağmen
Canim seni unutlandirmak istemem ama yerlesme kanaması gibi seninki ve inşallah da öyledir birkaç gün bekle bakalım hayırlı haberlerini ver bize :)
Adet olsaydın akıntın azalmaz artardı canım inşallah hamilesin güzel haberlerini bekliyoruzAllah im insallah oyledir dua edin bana nolur haber veririm tabi
Adet olsaydın akıntın azalmaz artardı canım inşallah hamilesin güzel haberlerini bekliyoruz
Yok kuzum kararırmis kahverengi halka buyurmuş hiç bişey olmadı bendeMeme ucundadamı hiç değişiklik olmadı canım. ben değilimdir diye ice saldım valla
Pespeseyiz benimde 12 Aralık :))Benim bat 13 aralık kuzum :)
İnşallah öyledir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah iyide Allahtan kötüde Allahtan vardır bi bildiği vardır bir hayrı yeterki şükredelim dua edelim sen kendini yorma birkaç gün adetin gecince de direk kan ver :)Allah im insallah oyledir dua edin bana nolur haber veririm tabi
Sendende bekliyoruz güzel haberler canimmAdet olsaydın akıntın azalmaz artardı canım inşallah hamilesin güzel haberlerini bekliyoruz
Sen umudunu kesme ama kendini de fazla kaptırma adet stresten uzak dur kafana da fazla takma inşallah olmazsın adet ve bebiş haberini verirsin bize :)Adetime 4 gun var adet olma ihtimalim olabilir mi hala
İnşallah öyledir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah iyide Allahtan kötüde Allahtan vardır bi bildiği vardır bir hayrı yeterki şükredelim dua edelim sen kendini yorma birkaç gün adetin gecince de direk kan ver :)
Sende sağol canım :)Tmm canim cok sagolun
Canim valla ben o yarım ağrıyı çok çektim çalışma döneminde işten ayrıldıktan sonra çok şükür kesildi ben strese bağlıyorum o ağrının sebebinikizlar insanin basinda yarim agri niye olur ya benim cook sukur kolay kolay basim agrimaz ama sadece adetten 1-2 gun once yada adetin icinde boyle bas agridi olurduuu adetime daha 9-10 gun var
Bendede öyle olur muhtemelen oh valla rahatladım kuzucum saolYok kuzum kararırmis kahverengi halka buyurmuş hiç bişey olmadı bende
Sende sağol canimBendede öyle olur muhtemelen oh valla rahatladım kuzucum saol
O kararma gecikmeden sonra oluyormuş . Bence biz çok detaylı inceleme yaptığımızdan bize öyle geliyoYok kuzum kararırmis kahverengi halka buyurmuş hiç bişey olmadı bende
Bu yorumu yapan kişinin 1 çocuğu var zaten canım. bende merak etmiştim sordum göğüslerinde hiçbir değişiklik olmamış. 22 ay emzirmesine rağmen göğüsleri aynı kalmış. herkesde fark ediyo demekki şart değil meme hassasiyeti koyulaşma vs.O kararma gecikmeden sonra oluyormuş . Bence biz çok detaylı inceleme yaptığımızdan bize öyle geliyo
Kuzum benim 7 yaşında bi oğlum var onda göğüsle ilgili birşey yaşamamıştım :)O kararma gecikmeden sonra oluyormuş . Bence biz çok detaylı inceleme yaptığımızdan bize öyle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?