Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Adet olacak olsam beyaz akıntı devam eder mi bilgisi olan var mın yanı genelde adetten hemen önce kuru geçerdi benim
Adetten önce beyaz akıntı gelirmi ?
Adet öncesi görülen beyaz akıntının artması,yoğunlaşması adetin görüleceğine işarettir.Yani adetten önce beyaz akıntı gelmesi adetin habercisidir.beyaz akıntı gerçekleştikten sonra mutlaka adet görülür.Akıntı tüm adet dönemi boyunca olur ve adet gününe yaklaştıkca artar ve sonra adet gerçekleşir.
Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.

Nette bunu buldum canim

Beyaz akıntı varsa hamile değiliz yani

Doğruluk payı yok bunun canım. internette her söylenene inanmamak gerek. şimdi araştırsam bunun tam tersini savunan bi makale bulabilirim internet böyle bi yer malesef o yüzden yaşanmışlıkları baz alalalım. mesela benim bi yakınım hamile olduğunu öğrenmeden önce yoğun akıntısı olduğunu söylerdi. adetinden öncede olurmuş o yüzden adet olacağını sanırdı

Ben biraz önce çok iğrendim bişey yaptım elle gebelik testi eğer doğruysa hamile degilim

Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben çok sokmadım 3 de birini soktum kenarda şişlik vardı çıkarttım hemen ne günlere kaldık ya

Kız yanlış yapmışın orta parmağı ice ileri doğru sokcaksın eline sert bişey gelirse hamile değilsin. sonsuz boşluk varsa hamilesin olmamış bida yap brkliyorum

Canım gel seninle bi anlaşma yapalım bende senin gibiyim. bugün bekleyelim yarın gibip test alıp yapalım sonucunu burda paylaşalım artık nolcaksa olsun
Ben eczaneye gittim normal testte çıkmaz dedi erken gebelik testi de yokmuş kalmamış elim boş döndüm 2 tane nöbetçi eczanede yok

Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben çok sokmadım 3 de birini soktum kenarda şişlik vardı çıkarttım hemen ne günlere kaldık ya
Cok war ole seyler camasir suyu yok elle yok bilmem ne bilmiyorum ben inanmiyorumda elle olan olabilir cunku eskiden ebeler ole ogtemiyolais

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…