Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Kiz iki kiseyi kestim birinin dibine camasirsuyu koydum digerine idrar biraz doktum kopurdu kopurdu halada kabariyoo artik idrar testinide yapicam yarin belli olucak bakalim dogrumu deilmi deneyin merak ettim ya

Kiz iki kiseyi kestim birinin dibine camasirsuyu koydum digerine idrar biraz doktum kopurdu kopurdu halada kabariyoo artik idrar testinide yapicam yarin belli olucak bakalim dogrumu deilmi deneyin merak ettim ya
İnşallah hamilesindir canım birazdan bende denerim kendi kendimi denek gibi kullanıyorum bugün

İnşallah hamilesindir canım birazdan bende denerim kendi kendimi denek gibi kullanıyorum bugün
Bende eczaneler kapali olunca bay ecde bulfugumla denicem bugun cok merak ettim ya walla denicem hamilelik varsada dogru demek ama bizim komsu iki gebeliginide bana ole dedii yap bak fedi kesin oluyo ben kulak asmadim bugun nette izledim walla delibi cesaret yaptim bakalim ama komsu iki keredede ole ogrendi drek gifip kan testi yapti cikti yani bi kerede cok supeleniyorum gunum gecti dedi evde yapmis geldi yok yok dedi gebelik ne yaptin dedim camasir suyu dedi ya inanma abla git eczaneye dedim iki gun sonra adet olduu valla cok merakla bekliyirummm ama gece yataktan firladim bi kasiklara igne batmalari bi gaz sancisi walla bilmiyorum kafayimi yiyorum artik

Ay bende denim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…