Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Aynn burda zamanimiz cok gzl geciyo herkes kafa dengide sende olumsuz dusunme cnm belki geblk belirtileridir
Bilemedimki aslinda bi bebisim var o yuzfen kendimden cok hepiniz hamile olun istiyorum muhtwsem bi duygu hepinizde cok guzel anneler olucaksiniz eminim dogmadi ortada bile olmaya bilir henuz ama nekadar cok istiyosunuz gelsin die rabbim bi veriyo warya muhtesem kizzzzz cok guzel bi duygu ben uzulmem bu ay cunku bekledigim bi durum deil ama olursada cok gzel olur olmassada baslicam bu ay kardes fikride yatti kafama

Ay inşallah bebiş olur canım ya bende iç çamaşırımda bi leke gördüm anlam veremedim valla karnımın altındada fena sancı var ama gazdandir büyük ihtimal

Rabim evladina saglik sihayt versin Allah hepimizin gonlune gore versin insaAllah kardes guzel bi duygudur heralde benim yok ama insana kardes lazim ya

Ya varya gercekten cok guzel bi sey ya ya bide ben hic duymadigim ama kendimde yasadigim bi olayi solim kizlar gobegim rahmin oldugu yer iki gebeligimdede parlak olmustu parliyodu gebelik yokken normaldi ben bunu fark etmistim :I

Düzensiz değil aslında. 28 günle 35 gün arasında biyerde oluyorum işte canı ne zaman isterse doktorada daha önce şiddetli karın ağrılarından dolayı defalarca gittim bana çok sağlıklı olduğumu söylediler. tsh ve fh hormonlarım birbirine çok yakın çok iyi dedi doktor. diğer hormonlarımda olması gerektiği gibi rahimde yumurtalıkta hiç bir sıkıntı yok. çok rahat hamile kalırsın dediler bana gittiğim bütün doktorlar. ama yılda 2 3 kere adet sürem 40 güne felan çıkıyo. bide 16 yaşındayken polikistik over tanısı konmuştu ama 18 imden sonra kaç kere doktora gittim yok öyle bi rahatsızlığın dediler. durumum bundan ibaret yani kızlar

Ya varya gercekten cok guzel bi sey ya ya bide ben hic duymadigim ama kendimde yasadigim bi olayi solim kizlar gobegim rahmin oldugu yer iki gebeligimdede parlak olmustu parliyodu gebelik yokken normaldi ben bunu fark etmistim :I
İlk defa duydum bendeki göbek kimsede yok baksamda anlamam zaten hamile kalamazsam kilodan kalamam obez kategorisindeyim birazda ondan gitmiyorum doktora çekiniyorum " bu kiloyla zaten hamile kalamazsın " derse bildiğim halde yinede zoruma gider veremiyorum işte çocukluktan beri hep kilom aşırı fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…