- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Amin insaAllah saoln cnmİyi geceler tatlım rüyanda minnagini gör inşallah :)
Saolun sizede cnmİyi geceler canım
Ayy canım inşallah ama hiç bi his yok yani adet belirtisi yok hamilelik belirtisi yok umut yokInsallah cift cizgiyi gorursun kirmizi kirmizi
Bende hala bi gelişme yok ama kızlar benden umudu kesin içimde adet olacakmışım gibi bi his var belirtisi yok adetin ama hisPespese gelecek haberler bence canım :)))
Ya yanlış hissediyorsanBende hala bi gelişme yok ama kızlar benden umudu kesin içimde adet olacakmışım gibi bi his var belirtisi yok adetin ama his
Umarım öyledir Allah büyük :) hala uyumadığına şaşırdımYa yanlış hissediyorsan
Benim uyku 8 gun boyunca kaçar günüm gelene kadar heyecanlanmaktan uyku girmez gözümeUmarım öyledir Allah büyük :) hala uyumadığına şaşırdım
Bende gün saydım öyle heyecanla nihayet geldi ama elim bi türlü teste gitmiyorBenim uyku 8 gun boyunca kaçar günüm gelene kadar heyecanlanmaktan uyku girmez gözüme
Doğru zamanla sağlıkla hayırla olsun inşallah bende adet olacağımı düşünüyorum.Benim bat 5 aralik tum adet belirtilerini yasiyorum herseyin hayirlisi artik
Valla kuzum ne yap diyebiliyorum ne yapma ama merakla bekliyorum ne çıkacağını ama inşallah bebik cikarBende gün saydım öyle heyecanla nihayet geldi ama elim bi türlü teste gitmiyor
Hiç belli olmaz kırmızılar gelmeden umudunuzu kesmeyin hamilelik ve adet belirtileri aynı çünkü :)Benim bat 5 aralik tum adet belirtilerini yasiyorum herseyin hayirlisi artik
Mesela hamile olsam yüksek beta hcg bu saate kadar uyanık tutmazdı beni mutlaka sızardım benceValla kuzum ne yap diyebiliyorum ne yapma ama merakla bekliyorum ne çıkacağını ama inşallah bebik cikar
Ama hamile olupta gece uyumayan gündüz uyuyan çok insan var en yakın örnek yengem valla kadını bunalttim iyice sürekli soru soruyorum hamile olduğuna pişman olmasa bariMesela hamile olsam yüksek beta hcg bu saate kadar uyanık tutmazdı beni mutlaka sızardım bence
Rica canım :)Tesekur ederim kizlar
Hem soru soruyorsun hemde hep burada kulaklarını çınlatıyoruz yengenin :) ama örnek hamilemiz o benim çevrede hiç hamile yok olsa bende sorardım :)Ama hamile olupta gece uyumayan gündüz uyuyan çok insan var en yakın örnek yengem valla kadını bunalttim iyice sürekli soru soruyorum hamile olduğuna pişman olmasa bari
Örnek ve hamileligide yeni soru sormak için en ideal insan benceHem soru soruyorsun hemde hep burada kulaklarını çınlatıyoruz yengenin :) ama örnek hamilemiz o benim çevrede hiç hamile yok olsa bende sorardım :)
Bat zamanı belirtileri neydi hatırlıyor MusunÖrnek ve hamileligide yeni soru sormak için en ideal insan benceona soru sordukca benim.belirtilerimi tastikledikce kesin hamilesin diyip duruyor acaba öyle olmasını istediği içinmi yoksa hissettiği içinmi anlicaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?