- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
hah geldinmi ayy sendee ne var igrenilecekBeceremedim yaiğreniyorum ben ileri itemedim yine zaten söylemesi ayıp parmagimada beyaz akinti geldi yıkamak için bi çamaşır suyu kullanmadığım kaldı sizde yapmayın bosver in
Ay ne bilim ben ya tuhafıma gidiyohah geldinmi ayy sendee ne var igrenilecek
Ben gidince denim bii ya tuvvaletemi gidim yaAy ne bilim ben ya tuhafıma gidiyo
İnşallah hamilesindir canım birazdan bende denerim kendi kendimi denek gibi kullanıyorum bugünKiz iki kiseyi kestim birinin dibine camasirsuyu koydum digerine idrar biraz doktum kopurdu kopurdu halada kabariyoo artik idrar testinide yapicam yarin belli olucak bakalim dogrumu deilmi deneyin merak ettim ya
Kuzu sorma eczaneler kapali nobetciler uzak yarin alip yapicam belli olucak,ama debwyin sizlerinlini merak ediyorumAyyy hadi insaAllah cnm evde testin varsa hemen dene ozmn
Bırak bırak yapma git kan ver daha iyi valla hoş bişey değilBen gidince denim bii ya tuvvaletemi gidim ya
Camasir suyunu deneyemem ancak parmagii denerrim kaynamlardayimKuzu sorma eczaneler kapali nobetciler uzak yarin alip yapicam belli olucak,ama debwyin sizlerinlini merak ediyorum
Dur bi denim ya catlarimmmmBırak bırak yapma git kan ver daha iyi valla hoş bişey değil
İyi hadi dene bari yatarak biraz zor gibi comelerek deneDur bi denim ya catlarimmmm
Bende eczaneler kapali olunca bay ecde bulfugumla denicem bugun cok merak ettim ya walla denicem hamilelik varsada dogru demek ama bizim komsu iki gebeliginide bana ole dedii yap bak fedi kesin oluyo ben kulak asmadim bugun nette izledim walla delibi cesaret yaptim bakalim ama komsu iki keredede ole ogrendi drek gifip kan testi yapti cikti yani bi kerede cok supeleniyorum gunum gecti dedi evde yapmis geldi yok yok dedi gebelik ne yaptin dedim camasir suyu dedi ya inanma abla git eczaneye dedim iki gun sonra adet olduu valla cok merakla bekliyirummm ama gece yataktan firladim bi kasiklara igne batmalari bi gaz sancisi walla bilmiyorum kafayimi yiyorum artikİnşallah hamilesindir canım birazdan bende denerim kendi kendimi denek gibi kullanıyorum bugün
Dur kiz onuda denimİyi hadi dene bari yatarak biraz zor gibi comelerek dene
Ben onuda yaptim bisey degmedi elime kizlarAyy ben comelerek yaptim ellime biseyler degdii valla galiba hamile dglm
Ay bende denim yaBende eczaneler kapali olunca bay ecde bulfugumla denicem bugun cok merak ettim ya walla denicem hamilelik varsada dogru demek ama bizim komsu iki gebeliginide bana ole dedii yap bak fedi kesin oluyo ben kulak asmadim bugun nette izledim walla delibi cesaret yaptim bakalim ama komsu iki keredede ole ogrendi drek gifip kan testi yapti cikti yani bi kerede cok supeleniyorum gunum gecti dedi evde yapmis geldi yok yok dedi gebelik ne yaptin dedim camasir suyu dedi ya inanma abla git eczaneye dedim iki gun sonra adet olduu valla cok merakla bekliyirummm ama gece yataktan firladim bi kasiklara igne batmalari bi gaz sancisi walla bilmiyorum kafayimi yiyorum artik
Hamilee olabilirsin cnmBen onuda yaptim bisey degmedi elime kizlar
Dur hemen değilim deme kuzum ya kesin bilemeyiz bizAyy ben comelerek yaptim ellime biseyler degdii valla galiba hamile dglm
Umitsizlige kapilma uzanarak denemen lazim oturarak olmuyomusHamilee olabilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?