Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

O annenin ellerinden ayaklarından öperim yanına gittiğinde kocaman pamuk ellerinden öp benim yerimede Allah ondan razı olsun :)

O annenin ellerinden ayaklarından öperim yanına gittiğinde kocaman pamuk ellerinden öp benim yerimede Allah ondan razı olsun :)
ESTAfurullah cnm Allah razi olsunnn Operim cnmmm yerine cok saol

Sadece serefmi insanliktan bileee nasibini almamislar hayvan bile yapamazzz Cok sukur cnamin ici annem var kocam var daha dunya dondukce bana bisey olmaz
Deilmi canim benim ya kuzum benim sende neler cekmissin rabbim derdini veriyo dermaninida veriyo olucak insallah bebisinizde olucak hic uzulme rabbim seni siniyo bak bu kulum isyan edicekmi die

Hamdolsun cnm Ne beklicem cnm zaten bisey bekledigim yok Bu satten sonra dunyayi da onume serseler Donum bakmam yuzlerine

Deilmi canim benim ya kuzum benim sende neler cekmissin rabbim derdini veriyo dermaninida veriyo olucak insallah bebisinizde olucak hic uzulme rabbim seni siniyo bak bu kulum isyan edicekmi die
Valla oyle bazen diyorum Allahim sen beni ne seviyosun sesim sana hep gelsin diyeee bana yuk yukluylsun bunun farkindayim ama bazen de geliyolar bana iste boyle Allahim affetsin

parmak testini merak ettim yapıyım dedim ama tırnaklarım uzun vazgectim
ya benim normalde adet oncesi goguslerim asırı hassaslasır cok acıdrdı ama simdi cok hafif acı var gebelik belirtisi acır normalde benim normalde acıyor simdi acımaması gebelik belirtisi olabilirmi ayyy herseyden bi sey cıkartıyorum

İçeyim bakalım inşallah geçer benimde hemen
Benimki çok. kötü oluyo wcden cikamiyodum damla damla gelip yaniyodu çok fena bide sinir yapiyo bende alev cikiyo kulaklarımdan o halde bile çok fayda ediyo sende iç biraz karnın şişiyor ama olsun o acıyı çekmekten iyidir :)

Hamdolsun cnm Ne beklicem cnm zaten bisey bekledigim yok Bu satten sonra dunyayi da onume serseler Donum bakmam yuzlerine
Valla ole insanlar varki benim babak bz kucukken annemi aldatip kapiyi acik birakip evde namusum var bile demeden cekip gitmis ogun bugundurde baskasiyla evlenmis coluk cocugu var en son mahkemede gordum karsimda cocuklariyla sirnasip oynasiyodu nispet yapar gibi allah annemizden razi olsun onlar melekler melek simdi insan seref yoksunu vijdansiz mert delikanli olmadiktan sonra ne getirmissin cocuk dunyaya

Dene kiz burasi denee tahtasina dondu

Canim falla daha öncede demiştim gazdan medet uman insanlarız biz belirtiler hiç belli olmuyo valla burnumuz aksa belirti sanıyoruz

Aynenn oyle valla cnmm Benimde simdi bu aileem 6 aylikken cocuk esirgemeden aliyolar onceleri hos guzel sonra babamin gozu disarda kaliyo evleniyoo cocuk icin sorunda kendisinden olamamasina ragmen serefsizlik yapiyoo annemde bosadi bende gorusmuyorum simdi annem evde yanliz yasiyo ama birakmadim ben onu komsu oldk evlendikten sonra hergun ordayim yanindayim

Öyle melek anne bırakılmaz ki zaten :) sende hayırlı bi evlatmissin onun şansıda sensin demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…