Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Mesela hamile olsam yüksek beta hcg bu saate kadar uyanık tutmazdı beni mutlaka sızardım bence
Ama hamile olupta gece uyumayan gündüz uyuyan çok insan var en yakın örnek yengem valla kadını bunalttim iyice sürekli soru soruyorum hamile olduğuna pişman olmasa bari

Ama hamile olupta gece uyumayan gündüz uyuyan çok insan var en yakın örnek yengem valla kadını bunalttim iyice sürekli soru soruyorum hamile olduğuna pişman olmasa bari
Hem soru soruyorsun hemde hep burada kulaklarını çınlatıyoruz yengenin :) ama örnek hamilemiz o benim çevrede hiç hamile yok olsa bende sorardım :)

Hem soru soruyorsun hemde hep burada kulaklarını çınlatıyoruz yengenin :) ama örnek hamilemiz o benim çevrede hiç hamile yok olsa bende sorardım :)
Örnek ve hamileligide yeni soru sormak için en ideal insan bence ona soru sordukca benim.belirtilerimi tastikledikce kesin hamilesin diyip duruyor acaba öyle olmasını istediği içinmi yoksa hissettiği içinmi anlicaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…