Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Umitsizlige kapilma uzanarak denemen lazim oturarak olmuyomus
Amann valla artik keyfi bilir ister olsun ister olmasinn bu ne ya deli gibi yok parmakla yok camasir suyuma Işeee oldu olacak bide kaynatalim var onalrida yapanlarr Canimizdan olduk artik ya beyazlari giyerim bu gidisleee

Ya,aramizda test yapip cift cizgi gorenlere soralim bunu kizlarrr lutfen sizde yapin ya hamilelerden duymak istiyoruz dogrumu deilmmi deneyimn walla bu gidisle eczane acicam hepinizede ayaginiza yollicam

Amann valla artik keyfi bilir ister olsun ister olmasinn bu ne ya deli gibi yok parmakla yok camasir suyuma Işeee oldu olacak bide kaynatalim var onalrida yapanlarr Canimizdan olduk artik ya beyazlari giyerim bu gidisleee
Topigin adını değiştir sen batını beklerken delirenler diye

Topigin adını değiştir sen batını beklerken delirenler diye
Hic deme ya eger birgun Allah bana nasip ederse bi..minnak Dogumumda normal dogum olursa cikti gibi getirin ben vurcam diycem yaaane cok yordu benii 5 sennedir ya Artik afedersiniz ama acmadigim gostermedigim dr kalmadii ahh ahh acildim ha yinee

Çamaşır suyu garant degil kızlar esime yapmistik onunki bendenn cok kabarmisti. Sakincali seyler yapmayin tutunmaya calisan bebisi rahatindan etmeyin günü bekleyin ya da bi kac gun kala test edin.

Hic deme ya eger birgun Allah bana nasip ederse bi..minnak Dogumumda normal dogum olursa cikti gibi getirin ben vurcam diycem yaaane cok yordu benii 5 sennedir ya Artik afedersiniz ama acmadigim gostermedigim dr kalmadii ahh ahh acildim ha yinee
Oy canım benim ya sabret sabrın sonu selamet :)

Çamaşır suyu garant degil kızlar esime yapmistik onunki bendenn cok kabarmisti. Sakincali seyler yapmayin tutunmaya calisan bebisi rahatindan etmeyin günü bekleyin ya da bi kac gun kala test edin.
Eşine mi yaptın Allah iyiliğini versin

Oy canım benim ya sabret sabrın sonu selamet :)
Vallahi sabir tasi catladi ben bi anlatsam evlendigim gunden cektimm ben ya kizlik zarim patlamadi afedersiniz drlarda kaldimm.. cocuk olmadi dr larda kaldim rahim filimleri ameliyatlar catlatma iyneleri derken kendiliginden bi tane oldu oda beni birakip gittii .... yok arkadas cocuk mocuk istemiyorum dusunuyorumda simdii canimdan oldum herseyden once yarim adam oldumm valla vazgectim ben istemiyomm koruncamm bu aydan sonra:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…