- 25 Kasım 2016
- 146
- 109
- 23
- 34
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Adet duzensizligi icin dr gitinmi hic cnmBenimde bat durumları biraz karışık ama umudum bir bir sonraki aya inşaallah
Bilemedimki aslinda bi bebisim var o yuzfen kendimden cok hepiniz hamile olun istiyorum muhtwsem bi duygu hepinizde cok guzel anneler olucaksiniz eminim dogmadi ortada bile olmaya bilir henuz ama nekadar cok istiyosunuz gelsin die rabbim bi veriyo warya muhtesem kizzzzz cok guzel bi duygu ben uzulmem bu ay cunku bekledigim bi durum deil ama olursada cok gzel olur olmassada baslicam bu ay kardes fikride yatti kafamaAynn burda zamanimiz cok gzl geciyo herkes kafa dengide sende olumsuz dusunme cnm belki geblk belirtileridir
Adet duzensizligin varsa onu doktorla gorus duzene girdigi gibi oluyoBenimde bat durumları biraz karışık ama umudum bir bir sonraki aya inşaallah
Ay inşallah bebiş olur canım ya bende iç çamaşırımda bi leke gördüm anlam veremedim valla karnımın altındada fena sancı var ama gazdandir büyük ihtimalInsallah hepinizde hamilesinizzzdir kizlarrrr :) biz cok iyi gurup olduk resmen yahu ammmaa kizlar bi sanci bi sanci belim agriyooo olebi yiyorumki ben normalde hayatta bole yememmm idrarda koyu ve kokulu valla ya hasta oluyorum ya hamileyim bilemedimmde adet olcakmis gibide bi his geldi ya sancilar yuzunden
Rabim evladina saglik sihayt versin Allah hepimizin gonlune gore versin insaAllah kardes guzel bi duygudur heralde benim yok ama insana kardes lazim yaBilemedimki aslinda bi bebisim var o yuzfen kendimden cok hepiniz hamile olun istiyorum muhtwsem bi duygu hepinizde cok guzel anneler olucaksiniz eminim dogmadi ortada bile olmaya bilir henuz ama nekadar cok istiyosunuz gelsin die rabbim bi veriyo warya muhtesem kizzzzz cok guzel bi duygu ben uzulmem bu ay cunku bekledigim bi durum deil ama olursada cok gzel olur olmassada baslicam bu ay kardes fikride yatti kafama
Dur kız ne ölmesi anne olcanSakamaka derken kaldimi bata 4 gun heycandan olcm valla
Ay insaAllah yaaa valla cocuklugumda bilee evcilik oynarken annelik sirasi bana gelmezdi ne kor talihmisss.....Dur kız ne ölmesi anne olcan
Ay insallah tutunmadirrrrr yaa cok iyi olurrAy inşallah bebiş olur canım ya bende iç çamaşırımda bi leke gördüm anlam veremedim valla karnımın altındada fena sancı var ama gazdandir büyük ihtimal
Hey Allahım :) nerelere gittin sen öyle olumsuzluk yok sonuç ne olursa olsun şükredip pozitif düşünelimAy insaAllah yaaa valla cocuklugumda bilee evcilik oynarken annelik sirasi bana gelmezdi ne kor talihmisss.....
Umudum yok gibide var gibide ay ne bilim her gün hatta her saat ruh halim değişiyorAy insallah tutunmadirrrrr yaa cok iyi olurr
Kiz ne yapim haaaa aklima geldiiHey Allahım :) nerelere gittin sen öyle olumsuzluk yok sonuç ne olursa olsun şükredip pozitif düşünelim
İlk defa duydum bendeki göbek kimsede yok baksamda anlamam zatenYa varya gercekten cok guzel bi sey ya ya bide ben hic duymadigim ama kendimde yasadigim bi olayi solim kizlar gobegim rahmin oldugu yer iki gebeligimdede parlak olmustu parliyodu gebelik yokken normaldi ben bunu fark etmistim :I
Gelmesin öyle şeyler aklına yada gelsin bu durumla bagdastirmaKiz ne yapim haaaa aklima geldii
Tmm cnmm...Gelmesin öyle şeyler aklına yada gelsin bu durumla bagdastirma
Kizceler benim kocis kiziyo artik hadiyin size iyi geceler
İyi geceler tatlım rüyanda minnagini gör inşallah :)Kizceler benim kocis kiziyo artik hadiyin size iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?