- 8 Ocak 2015
- 452
- 251
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Darısı bize insallah canım. Sağlıkla al kucağına insBende beyaz akıntı oldu sonra durdu adetim yaklasırken yani sonuc hamileyim
Oha ya hicmi bizim gibi sabirsizlar yokmusBi kaç kere adetleri gecikince :)
Haha haha
Amin aminnDarısı bize insallah canım. Sağlıkla al kucağına ins
Ins canim sali testi tekrarlayıp hafta ici kan vercem ins hayallerim yikilmazAy canım ya gördüm silik çizgiyi inşallah hamissindir yarın bi kan ver istersen
Onlar eski toprak kuzum üstlerine ceket atılsa hamile kaliyolardi çünkü ay hadi hamile kalım diyipte yok yumurtlama günü yok belirti filan takip etmiyolardiki kafalar rahattı o yüzdende tavşan gibi doguruyolardi günleri gecince de hamilelik teşhisi koyuyolarmis isteOha ya hicmi bizim gibi sabirsizlar yokmus
Acaba nasil anlasiliyo parmakla ebe yokmuu aramizdaaaa....Haha hahaparmağımı kesesim geldi ama öyleymiş ebelerde ultrason mu vardı parmakla bakıyorlardi
Ah ah benim gunum gecse kist teshisi konuluyoo:)Onlar eski toprak kuzum üstlerine ceket atılsa hamile kaliyolardi çünkü ay hadi hamile kalım diyipte yok yumurtlama günü yok belirti filan takip etmiyolardiki kafalar rahattı o yüzdende tavşan gibi doguruyolardi günleri gecince de hamilelik teşhisi koyuyolarmis iste
İnşallah canım dua et bol bol kendinide fazla strese sokma :)Ins canim sali testi tekrarlayıp hafta ici kan vercem ins hayallerim yikilmaz
Haha hahaparmağımı kesesim geldi ama öyleymiş ebelerde ultrason mu vardı parmakla bakıyorlardi
Bu gidişle hepimiz birer ebe olucazAcaba nasil anlasiliyo parmakla ebe yokmuu aramizdaaaa....
Deme öyle Allah korusun inşallah günün geçer ve gebelik teşhisi konurAh ah benim gunum gecse kist teshisi konuluyoo:)
Bi daha mı yapsam kiBen bunu ilk bi ebeden duymuştum zaten canım. eskiden ebeler böyle anlıyormuş. eğer hamileysen rahim yukarı çekiliyormuş. hamile değilsen ve hasta olcaksan aşaya iniyormuş rahim. o yüzden parmağa sert bir şey gelirse o rahimmiş adet yakı demek. ama sonsuz boşluk varsa parmağa bişey gelmiyorsada rahim kendini yukarı çekmiş hamile derlermiş. yaptığımız çokta saçma değil yani kuzucum
InsaAllah cnmm acaba parmak testi yapsammi....Demet öyle Allah korusun inşallah günün geçer ve gebelik teşhisi konur
Kiz sen yaptinmiii ??Orta parmagi sokuyorsun eline birsey geliyorsa top gibi hamile degilsin. Ama bosluk varsa hamilesin.
Valla ben yapmaya teşebbüs ettim ama yapamadımInsaAllah cnmm acaba parmak testi yapsammi....
Yaptinmi ki senn elline ne geldiBi daha mı yapsam ki
Yok canim yapmadım korkarim ben bebis varsa zarar görmesin diye :))Kiz sen yaptinmiii ??
Ben parmagimin üçte birini anca sokabildim gerisine yüreğim dayanmadı yapamadımYaptinmi ki senn elline ne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?