- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Dedim iki tane al cikarsa eger hemen digerinide yaparim sabaha cikmassa digerini batan sonra artik azimliyizAslında sabah idrarinla yapsan daha iyi kuzum ama sende o sabrı göremedim
Stres cok yapiyon sen bnce nedeni oVallahi sabir tasi catladi ben bi anlatsam evlendigim gunden cektimm ben ya kizlik zarim patlamadi afedersiniz drlarda kaldimm.. cocuk olmadi dr larda kaldim rahim filimleri ameliyatlar catlatma iyneleri derken kendiliginden bi tane oldu oda beni birakip gittii .... yok arkadas cocuk mocuk istemiyorum dusunuyorumda simdii canimdan oldum herseyden once yarim adam oldumm valla vazgectim ben istemiyomm koruncamm bu aydan sonra:)))
Deme öyle herkesin sınavı farklı seninkine böyle demekki biz çok istiyoruz olmuyo istemeden yapanların oluyo bide ölüme terk ediyorlar öyle insanları kendi elimle parcalayasim geliyo her gun bi tarafını keseceksinVallahi sabir tasi catladi ben bi anlatsam evlendigim gunden cektimm ben ya kizlik zarim patlamadi afedersiniz drlarda kaldimm.. cocuk olmadi dr larda kaldim rahim filimleri ameliyatlar catlatma iyneleri derken kendiliginden bi tane oldu oda beni birakip gittii .... yok arkadas cocuk mocuk istemiyorum dusunuyorumda simdii canimdan oldum herseyden once yarim adam oldumm valla vazgectim ben istemiyomm koruncamm bu aydan sonra:)))
Yok cnm ya stres yaptigim zamanlarda oldu ama simdi yapmiyorum ama yinede olmuyo.. oluyosa olmasin valla bundan sonra boylee yiyip icim gezip tozucammmm ne cocuguStres cok yapiyon sen bnce nedeni o
Canim valla Bilmiyorum da yengem 5 haftalık hamile idrarinda mikrop çıkmış ama tam detayını bilmiyorumKızlar bişey daha sorcam hamilelik idrar yolu enfeksiyonuna sebep olurmu ki
En buyuk ornegi benim beni doguran it tuvallete atmisss hemde camiye bileee degil ah bacilar ah benim derdim bir degl ki bin taneeeDeme öyle herkesin sınavı farklı seninkine böyle demekki biz çok istiyoruz olmuyo istemeden yapanların oluyo bide ölüme terk ediyorlar öyle insanları kendi elimle parcalayasim geliyo her gun bi tarafını keseceksin
Dedim iki tane al cikarsa eger hemen digerinide yaparim sabaha cikmassa digerini batan sonra artik azimliyiz
He sole ye ic gez toz sinir sitres brakma ya valla bebek olunca elin kolun olebi baglaniyoki uc aydir kapiya cikmadimYok cnm ya stres yaptigim zamanlarda oldu ama simdi yapmiyorum ama yinede olmuyo.. oluyosa olmasin valla bundan sonra boylee yiyip icim gezip tozucammmm ne cocugu
Oha ya bu nasıl bir anneliktir nasıl bir vicdandır Allah ıslah etsinEn buyuk ornegi benim beni doguran it tuvallete atmisss hemde camiye bileee degil ah bacilar ah benim derdim bir degl ki bin taneee
Canim valla Bilmiyorum da yengem 5 haftalık hamile idrarinda mikrop çıkmış ama tam detayını bilmiyorum
He vallla biraktim ucunu ne oluyosa olsn artik :))He sole ye ic gez toz sinir sitres brakma ya valla bebek olunca elin kolun olebi baglaniyoki uc aydir kapiya cikmadim
Walla normalde okadar merak etmezdimde siz beni baya gaza getiriyosunuz size benzedim yainşallah çıkar kuzum sonucunu yapınca hemen paylaş bizimle
Bak hele suçu bize attı meraklı MelahatWalla normalde okadar merak etmezdimde siz beni baya gaza getiriyosunuz size benzedim ya
Ama bitane kanatsiz melek gelmis beni kurtarmis annnem bnm canimm simdi gozumden bi damla yas aksaa dunyayi m yakar kan bagi onemli dgl onemli olan gonul bagiOha ya bu nasıl bir anneliktir nasıl bir vicdandır Allah ıslah etsin
Kuzum herkezin sinavi baska kocanla mutlusun sukur ne dayak yiyenler var ewe donemeyenile,oldugu icin,sukret zaten ole insanlarida bogasim geliyo ne o ya yap tuvalete at ole sacmalikmi olur bunlar seref yoksunu insanlarHe vallla biraktim ucunu ne oluyosa olsn artik :))
Canim o bende çok olur idrarini sakın tutma bide icebildigin kadar su iç şu çok iyi geliyo hemen kesiyo benim yanmam başladığı anda bi oturuşta 2 lt su içiyorum ama 10 dk.sonra biseyim kalmıyor2 gündür idrar yaparken yanma başladı bende yav
O annenin ellerinden ayaklarından öperim yanına gittiğinde kocaman pamuk ellerinden öp benim yerimede Allah ondan razı olsun :)Ama bitane kanatsiz melek gelmis beni kurtarmis annnem bnm canimm simdi gozumden bi damla yas aksaa dunyayi m yakar kan bagi onemli dgl onemli olan gonul bagi
Valla sana diyimmi oleguzel melek anneler varki kan bagi hic onemli deil,alahini sewersen,seni,buyutmus annelik etmis busaaten sonra annen o tvalete atip giden kadindan ne bekliyosun,allah bilir ne amac icin dogurduda amaci gerceklesmedi seni,harcadi boswer sukret herseyden onceAma bitane kanatsiz melek gelmis beni kurtarmis annnem bnm canimm simdi gozumden bi damla yas aksaa dunyayi m yakar kan bagi onemli dgl onemli olan gonul bagi
Sadece serefmi insanliktan bileee nasibini almamislar hayvan bile yapamazzz Cok sukur cnamin ici annem var kocam var daha dunya dondukce bana bisey olmazKuzum herkezin sinavi baska kocanla mutlusun sukur ne dayak yiyenler var ewe donemeyenile,oldugu icin,sukret zaten ole insanlarida bogasim geliyo ne o ya yap tuvalete at ole sacmalikmi olur bunlar seref yoksunu insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?