Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Tavana çengel asalım iki tane bide ip ayakları bağlarız öyle portatif Allahim sana geliyorum
Ufff hic deme yaaaa baska denicek bisey kalmadi kiz aklima geldide muhtesem yuzyilda hurem nezaman hamile kalsa ebelere bakiyodu altanda hamilesin diyodu demek ki dogru ama yonttemi nasill.

Kizlarrr nette baya izledim camasir,suyu testini kadinlar kulubundede yapip atmislar bira gibi kabariyosa yani direk kabarip hic sonmuyosa hamilesin eger hemen kabarip fis die sonuyosa deilsin valla denicemm hadi gelin deniyelim ne kaybetcez yaaa

Kizlarrr nette baya izledim camasir,suyu testini kadinlar kulubundede yapip atmislar bira gibi kabariyosa yani direk kabarip hic sonmuyosa hamilesin eger hemen kabarip fis die sonuyosa deilsin valla denicemm hadi gelin deniyelim ne kaybetcez yaaa
Ya hadi deneyin ozmnn ben anca eve gidince yapimm

Beceremedim ya iğreniyorum ben ileri itemedim yine zaten söylemesi ayıp parmagimada beyaz akinti geldi yıkamak için bi çamaşır suyu kullanmadığım kaldı sizde yapmayın bosver in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…