- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
bat gununu de mi sayarak 4 gun cnm. bn de 2 gun sonraya sakliyorum. hayirli guzel sonuclara insallahhSelam canim. 10 gun var canim.4 gun kala sabah ilk idrarla baslarim ben
Ay ne sabir sende ki:OBat geceli 1 gün oldu ısrarla test yapmıyorum :)
Sabır değil canım korkuAy ne sabir sende ki:O
Insallah canım. Yok bat saymadan ben biraz sabirsizm erken baslarim.bat gununu de mi sayarak 4 gun cnm. bn de 2 gun sonraya sakliyorum. hayirli guzel sonuclara insallahh
Gaz sancisi bendede cok :/Ay sanci gaz sancisi oldum burda son 3gun bakalim nolucak kizlar ama bi sanci var gaz sancisi,oldurdu beni ya
eheheh:) ben de ole yapicam. saydigin gun resmen gecmiyor.Insallah canım. Yok bat saymadan ben biraz sabirsizm erken baslarim.
Ama bu supheylede durulmaz ki sabah ilk idrarda denemelisin bence. Ya da kan kesin çözüm. Gunu gunune oluyorsan durma test yap canim meraklandim bendeSabır değil canım korku
Suan bat kac gun var canimeheheh:) ben de ole yapicam. saydigin gun resmen gecmiyor.
Nöbetçi eczanede yakın ayaklarım geri geri gidiyorAma bu supheylede durulmaz ki sabah ilk idrarda denemelisin bence. Ya da kan kesin çözüm. Gunu gunune oluyorsan durma test yap canim meraklandim bende
Nöbetçi eczanede yakın ayaklarım geri geri gidiyor
cnm bat 9 aralik. ben 6 da yapmayi dusunuyorum testi. senin?Suan bat kac gun var canim
Kızlar kayboldu pazar gunu eşlerine vakit ayirmislar zaar :)Adet olacak olsam beyaz akıntı devam eder mi bilgisi olan var mın
4 aralik daha 10 gun var benim :"(cnm bat 9 aralik. ben 6 da yapmayi dusunuyorum testi. senin?
Canım test al yap sonuc kotu olursada üzülme çünkü idrarda adet 10gun gecene kadar çıkmaya biliyor. Erken ya da tam vaktinde dollendiyse cikma orani yuksekKızlar kayboldu pazar gunu eşlerine vakit ayirmislar zaar :)
Beyaz akıntı ne belirtisi canim bilmiyorum bende de var iki gündür
inàallah Rabbim saglikla hayirlisiyla nasip etsin isteyen herkeseee4 aralik daha 10 gun var benim :"(
4 gun kala yapacagim bende. Insallah guzel haberler alırız Allahim su gruptaki herkes hamis olsun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?