- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ne bilim valla deli olduma inaniyorum artikkkDur hemen değilim deme kuzum ya kesin bilemeyiz biz
Sabir et canim az kaldı hem stres herşeye zarar o yüzden rahat ol birazNe bilim valla deli olduma inaniyorum artikkk
Amann valla artik keyfi bilir ister olsun ister olmasinn bu ne ya deli gibi yok parmakla yok camasir suyuma Işeee oldu olacak bide kaynatalim var onalrida yapanlarr Canimizdan olduk artik ya beyazlari giyerim bu gidisleeeUmitsizlige kapilma uzanarak denemen lazim oturarak olmuyomus
Nasil sokabiliryorsan canimYa aslında tam nasıl yapılıyor acaba yatarken mi comelirken mi net bilmiyorum kızlar siz biliyo musunuzeflen @Sfr-rslntsn ona göre yapım
Aynen vallaSabir et canim az kaldı hem stres herşeye zarar o yüzden rahat ol biraz
Topigin adını değiştir sen batını beklerken delirenler diyeAmann valla artik keyfi bilir ister olsun ister olmasinn bu ne ya deli gibi yok parmakla yok camasir suyuma Işeee oldu olacak bide kaynatalim var onalrida yapanlarr Canimizdan olduk artik ya beyazlari giyerim bu gidisleee
Canim sen en iyisi yarın bi test al en garantisi öyle olcakYa,aramizda test yapip cift cizgi gorenlere soralim bunu kizlarrr lutfen sizde yapin ya hamilelerden duymak istiyoruz dogrumu deilmmi deneyimn walla bu gidisle eczane acicam hepinizede ayaginiza yollicam
Dimi bencede delirdik gibi kiz sen camasir suyunu yaptinmi yap ya senide merak ediyorumTopigin adını değiştir sen batını beklerken delirenler diye
Yapamadım çünkü gelmiyo çişDimi bencede delirdik gibi kiz sen camasir suyunu yaptinmi yap ya senide merak ediyorum
Hic deme ya eger birgun Allah bana nasip ederse bi..minnak Dogumumda normal dogum olursa cikti gibi getirin ben vurcam diycem yaaane cok yordu benii 5 sennedir ya Artik afedersiniz ama acmadigim gostermedigim dr kalmadii ahh ahh acildim ha yineeTopigin adını değiştir sen batını beklerken delirenler diye
camasir suyunu yap ben yaptimya herkeze deneticem mecbur kocayi arim dur bugun getirsin bana test yoksa kafayi yiycemCanim sen en iyisi yarın bi test al en garantisi öyle olcak
ALLAHIM Allahim halla camasir suyu diyooo:))))Dimi bencede delirdik gibi kiz sen camasir suyunu yaptinmi yap ya senide merak ediyorum
3 tane alsın soyle garanti olsun bizdeki şansla testte bozuk çıkarcamasir suyunu yap ben yaptimya herkeze deneticem mecbur kocayi arim dur bugun getirsin bana test yoksa kafayi yiycem
Oy canım benim ya sabret sabrın sonu selamet :)Hic deme ya eger birgun Allah bana nasip ederse bi..minnak Dogumumda normal dogum olursa cikti gibi getirin ben vurcam diycem yaaane cok yordu benii 5 sennedir ya Artik afedersiniz ama acmadigim gostermedigim dr kalmadii ahh ahh acildim ha yinee
Eşine mi yaptın Allah iyiliğini versinÇamaşır suyu garant degil kızlar esime yapmistik onunki bendenn cok kabarmisti. Sakincali seyler yapmayin tutunmaya calisan bebisi rahatindan etmeyin günü bekleyin ya da bi kac gun kala test edin.
Aradim getiriyo benim ucgun kaldi e getiricekte benim simdi idrarimi tutmam falan gerekicek ya bekle simdi bekleye biliyosan3 tane alsın soyle garanti olsun bizdeki şansla testte bozuk çıkar
Aslında sabah idrarinla yapsan daha iyi kuzum ama sende o sabrı göremedimAradim getiriyo benim ucgun kaldi e getiricekte benim simdi idrarimi tutmam falan gerekicek ya bekle simdi bekleye biliyosan
Vallahi sabir tasi catladi ben bi anlatsam evlendigim gunden cektimm ben ya kizlik zarim patlamadi afedersiniz drlarda kaldimm.. cocuk olmadi dr larda kaldim rahim filimleri ameliyatlar catlatma iyneleri derken kendiliginden bi tane oldu oda beni birakip gittii .... yok arkadas cocuk mocuk istemiyorum dusunuyorumda simdii canimdan oldum herseyden once yarim adam oldumm valla vazgectim ben istemiyomm koruncamm bu aydan sonra:)))Oy canım benim ya sabret sabrın sonu selamet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?