- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Yanlis yazmisim ozmn dur duzeltimm cnmBenim bat 13 aralık kuzum :)
Insallah cift cizgiyi gorursun kirmizi kirmiziSonunda bat geldi..ama henüz kırmızılar yok kızlar :) ayy bu beklemek ne sıkıcı negatif olsa bile netlik var şu belirsizlik mahvetti beni
Pespese gelecek haberler bence canım :)))Kizlar yok mu be hamisss olannnn
Ah ah nasil meraksizsiniz siz ya kimin bati gecmis kimi yerlesme kanamasi yasiyo ve hallla test yapmadiniz ha ben oyle olcaktim ki actircktm nobetci eczaneyiii
Hadi insaAllah bide buranin cicegi burnunda hamisleri olsun yavvPespese gelecek haberler bence canım :)))
Aynen herkesin batlarinin yazdığı yerde bebecikler takla atsinHadi insaAllah bide buranin cicegi burnunda hamisleri olsun yavv
Aminnn insaAllah cnmm teyze olalim yav artiikk biraz bebis sevelimAynen herkesin batlarinin yazdığı yerde bebecikler takla atsin
Hem teyze hem anne olalimAminnn insaAllah cnmm teyze olalim yav artiikk biraz bebis sevelim
Sen bizden önce anne olursun bizide teyze yaparsın bak görAminnn insaAllah cnmm teyze olalim yav artiikk biraz bebis sevelim
InsaAllah cnm insaAllah annelerinin haberi olmayan bebislerede masaAllahAzınızdan bal damlıyo kızlar hadi inşaallahhh
Sen bizden önce anne olursun bizide teyze yaparsın bak gör Ay saol cnm insaAllah Allah soyletmistir
Amin insaALLAHHem teyze hem anne olalim
Ya sorma ya az kaldi bakalim hangi yuzler gulucek hangileri uzulucek merak ettimSakamaka derken kaldimi bata 4 gun heycandan olcm valla
Aynn burda zamanimiz cok gzl geciyo herkes kafa dengide sende olumsuz dusunme cnm belki geblk belirtileridirInsallah hepinizde hamilesinizzzdir kizlarrrr :) biz cok iyi gurup olduk resmen yahu ammmaa kizlar bi sanci bi sanci belim agriyooo olebi yiyorumki ben normalde hayatta bole yememmm idrarda koyu ve kokulu valla ya hasta oluyorum ya hamileyim bilemedimmde adet olcakmis gibide bi his geldi ya sancilar yuzunden
Milli piyango gibii vallaYa sorma ya az kaldi bakalim hangi yuzler gulucek hangileri uzulucek merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?