- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Büyük bir ihtimal yerlesme kanaması gibi tatlım ve inşallah öyledir :)Kızlar günaydın. Sizlere birşey sorucam. Ben cuma adet oldum demiştim ya ilk baş kahverengi akıntı şeklinde sonra açık kırmızı oldu ve dün de pedime baktım kahveengi akıntı hep sonra pedi yeniledim akşam tık yok. Hatta gece tuvalete kalktığımda da baktım hiç yok. Acaba yerleşme kanaması mı yaşadım..Off kafamda deli sorular. Kaherengiden şüphelenmiştim zaten...
Yaz kahverengiyle kırmızı arası bişey ve çok azne
nasil bir leke dunku bas agrim adetteki gibiydiii yoksa erkenmi olcaz bendede gaz var cok afedersin usuttum demekki
Ayyy inşallah ya umudumu kesmiştim ama hep şüphe vardı böyle de olunca.. Ee ne zaman test yapmalıyım yoksa yarın kan mı versemBüyük bir ihtimal yerlesme kanaması gibi tatlım ve inşallah öyledir :)
Kanda kesin çıkar canım gününe ne kadar vardı ?Ayyy inşallah ya umudumu kesmiştim ama hep şüphe vardı böyle de olunca.. Ee ne zaman test yapmalıyım yoksa yarın kan mı versem
Bende hayal maya öyle bi rüya gördüm geçen gündüzüm birbirine girdiKızlar ben rüyamda test yapıyodum ve pozitif çıkıyordu rüyası bile güzel :) çok taktığımdan bilinçaltına yerleşiyor sanırım
Biz bu gidişle tımarhanelik olucazBende hayal maya öyle bi rüya gördüm geçen gündüzüm birbirine girdi
İnşallah canım ne zaman adet tarihinbenimde 2. hamileligim olcak innsallah
Selam canım çıkmaz boşuna üzersin kendini 2 gün kala yap benceSelam kızlar benim bat 8 aralık evde bi tane test var yapsam cıkarmı sizce
Göğüs ağrısı olmuyor yani benim ilk gebeligimde olmadi canimHamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatabilirmi acaba illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bende
Hamiş hanımlar yada anneler bizi bi aydınlatsalar illa o göğüs ağrısı oluyormu. meme ucu büyümesi felanda yok bende
Bnmde öyle tam kirmizi degil ama ikinci çizgi net gözüküyor hala doktora gitmedim bel ve kasik agrm var5 haftalik olmustu oglum aninda iki cizgide kipkirmixi cikmisti
Bnmde gögsümde cok agri yok dolgunluk var ve uclarinda biraz hassasiyetGöğüs ağrısı olmuyor yani benim ilk gebeligimde olmadi canim
Benimde 14 aralık ayni belirtiler bende de var inşallah güzel haberler alırız hepimiz canım.Merhaba arkadaslar kasimda ilk denememizi yaptik bat 14 aralik.Hic kabiz olmayan ben kabiz oldum belim agriyor ve kasıklarıma bisey batiyor sanki ,10 gun var ama heyecanliyim..
Benimde her ay adetten 1 hafta önce başlayan göğüs ağrısı bu ay hiç yok sizin adet zamanı oluyordu hamilelikte mi olmadıGöğüs ağrısı olmuyor yani benim ilk gebeligimde olmadi canim
Canim benim her iki durumdada gogusum hic arimaz. Suan kızım emiyor agriyorsada anlamıyorumBenimde her ay adetten 1 hafta önce başlayan göğüs ağrısı bu ay hiç yok sizin adet zamanı oluyordu hamilelikte mi olmadı
Selam canim. 10 gun var canim.4 gun kala sabah ilk idrarla baslarim benkizlar selam. bata kac kaldi kac kala ya da ne zaman test yapmayi dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?