- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ayyy cok merak ettiim yap kiz ben kaynamlardayim yapamam simdiValla ben yapmaya teşebbüs ettim ama yapamadım
Aynen yapmaa sen cnm sakınYok canim yapmadım korkarim ben bebis varsa zarar görmesin diye :))
Senin Belirtiler nelerdi cnmm...Camasir suyu ve karbonat i daha önce lerde denemistim her iki durumdada kabardı yani dogru degiller
Ya aslında tam nasıl yapılıyor acaba yatarken mi comelirken mi net bilmiyorum kızlar siz biliyo musunuzAyyy cok merak ettiim yap kiz ben kaynamlardayim yapamam simdi
eve bi Catalda lazim anlasilanYa aslında tam nasıl yapılıyor acaba yatarken mi comelirken mi net bilmiyorum kızlar siz biliyo musunuzeflen S Sfr-rslntsn ona göre yapım
Haha hahaeve bi Catalda lazim anlasilan
Yataga uzan aykalarini karnina dogru cek olur heralde cnmmHaha haha
Tavana çengel asalım iki tane bide ip ayakları bağlarız öyle portatif Allahim sana geliyorumeve bi Catalda lazim anlasilan
Ufff hic deme yaaaa baska denicek bisey kalmadi kiz aklima geldide muhtesem yuzyilda hurem nezaman hamile kalsa ebelere bakiyodu altanda hamilesin diyodu demek ki dogru ama yonttemi nasill.Tavana çengel asalım iki tane bide ip ayakları bağlarız öyle portatif Allahim sana geliyorum
Yöntem doğruda tam nasıl uygulanıyor dur ben her şekli denicem yazarımUfff hic deme yaaaa baska denicek bisey kalmadi kiz aklima geldide muhtesem yuzyilda hurem nezaman hamile kalsa ebelere bakiyodu altanda hamilesin diyodu demek ki dogru ama yonttemi nasill.
Tmm cnm yaz bekliyorz seniYöntem doğruda tam nasıl uygulanıyor dur ben her şekli denicem yazarım
Ya hadi deneyin ozmnn ben anca eve gidince yapimmKizlarrr nette baya izledim camasir,suyu testini kadinlar kulubundede yapip atmislar bira gibi kabariyosa yani direk kabarip hic sonmuyosa hamilesin eger hemen kabarip fis die sonuyosa deilsin valla denicemm hadi gelin deniyelim ne kaybetcez yaaa
Insallah canim cok heyecanliyimBenimde 14 aralık ayni belirtiler bende de var inşallah güzel haberler alırız hepimiz canım.
Ayyy hadi insaAllah cnm evde testin varsa hemen dene ozmnKiz benim idrar hala kopuruyo baya bildiginnn kopurdu
Canim ben onuda çok araştırdım kiminin kopuruyo fos cikiyo kiminin kopurmuyo hamile cikiyo bence o günlük su tuketimiyle alakalı bi durum pek güvenliği yok gibiKiz benim idrar hala kopuruyo baya bildiginnn kopurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?