Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Bat zamanı belirtileri neydi hatırlıyor Musun
Onun geç döllenme oldu canım ama belirtileri kasık ağrısı, bel ağrısı, ayaklarda yanma, sık idrara cikma ama bu test yaptığı günden itibaren olan bişey, aşırı turşu yemesi, mide rahatsızlığı,gaz, geceleri uyuyamama şuan aklımda kalanlar.bunlar abbow yazarken farkettim de bizim gelinin yaşamadığı kalmamış

Benim bat 5 aralik tum adet belirtilerini yasiyorum herseyin hayirlisi artik

Benimde bat 5 aralık canım. adetime 1 hafta kala kan verdim sonuç 0.10 negatif. ama geçmesini bekliyorum bende. adet geçmeden yanlış çıkabiliyormuş. bendede gebelik belirtileri var. sen ilķ hamileliğinde ne gibi belirtiler yaşamıştın

Valla benim hic belirtim olmamisti canim yada hamile oldugumu gunun gecince anladigimdan pek dikkat etmedim sadece gogsum sismisti ve damarlarimc cok belirginlestii oda 1.5 aylik olmustu ondan gayet istahli ama adete yakin kasik agrim oldu diyodum iste oldum olacam bide canim adetime yakin feci cikolata canim istemisti ama o ay hic istemedi ki zaten sonra cikolatayi 9 ay boyunca yiyemedim

Kızlar günaydın. Sizlere birşey sorucam. Ben cuma adet oldum demiştim ya ilk baş kahverengi akıntı şeklinde sonra açık kırmızı oldu ve dün de pedime baktım kahveengi akıntı hep sonra pedi yeniledim akşam tık yok. Hatta gece tuvalete kalktığımda da baktım hiç yok. Acaba yerleşme kanaması mı yaşadım..Off kafamda deli sorular. Kaherengiden şüphelenmiştim zaten...

Walla ben ne hamilelerv ordum kwndinechaksizlik etme arkadasim yemeyicsewiyiruz napalim bidahami gelcez dunyaya

Ohh masaAllah herkesin bi belirtisi var bende dun belimin agrisindan uyuyamadiim valla bide akintim cok

Ah cnm yaaa memeleket nere senin ya test alip gelelimmn ne kadar sabirlisin sen yaaa insaAllah bebis vardirrr
Nöbetçi eczaneye baktım evimin çok yakınında ama korkuyorum canım bi yandan olsun çok istiyorum bi yandan spor yapamam kilo veremem acaba ertelesem mi çocuk diyorum çünkü kilolu hamilelikten korkuyorum ya eşim beğenmezse vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…