- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Bide çamaşır suyunu mu denesemCok war ole seyler camasir suyu yok elle yok bilmem ne bilmiyorum ben inanmiyorumda elle olan olabilir cunku eskiden ebeler ole ogtemiyolais
Senin Allah canını almasın normal alsaydın yarın sabah ilk idrarla yapsaydın ya
Valla diğerini bile zorla yaptım daha yapamam ya
Senin aklın nirda madem yok erken gebelik testi mecbur normal alacaksın gitmişken alaydın işteAyy hiç aklıma gelmedi o
Yok bende uslu uslu durim hicbisey yapmim umudum olmadığı halde hala niye yapıyorsam dengem şaştı iyiceBencede yapma boşver. ben de bir kere yaptım dahada yapmam
Valla ikiside olabilir kuzum ama inşallah adet değildirKizlar belimin agrisindan olmek uzereyimm yaaaaa adet belirtisimi bu yaaa
Kizlar belimin agrisindan olmek uzereyimm yaaaaa adet belirtisimi bu yaaa
Kasik agrim yok sadece belim cok agriyo yaValla ikiside olabilir kuzum ama inşallah adet değildir
Ya hangisiyse bitsin artik bu isgence cok agriyoAdet belirtiside olabilir gebelik belirtiside olabilir canım
Ya hangisiyse bitsin artik bu isgence cok agriyo
Belirtiler o kadar aynı ki bizimde kafa karışıklığımiz stresimiz hep bundan ne olurdu yani bi kaç tanesi kesin hamilelik belirtisi olsaydıKasik agrim yok sadece belim cok agriyo ya
4 gun kaldi cnmBata kaç gün var canım
Eskiden nasil anliyolardi yaaâa bu insanlarBelirtiler o kadar aynı ki bizimde kafa karışıklığımiz stresimiz hep bundan ne olurdu yani bi kaç tanesi kesin hamilelik belirtisi olsaydı
Bi kaç kere adetleri gecikince :)Eskiden nasil anliyolardi yaaâa bu insanlar
Ayyyy bebis var insaAllahKizlar dun kahverengi lekelenme yasamistim adetime 3 gun var test yaptim ve hafif silik cizgi cikti.ins. hamileyimdir
Ay canım ya gördüm silik çizgiyi inşallah hamissindir yarın bi kan ver istersenKizlar dun kahverengi lekelenme yasamistim adetime 3 gun var test yaptim ve hafif silik cizgi cikti.ins. hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?