- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Katiliyorum benim icinde op o pamuk yanaklardann :)O annenin ellerinden ayaklarından öperim yanına gittiğinde kocaman pamuk ellerinden öp benim yerimede Allah ondan razı olsun :)
O annenin ellerinden ayaklarından öperim yanına gittiğinde kocaman pamuk ellerinden öp benim yerimede Allah ondan razı olsun :)
ESTAfurullah cnm Allah razi olsunnn Operim cnmmm yerine cok saolO annenin ellerinden ayaklarından öperim yanına gittiğinde kocaman pamuk ellerinden öp benim yerimede Allah ondan razı olsun :)
Saolun cnmlarimKatiliyorum benim icinde op o pamuk yanaklardann :)
Deilmi canim benim ya kuzum benim sende neler cekmissin rabbim derdini veriyo dermaninida veriyo olucak insallah bebisinizde olucak hic uzulme rabbim seni siniyo bak bu kulum isyan edicekmi dieSadece serefmi insanliktan bileee nasibini almamislar hayvan bile yapamazzz Cok sukur cnamin ici annem var kocam var daha dunya dondukce bana bisey olmaz
Sende sağol bitanemALLAH SENDN
ESTAfurullah cnm Allah razi olsunnn Operim cnmmm yerine cok saol
Hamdolsun cnm Ne beklicem cnm zaten bisey bekledigim yok Bu satten sonra dunyayi da onume serseler Donum bakmam yuzlerineValla sana diyimmi oleguzel melek anneler varki kan bagi hic onemli deil,alahini sewersen,seni,buyutmus annelik etmis busaaten sonra annen o tvalete atip giden kadindan ne bekliyosun,allah bilir ne amac icin dogurduda amaci gerceklesmedi seni,harcadi boswer sukret herseyden once
Canim o bende çok olur idrarini sakın tutma bide icebildigin kadar su iç şu çok iyi geliyo hemen kesiyo benim yanmam başladığı anda bi oturuşta 2 lt su içiyorum ama 10 dk.sonra biseyim kalmıyor
Valla oyle bazen diyorum Allahim sen beni ne seviyosun sesim sana hep gelsin diyeee bana yuk yukluylsun bunun farkindayim ama bazen de geliyolar bana iste boyle Allahim affetsinDeilmi canim benim ya kuzum benim sende neler cekmissin rabbim derdini veriyo dermaninida veriyo olucak insallah bebisinizde olucak hic uzulme rabbim seni siniyo bak bu kulum isyan edicekmi die
Benimki çok. kötü oluyo wcden cikamiyodum damla damla gelip yaniyodu çok fena bide sinir yapiyo bende alev cikiyo kulaklarımdan o halde bile çok fayda ediyo sende iç biraz karnın şişiyor ama olsun o acıyı çekmekten iyidir :)İçeyim bakalım inşallah geçer benimde hemen
Valla ole insanlar varki benim babak bz kucukken annemi aldatip kapiyi acik birakip evde namusum var bile demeden cekip gitmis ogun bugundurde baskasiyla evlenmis coluk cocugu var en son mahkemede gordum karsimda cocuklariyla sirnasip oynasiyodu nispet yapar gibi allah annemizden razi olsun onlar melekler melek simdi insan seref yoksunu vijdansiz mert delikanli olmadiktan sonra ne getirmissin cocuk dunyayaHamdolsun cnm Ne beklicem cnm zaten bisey bekledigim yok Bu satten sonra dunyayi da onume serseler Donum bakmam yuzlerine
BEN 23 yasindayim Memleket UrfaHanımlar bu arada yaşlar kaç bakalim
Hanımlar bu arada yaşlar kaç bakalim
Dene kiz burasi denee tahtasina donduparmak testini merak ettim yapıyım dedim ama tırnaklarım uzun vazgectim
ya benim normalde adet oncesi goguslerim asırı hassaslasır cok acıdrdı ama simdi cok hafif acı var gebelik belirtisi acır normalde benim normalde acıyor simdi acımaması gebelik belirtisi olabilirmiayyy herseyden bi sey cıkartıyorum
Canim falla daha öncede demiştim gazdan medet uman insanlarız bizparmak testini merak ettim yapıyım dedim ama tırnaklarım uzun vazgectim
ya benim normalde adet oncesi goguslerim asırı hassaslasır cok acıdrdı ama simdi cok hafif acı var gebelik belirtisi acır normalde benim normalde acıyor simdi acımaması gebelik belirtisi olabilirmiayyy herseyden bi sey cıkartıyorum
Aynenn oyle valla cnmm Benimde simdi bu aileem 6 aylikken cocuk esirgemeden aliyolar onceleri hos guzel sonra babamin gozu disarda kaliyo evleniyoo cocuk icin sorunda kendisinden olamamasina ragmen serefsizlik yapiyoo annemde bosadi bende gorusmuyorum simdi annem evde yanliz yasiyo ama birakmadim ben onu komsu oldk evlendikten sonra hergun ordayim yanindayimValla ole insanlar varki benim babak bz kucukken annemi aldatip kapiyi acik birakip evde namusum var bile demeden cekip gitmis ogun bugundurde baskasiyla evlenmis coluk cocugu var en son mahkemede gordum karsimda cocuklariyla sirnasip oynasiyodu nispet yapar gibi allah annemizden razi olsun onlar melekler melek simdi insan seref yoksunu vijdansiz mert delikanli olmadiktan sonra ne getirmissin cocuk dunyaya
Bende 26 İstanbulda yaşıyorum1 ay sonra 26 bitiyo ölmez kalmazsaksenin yaşın kaç bakim :)
yapamadım olmuyorDene kiz burasi denee tahtasina dondu
Öyle melek anne bırakılmaz ki zaten :) sende hayırlı bi evlatmissin onun şansıda sensin demekki :)Aynenn oyle valla cnmm Benimde simdi bu aileem 6 aylikken cocuk esirgemeden aliyolar onceleri hos guzel sonra babamin gozu disarda kaliyo evleniyoo cocuk icin sorunda kendisinden olamamasina ragmen serefsizlik yapiyoo annemde bosadi bende gorusmuyorum simdi annem evde yanliz yasiyo ama birakmadim ben onu komsu oldk evlendikten sonra hergun ordayim yanindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?