- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Onun geç döllenme oldu canım ama belirtileri kasık ağrısı, bel ağrısı, ayaklarda yanma, sık idrara cikma ama bu test yaptığı günden itibaren olan bişey, aşırı turşu yemesi, mide rahatsızlığı,gaz, geceleri uyuyamama şuan aklımda kalanlar.bunlar abbow yazarken farkettim de bizim gelinin yaşamadığı kalmamışBat zamanı belirtileri neydi hatırlıyor Musun
Beta hcg 6000 ama bak ben hergece ayaktayımMesela hamile olsam yüksek beta hcg bu saate kadar uyanık tutmazdı beni mutlaka sızardım bence
Benim bat 5 aralik tum adet belirtilerini yasiyorum herseyin hayirlisi artik
nasil bir leke dunku bas agrim adetteki gibiydiii yoksa erkenmi olcaz bendede gaz var cok afedersin usuttum demekkiAy inşallah bebiş olur canım ya bende iç çamaşırımda bi leke gördüm anlam veremedim valla karnımın altındada fena sancı var ama gazdandir büyük ihtimal
5 haftalik olmustu oglum aninda iki cizgide kipkirmixi cikmistiKizlar adetiniz kac gün gectikten sonra doktora gittiniz ve gittiginizde kac haftalikti ?
5 haftalik olmustu oglum aninda iki cizgide kipkirmixi cikmisti
Walla ben ne hamilelerv ordum kwndinechaksizlik etme arkadasim yemeyicsewiyiruz napalim bidahami gelcez dunyayaİlk defa duydum bendeki göbek kimsede yok baksamda anlamam zatenhamile kalamazsam kilodan kalamam obez kategorisindeyim birazda ondan gitmiyorum doktora çekiniyorum " bu kiloyla zaten hamile kalamazsın " derse bildiğim halde yinede zoruma gider veremiyorum işte çocukluktan beri hep kilom aşırı fazla
Sanaada gunaydinlarrr anne adayiGünaydın kızçeler
Ah cnm yaaa memeleket nere senin ya test alip gelelimmn ne kadar sabirlisin sen yaaa insaAllah bebis vardirrrGünaydın kızlar hala adet olmadım stres oldum ben
Sanaada gunaydinlarrr anne adayi
Nöbetçi eczaneye baktım evimin çok yakınında ama korkuyorum canım bi yandan olsun çok istiyorum bi yandan spor yapamam kilo veremem acaba ertelesem mi çocuk diyorum çünkü kilolu hamilelikten korkuyorum ya eşim beğenmezse vsAh cnm yaaa memeleket nere senin ya test alip gelelimmn ne kadar sabirlisin sen yaaa insaAllah bebis vardirrr
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta hcg 6000 ama bak ben hergece ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?