- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Kiz senin bebis kac aylik ikinci calismalar baslamisCanım test al yap sonuc kotu olursada üzülme çünkü idrarda adet 10gun gecene kadar çıkmaya biliyor. Erken ya da tam vaktinde dollendiyse cikma orani yuksek
Bat geceli 1 gün oldu ısrarla test yapmıyorum :)
14 aylik bir kızım var.Kiz senin bebis kac aylik ikinci calismalar baslamis
Adetten önce beyaz akıntı gelirmi ?Adet olacak olsam beyaz akıntı devam eder mi bilgisi olan var mın yanı genelde adetten hemen önce kuru geçerdi benim
Beyaz akıntı varsa hamile değiliz yaniAdetten önce beyaz akıntı gelirmi ?
Adet öncesi görülen beyaz akıntının artması,yoğunlaşması adetin görüleceğine işarettir.Yani adetten önce beyaz akıntı gelmesi adetin habercisidir.beyaz akıntı gerçekleştikten sonra mutlaka adet görülür.Akıntı tüm adet dönemi boyunca olur ve adet gününe yaklaştıkca artar ve sonra adet gerçekleşir.
Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.
Nette bunu buldum canim
Adetten önce beyaz akıntı gelirmi ?
Adet öncesi görülen beyaz akıntının artması,yoğunlaşması adetin görüleceğine işarettir.Yani adetten önce beyaz akıntı gelmesi adetin habercisidir.beyaz akıntı gerçekleştikten sonra mutlaka adet görülür.Akıntı tüm adet dönemi boyunca olur ve adet gününe yaklaştıkca artar ve sonra adet gerçekleşir.
Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.
Nette bunu buldum canim
Sen hala bekliyo musun canimNöbetçi eczanede yakın ayaklarım geri geri gidiyor
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah :))Bende beyaz akıntı oldu sonra durdu adetim yaklasırken yani sonuc hamileyim
Nöbetçi eczanede yakın ayaklarım geri geri gidiyor
Ben biraz önce çok iğrendim bişey yaptım elle gebelik testieğer doğruysa hamile degilim
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben çok sokmadım 3 de birini soktum kenarda şişlik vardı çıkarttım hemenHehe onu 2 gün önce bende yaptım o sonuca göre bende hamileyimparmağına bi sertlik gelmedi sonsuz boşluk dimi kuzum
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben çok sokmadım 3 de birini soktum kenarda şişlik vardı çıkarttım hemenne günlere kaldık ya
Ben eczaneye gittim normal testte çıkmaz dedi erken gebelik testi de yokmuş kalmamış elim boş döndüm 2 tane nöbetçi eczanede yokCanım gel seninle bi anlaşma yapalım bende senin gibiyim. bugün bekleyelim yarın gibip test alıp yapalım sonucunu burda paylaşalım artık nolcaksa olsun
Cok war ole seyler camasir suyu yok elle yok bilmem ne bilmiyorum ben inanmiyorumda elle olan olabilir cunku eskiden ebeler ole ogtemiyolaisValla doğrusunu söylemek gerekirse ben çok sokmadım 3 de birini soktum kenarda şişlik vardı çıkarttım hemenne günlere kaldık ya
2 tane nöbetçi eczane gittim erken gebelik testi Yok normal testte çıkmaz boşa yapma 2-3 gün geçsin öyle çıkar dedi eczacıSen hala bekliyo musun canim
Senin Allah canını almasın normal alsaydın yarın sabah ilk idrarla yapsaydın yaBen eczaneye gittim normal testte çıkmaz dedi erken gebelik testi de yokmuş kalmamış elim boş döndüm 2 tane nöbetçi eczanede yok
Valla diğerini bile zorla yaptım daha yapamam yaKız yanlış yapmışın orta parmağı ice ileri doğru sokcaksın eline sert bişey gelirse hamile değilsin. sonsuz boşluk varsa hamilesin olmamış bida yap brkliyorum
Cok war ole seyler camasir suyu yok elle yok bilmem ne bilmiyorum ben inanmiyorumda elle olan olabilir cunku eskiden ebeler ole ogtemiyolais
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?